beata-n-k Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witam, jestem tu w zasadzie od dzisiaj, bo to mój pierwszy post, dotychczas podczytywałam. Na dzień dobry pragnę powitać Was tak: pixtar.lv - izveido savu slaidšovu - a wszystko o mnie i moich psach przeczytacie tutaj: KARIERA FCI .::. Hodowla Bokser�w i Cavalier King Charles Spanieli Pozdrawiam;- Beata Kubiak 3 boksery & 3 cavaliery Quote
bonita Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='beata-n-k']Witam, jestem tu w zasadzie od dzisiaj, bo to mój pierwszy post, dotychczas podczytywałam. Na dzień dobry pragnę powitać Was tak: pixtar.lv - izveido savu slaidšovu - a wszystko o mnie i moich psach przeczytacie tutaj: KARIERA FCI .::. Hodowla Bokser�w i Cavalier King Charles Spanieli Pozdrawiam;- Beata Kubiak 3 boksery & 3 cavaliery Witamy Serdecznie :) Pierwszy podany przez Ciebie link niestety mi sie nie wyświetla:shake: Quote
beata-n-k Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Witam; [quote name='bonita']Witamy Serdecznie :) Pierwszy podany przez Ciebie link niestety mi sie nie wyświetla:shake: ups..., niekiedy kopiowanie nie udaje się. No to może teraz: pixtar.lv - izveido savu slaidšovu - Quote
bonita Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='beata-n-k']Witam; ups..., niekiedy kopiowanie nie udaje się. No to może teraz: pixtar.lv - izveido savu slaidšovu - Teraz tak :) wszystkie widać:multi: :loveu::loveu::loveu:cudowne maluchi:loveu::loveu::loveu: Gratulujemy gromadki! Pozdrowionka Quote
beata-n-k Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Życzymy Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku 2010;- http://www.youtube.com/watch?v=ohMFDBulu00&feature=channel Quote
Recommended Posts