Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotka Majuska to póki co nie wie czy dojedzie do schronu...szczere pola zasypane śniegiem po pas....może cos w przyszły weekend wymyslimy.

Przywiązanie do płotu to jeszcze nie wszystko , wtedy mozna podskakiwac, kręcic głową itp. :)

Posted

a gdyby psicę unieruchomić "na smaczka"? Pokazać smaczka, skłonić do usiądnięcia, szybki cyk i smaczek do pyska :D ja mojej szalonej tak zdjęcia często robię. Bo inaczej to się toto wierci jak szalone ;)

Posted

Ja juz tesknie za swoimi Orzeszkami,a przejezdne to tam szybko nie bedzie przy tak wrednej pogodzie...,choc bywało,ze w gorszą pogode jechałysmy...ale wtedy czekano na nas,teraz niekoniecznie.No i psiakom było zle,teraz tragedii nie ma.

Posted

Dziewczyny napisał do mnie jeszcze pan w sprawie Migdała z Boguchwały ( ale szybki;);)) podeślę mu Tirsę i parę szczeniorów z Mielca, Tirsa do Migdała nie podobna ale tak samo cudna:loveu::loveu:

Posted

no to teraz to już kwestia czasu, aż słoneczko wyjrzy zza chmury dla słodziaczka :)

ma dziewczynka jakieś ogłoszenia porobione? Ja niestety się tym zająć nie mogę, siedzę i robię, bo obrona za pasem...

Posted

Bardzo jesteś skuteczna w przypominaniu mi o Tirsie.
Dzięki, ze dziewcyznki pilnujesz.
Gubię się w subskrybcjach, zwłaszcza że dogo mi je ukłąda wedle sobie tylko znanego systemu...