Black_Cherry Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Hej jest tu nowa, mam 12 lat i troche się gubię więc sory jak nie tu to napisałam. Mam półorocznego westa i potrzebuje da niego automatycznej smyczy.Zastanawiam się nad kupnem flippy controller a nad Flexi.(trudny wybór) Prosze chcę żebyście mi tu dali swoje opinie o tych smyczach i poradzili którą wybrać. Nie wiem czy wźąść Flexi summertime czy clasic. plis pomocy.(prosiłabym też opinie o summertime czym się różni od clasic i która jest lepsza) Mam jeszcze problemi czy lepsza jest linka czy taśma.Też proszę o odpoweiedź. Z góry bartdzo dziękuje. ;) Quote
Onomato-Peja Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Black_Cherry napisał(a):Hej jest tu nowa, mam 12 lat i troche się gubię więc sory jak nie tu to napisałam. Mam półorocznego westa i potrzebuje da niego automatycznej smyczy.Zastanawiam się nad kupnem flippy controller a nad Flexi.(trudny wybór) Prosze chcę żebyście mi tu dali swoje opinie o tych smyczach i poradzili którą wybrać. Nie wiem czy wźąść Flexi summertime czy clasic. plis pomocy.(prosiłabym też opinie o summertime czym się różni od clasic i która jest lepsza) Mam jeszcze problemi czy lepsza jest linka czy taśma.Też proszę o odpoweiedź. Z góry bartdzo dziękuje. ;) Flexi taśma obojętnie który model - wszystkie są dobre Quote
Recommended Posts