Mili_25 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Chciałabym się zapytać osoby, które mieszkają w Warszawie, czy w naszym kochanym mieście to jest coś takiego jak park dla psów? Miejsce, w którym mogłabym bezpiecznie pobawić się z moją panną? Albo może jakieś parki/place Agility? Szukałam, ale nic nie znalazłam :( Może Wy wiecie... Będę wdzięczna za podpowiedź :) Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 wiem o jednym, na grochowie, przy kwatery głównej - tzn nie bezpośrednio na tej ulicy, ale go widać, a jaka to dokładnie ulica, to powie ci uzytkownik Belula, bo tam mieszka. duże to nie jest.... Quote
Brezyl Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='sleepingbyday']wiem o jednym, na grochowie, przy kwatery głównej - tzn nie bezpośrednio na tej ulicy, ale go widać, duże to nie jest.... W Polsce są miejsca dla psów, czasem ogrodzone wybiegi zi paroma przeszkódkami, ale do "parku dla psów" to jeszcze mamy daleko. Dla porównania - tak wygladają parki dla psów - Świat Psów :: Zobacz temat - Parki dla psów Quote
Mili_25 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Brezyl ja']W Polsce są miejsca dla psów, czasem ogrodzone wybiegi zi paroma przeszkódkami, ale do "parku dla psów" to jeszcze mamy daleko. Dla porównania - tak wygladają parki dla psów - Świat Psów :: Zobacz temat - Parki dla psów Wiem, wiem... Ale chciałabym pojechać z Tośką do jakiegokolwiek (nadającego się do użytku) parku. Chciałabym zobaczyć jak to u nas wygląda. Czy są jakieś inne parki w stolicy? Wolałabym coś bliżej Kabat... :evil_lol: Ale niekoniecznie ;) Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 brezyl, co ty tu pokazujesz, szok normalnie. hehe, ten o którym pisze to ogrodzony teren :razz: mili, masz chyba za duże wymagania :cool1: Quote
Mili_25 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 sleepingbyday napisał(a):brezyl, co ty tu pokazujesz, szok normalnie. hehe, ten o którym pisze to ogrodzony teren :razz: mili, masz chyba za duże wymagania :cool1: No chyba tak :evil_lol: Dobrze, że dodałaś, że to tylko ogrodzony teren. Bo ogrodzony teren to ja mam przed blokiem na osiedlu. Nie muszę Tośki ciągnąć tak daleko... :P Chciałabym taki park z przeszkodami... Rozmarzyłam się, tak? ;) Quote
...::Basia::... Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Mili_25 napisał(a):Chciałabym się zapytać osoby, które mieszkają w Warszawie, czy w naszym kochanym mieście to jest coś takiego jak park dla psów? Miejsce, w którym mogłabym bezpiecznie pobawić się z moją panną? Albo może jakieś parki/place Agility? Szukałam, ale nic nie znalazłam :( Może Wy wiecie... Będę wdzięczna za podpowiedź :) Ja również mieszkam w wawie i też się tym interesuje ale równiez nic nie znalazłam:-( Quote
mijakimi Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Mili_25 napisał(a):Wiem, wiem... Ale chciałabym pojechać z Tośką do jakiegokolwiek (nadającego się do użytku) parku. Chciałabym zobaczyć jak to u nas wygląda. Czy są jakieś inne parki w stolicy? Wolałabym coś bliżej Kabat... :evil_lol: Ale niekoniecznie ;)Na kabatach nie ma niestety czegoś takiego . Ja ze swoją Donką nie mogę się nigdzie wybiegać ( las kabacki -rezerwat nigdzie nie można psa spuścić ) Natoliński park .... ostatnio zabrano kawał placu pod budowę mieszkań . Masakra Quote
Recommended Posts