Elitesse Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 ktorym przejsciem najlepiej przekraczac granice z Ukraina ? Quote
iizolda Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='obi']kivik czy mogłabys mi podać adres do lwowa bo tez musze dosłać papiery a strona mi sie nie otwiera nie wiem czemu , dzieki z góry aha i jeszcze jedno czy ktos z was zapłacił we Lwowie za championa ale czeka na decyzje za ile to w końcu tych caców dostanie ten championat przepraszam - a czy moge wiedziec jaka masz sytuacje "cacową"? Quote
kivik Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 iizolda napisał(a):przepraszam - a czy moge wiedziec jaka masz sytuacje "cacową"? 2 CACe ze Lwowa i certyfikat uzytkowosci. Byly juz gdzies tutaj wymieniane warunki - sa tez na ich stronie - nie tylko 4 CACe jak sie upierali we Lwowie Quote
panbazyl Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Elitesse napisał(a):ktorym przejsciem najlepiej przekraczac granice z Ukraina ? to jak pytanie u wróżki..... I chyba tam najlepszą odpowiedź znajdziesz. Tam nie ma jasnych reguł. Ja z psami jeździlam tylko przez Hrebenne- Rawa Ruska. A bez psów chyba "zaliczylam" wszystkie przejścia graniczne z Polską, kilka z Bialorusią i jedno z Rumunią. I za każdym razem było inaczej. Quote
LadyDobermann Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 jesli chodzi o przejscia bez roznicy, zaliczylam z psami chyba wszystkie z ukraina + slowacko-ukrainskie do uzghorodu (tam chyba bylo najmniej sympatycznie). Co do championatow to owszem wystarcza 2 cace ale tylko dla psow ktore podlegaja probom pracy, w innym wypadku jest to 4 cace, a na decyzje to sobie poczekamy chyba dluzej... ja tez jestem zadowolona z wynikow mimo ze wystawa byla straaaaasznie dluga i meczaca, tyle ze towarzystwo bombowe :) Quote
Bura Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 LadyDobermann napisał(a):jesli chodzi o przejscia bez roznicy, zaliczylam z psami chyba wszystkie z ukraina + slowacko-ukrainskie do uzghorodu (tam chyba bylo najmniej sympatycznie). Co do championatow to owszem wystarcza 2 cace ale tylko dla psow ktore podlegaja probom pracy, w innym wypadku jest to 4 cace, a na decyzje to sobie poczekamy chyba dluzej... ja tez jestem zadowolona z wynikow mimo ze wystawa byla straaaaasznie dluga i meczaca, tyle ze towarzystwo bombowe :) Potwierdzam, towarzystwo bombowe, czekam już na Uzghorod :) Quote
obi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 iizolda napisał(a):przepraszam - a czy moge wiedziec jaka masz sytuacje "cacową"? Nie wiem czy to do mnie ale powiem tak w sumie mam 3 cace 1 z Użgorodu i 2 z Lwowa z tym że na pewno musze dosłać drugiego caca z Lwowa papiery złożyłem w 1-szym dniu wystawy w Lwowie i zapłaciłem na miejscu ale nie dołóżyłem tego drugiego caca ( w sumie 3-go) panie papiery przyjęły , i czekamy na wyjasnienie z tym championem Ukrainy , zobaczymy jak sie sprawy potoczą , bedę pisać a jak nie to bede dzwonić tel. mam Quote
AnkaW Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ja też robiłam championat dla swojego na czterech cac-ach Quote
bouvi-buzi Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja dla Psa w zeszłym roku dostałam championat za 1 caca, a fela jakoś dostała w tym roku ale tu łaski nie robili bo startowała w zeszłym roku i w tym, jak w zeszłym roku felcia i Krekers byli to on dostał za 1 cac bo był już championem i miał boba, za nimi nie dojdzie, co rok inaczej ech Quote
iizolda Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 moj pies dostal dwa razy bob i cacib i cac, jest championem pl i ch.ue nie dostał ;( Quote
Recommended Posts