Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałabym się zapytać osoby, które mieszkają w Warszawie, czy w naszym kochanym mieście to jest coś takiego jak park dla psów? Miejsce, w którym mogłabym bezpiecznie pobawić się z moją panną? Albo może jakieś parki/place Agility?
Szukałam, ale nic nie znalazłam :( Może Wy wiecie...

Będę wdzięczna za podpowiedź :)

Posted

[quote name='Brezyl ja']W Polsce są miejsca dla psów, czasem ogrodzone wybiegi zi paroma przeszkódkami, ale do "parku dla psów" to jeszcze mamy daleko. Dla porównania - tak wygladają parki dla psów - Świat Psów :: Zobacz temat - Parki dla psów

Wiem, wiem... Ale chciałabym pojechać z Tośką do jakiegokolwiek (nadającego się do użytku) parku. Chciałabym zobaczyć jak to u nas wygląda. Czy są jakieś inne parki w stolicy? Wolałabym coś bliżej Kabat... :evil_lol: Ale niekoniecznie ;)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
brezyl, co ty tu pokazujesz, szok normalnie. hehe, ten o którym pisze to ogrodzony teren :razz:

mili, masz chyba za duże wymagania :cool1:

No chyba tak :evil_lol:
Dobrze, że dodałaś, że to tylko ogrodzony teren. Bo ogrodzony teren to ja mam przed blokiem na osiedlu. Nie muszę Tośki ciągnąć tak daleko... :P
Chciałabym taki park z przeszkodami... Rozmarzyłam się, tak? ;)

Posted

Mili_25 napisał(a):
Chciałabym się zapytać osoby, które mieszkają w Warszawie, czy w naszym kochanym mieście to jest coś takiego jak park dla psów? Miejsce, w którym mogłabym bezpiecznie pobawić się z moją panną? Albo może jakieś parki/place Agility?
Szukałam, ale nic nie znalazłam :( Może Wy wiecie...

Będę wdzięczna za podpowiedź :)

Ja również mieszkam w wawie i też się tym interesuje ale równiez nic nie znalazłam:-(

• 1 month later...
Posted

Mili_25 napisał(a):
Wiem, wiem... Ale chciałabym pojechać z Tośką do jakiegokolwiek (nadającego się do użytku) parku. Chciałabym zobaczyć jak to u nas wygląda. Czy są jakieś inne parki w stolicy? Wolałabym coś bliżej Kabat... :evil_lol: Ale niekoniecznie ;)
Na kabatach nie ma niestety czegoś takiego .
Ja ze swoją Donką nie mogę się nigdzie wybiegać ( las kabacki -rezerwat nigdzie nie można psa spuścić )
Natoliński park .... ostatnio zabrano kawał placu pod budowę mieszkań .
Masakra