Glutofia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No i tak...dziś rano za jedyne 50 pln stałam się szczęśliwą posiadaczką 3 letniej czarnej dożki. Właściciele oddali do schroniska - z powodu wyjazdu jak twierdzili. Sucz siedziała w schronie w moim mieście. Na chwilę obecną niewiele o niej wiem, tyle ze ją wzięłyśmy z Agnieszką z boksu do samochodu i do hotelu. Nie wydaje się być agresywna raczej przylepna spokojna zestresowana sytuacją, nie wiem jak do innych psów. Najwcześniej będę mogła powiedziec coś za parę dni. Przydałby się tymczas. Raz ze lepiej dla suki dwa ze hotele i transporty zaczynają nas rujnować. W tej chwili mam pod swoją pieczą 4 dogi. Dwa z nich nie mają nawet wątków bo szczęśliwie znalazły sie domy pozostaje jedynie kwestia transportu i sterylizacji. Zwykle o to nie proszę ale jeśli miałby ktoś ochotę wspomóc działania fundacji bronić sie nie będę. oto sunia Quote
Vannes Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Podnoszę. Śliczna :loveu: Ja bym nie oddała takiej piękności. Quote
kuba123 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 jestem, jestem piesa śliczna i strasznie przytulaśna dał jej ten schron popalić, oj dał jak wyszła poz teren schronu to nie wiedziała czy to jawa ,czy sen Quote
jotka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 transport to może czasami i sie nadarzy, ale kaska na hotel musi być niestety w brzęczącej monecie. Quote
halbina Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 nikt tej pięknoty nie szuka?... nie wierzę... :crazyeye: Quote
dobermanica1987 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ale slodziak z niej:loveu:Moniu ja bym wziela na dt ale mam full:shake: Quote
Glutofia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 halbina napisał(a):nikt tej pięknoty nie szuka?... nie wierzę... :crazyeye: Halinko nie szuka! Właściciel osobiście odprowadził do schroniska. Quote
Kamila Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jak zwykle,z powodu wyjazdu,tak jakby psa nie mozna bylo zabrac ze soba :wallbash: Quote
halbina Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Glutofia napisał(a):Halinko nie szuka! Właściciel osobiście odprowadził do schroniska. :oops: nie doczytałam... ale i tak wierzyć sie ne chce... tak bym chciała móc jej pomóc... móc ją wziąć... mam klopot z klawiatura :cool1: Quote
Ambra Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Sunia jest śliczna, w schronie na szczescie była tylko 4 dni - ale dały jej popalić - spała w 3 sciankowej budzie w ktorej ledwie miesciła zadek - jak ja zobaczylam w pt rano w boksie to cala sie trzesła z zimna i strachu. Dzieki Glutofia ze tak szybko zareagowałyscie , miło ze strony schronu ze ja wydali i kurczowo nie 3mali sie kwarantanny. Własciciel nawet nie dal jej ksiazeczki zdrowia. Oby znalazła szybciutko własciciela na całe zycie! Quote
Glutofia Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Bo to było przeznaczenie gdybys nie pojechała do schroniska nie wiedzielibyśmy Ludzie od hotelu dwie noce już nie śpią. Sucz wyje w kojcu jak opętana. Zabrana do domu zwija się w kłębek i śpi posapując. Nie moze jednak w domu być stale. Ma do towarzystwa dwa psy suczkę i samczyka. Jedno malizna drugie raczej spore nic im nie mówi. W ogóle nie wykazuje cienia agresji do kogokolwiek. Są dwa rozwiązania albo dom stały albo tymczas. Mam jednak dylemat. Mało o niej jeszcze wiemy, na wszekli wypadek poszukam domu bez dzieci. Kto pomoze ogłaszać? Quote
Glutofia Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Udało mi się coś ruszyło z moim netem www.bono-polska.pl www.ojej.pl www.animalia.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.adopcjapsa.pl www.mammisia.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.twoje-ogloszenia.pl www.morusek.pl www.adpedia.pl www.olx.pl www.szybko-sprzedam.pl www.sprzedasz.pl www.pchlitarg.info.pl www.neeon.pl ogloszenia.e-gratka.info - darmowe ogłoszenia www.tlenek.pl www.top-ogloszenia.com www.ogloszenia.tresura.pl Quote
Aga Czarkowianka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ona nie wyła. Ona po prostu grubym basem szczekała do 3-4 rano, czym chciała wymusić wstęp do domu bo widziała nas przez okna. Ok 4 wreszcie wszyscy zasypialiśmy. Dałam jej 2 w myślach 2 dni takiego twardzielstwa i dziś przekonana o kolejnej nieprzespanej nocce siadłam przy kompie.A tu co???Ani jednego szczeknięcia od kolacji.Dzisiaj suczka chyba wystopowała i smacznie chrapie po kolacji. Quote
Glutofia Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Agnieszko to świetna wiadomość napisz coś więcej o niej co jeszcze zaobserwowałaś. Sadzisz ze moze być problem z pozostawaniem w domu? To istotna informacja dla kogoś kto pracuje. Potrzebuję sprawdzić dom w Mielcu to podkarpacie jest Help!! edit: mam juz kogos kto sprawdzi Quote
Glutofia Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Kto sprawdzi dom w mielcu???? Help!! Quote
Glutofia Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Fifi pojechała do nowego domu!!! hurraa!!! Quote
halbina Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 błyskawicznie to idzie, Glutofio! cieszę sie! Quote
Ambra Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 super a gdzie wkoncu? Glutofia masz reke! Quote
Recommended Posts