Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irviers napisał(a):
nie mogę znaleźć informacji- jaka jest opłata za drugiego psa? też 40 E?

w tamtym roku chyba było o 5 € mniej za drugiego, ale nie pamiętam. Jak do nich napiszesz to wszystko wyjaśnią. Z resztą niedlugo i tu ktoś znajdzie informację - a na ich stronach faktycznie nie ma ( sprawdzałam na ukraińskiej wersji)

Posted

Nasz topowy piesio szedł w zeszłym roku w championach i za 1 wystawe wzioł championa ukrainy, tam jest Pani Prezes Olga bardzo miła i z nią trzeba gadać, zawsze w dobrym humorku. Z tego co widziałam brali złotówki i hrywne, a ja np płaciłam w euro. Ja wystawiałam dwa pieseczki i za drugiego było taniej choć nie pamiętam ile.

Posted

Czy bedzie organizowany ten busik? Zastanawiam sie nad tymi wystawami, ale sama samochodem to nie chce tam jechac:)
I czy ktos wie czy bedzie rozpiska sedziow na rasy? Ja znalazlam tylko spis sedziow, ale nie wiem, ktory bedzie na jaka grupe.

Posted

[quote name='kivik']Czy bedzie organizowany ten busik? Zastanawiam sie nad tymi wystawami, ale sama samochodem to nie chce tam jechac:)
I czy ktos wie czy bedzie rozpiska sedziow na rasy? Ja znalazlam tylko spis sedziow, ale nie wiem, ktory bedzie na jaka grupe.
O busa pytaj na mailu
anramora@op.pl ( z Lublina)

A sędziów na razie tylko podali i na ukrainskich stronach też - tylko spis, a nie ma podziału. Ale - jeszcze dużo czasu ;)

• 1 month later...
Posted

nie pamietam ile było rok temu.... Można bylo trochę obniżyć koszty na wymianie eur na hrywny w kantorze z lepszym kursem. ja za różnice w kursie mialam nocleg! I obiad chyba.
Posprawdzam.

Posted

O ile pamiętam nie było zniżek za uczestnictwo w 3 wystawach. Może za ilość zgłoszonych psów /Oni płacą za drugiego i następnego 5 euro mniej/ ale ja z jednym więc płaciłam normalnie
Na tych dla obcokrajowców 2 x CACIB to 2 x 40 euro + championat nagich 30 euro

sędziowie na rasy 8 maja http://ksulviv.org/index.php?content_id=-1&id_item=a0ba9468e877dde71fbaaaee707bdb7c&ct=n&lang=ua

sędziowie na 9 maja http://ksulviv.org/index.php?content_id=-1&id_item=2f087fe2d5c35de78885299a5d4da028&ct=n&lang=ua

Posted

panbazyl napisał(a):
nie pamietam ile było rok temu.... Można bylo trochę obniżyć koszty na wymianie eur na hrywny w kantorze z lepszym kursem. ja za różnice w kursie mialam nocleg! I obiad chyba.
Posprawdzam.

To nie płaci się w euro?

Kurcze, ale żeby za 3 wystawy żadnej zniżki...

Posted

o dzięki AnkaW za linki. ja mam tak kiepski net, jak za komuny prawie.... I znalezienie jakiś info to dla mnie wyczyn - przez jedną z sieci mobilnych mam.... jedyny co fajne w tym jest, że na podwórku też mam neta. reszta to czysta reklama...
płaciło sie w hrywnach. A kantorów tam jak u nas aptek albo spożywczych....

Posted

[quote name='AnkaW'] Зоя Олейникова (Украина): /Zoja Olejnikowa? :oops: Ukraina/
Tak dobrze to przetłumaczyłaś, to po rosyjsku wersja.
Gdyby było pisane po ukraińsku to czytało by się to jako Zoja Olejnykowa. I tak z pewnością brzmi wersja tego nazwiska po ukraińsku. Ale trzymajmy się wersji oryginalnej napisanej przez organizatorów! :)

Posted

Judit napisał(a):
może mi ktoś sprawdzić kto sędziować będzie jednego i drugiego dnia grupę VII setery?
Bo ja tam nic znaleźć nie umiem ;(

proszę bardzo
sobota Natalia Sedych Rosja
niedziela Andrzej Mania Polska

Posted

Mas zmieć aktualny paszport, nic nadzwyczajnego. Paszport. ot i wszystko.
jadę tam w piątek, na Ukraine to sprawdzę czy na moim przejadę ;) Kiedyś przeszłam na Ukrainę na paszporcie mojego męża.... Pogranicznik tylko dziwnie się patrzył. Wrocilam już na soj, miałam po prostu dwa w kieszeni i wyciągnęłam pierwszy z brzegu.....

Posted

no to czyli wszystko jasne.. hmm jeszcze tylko nie rozumiem jak to z tymi przeciwciałami jest. Jedni mówią że to po prostu trzeba szczepienie na wścieklizne mieć, a tutaj znalazłam jakieś informacje że przeciwciała i inne badanie. Można się pogubić jak jedni swoje a drudzy swoje. ^^'