Dzika_Figa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Tirsuś, porobiłabym Ci nowe banerki, ale ciotka Majuska nie chce Cię związać i przytwierdzić do płotu... Quote
majuska Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Ciotka Majuska to póki co nie wie czy dojedzie do schronu...szczere pola zasypane śniegiem po pas....może cos w przyszły weekend wymyslimy. Przywiązanie do płotu to jeszcze nie wszystko , wtedy mozna podskakiwac, kręcic głową itp. :) Quote
Vlk Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 co do dojazdu... zawsze można na nartkach ;) albo rakiety śnieżne... :D :D :D Quote
Vlk Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a gdyby psicę unieruchomić "na smaczka"? Pokazać smaczka, skłonić do usiądnięcia, szybki cyk i smaczek do pyska :D ja mojej szalonej tak zdjęcia często robię. Bo inaczej to się toto wierci jak szalone ;) Quote
Dzika_Figa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 "na smaczka" to ona dzikie tańce zacznie odstawiać. Nic, tylko łańcuch, sznurek i mocna taśma klejąca... Quote
majuska Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 najlepszy to byłby prawdziwy kochający dom:) Quote
Dzika_Figa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Myslisz, że od tego dziewczynka znieruchomieje? Tirsuś, czemu ludzie są ślepi psinko? Quote
halcia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ja juz tesknie za swoimi Orzeszkami,a przejezdne to tam szybko nie bedzie przy tak wrednej pogodzie...,choc bywało,ze w gorszą pogode jechałysmy...ale wtedy czekano na nas,teraz niekoniecznie.No i psiakom było zle,teraz tragedii nie ma. Quote
Vlk Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ale chyba śniegu coraz mniej, co nie? Tirsuńka, nie martw się, na pewno znajdziesz domek :) Quote
Vlk Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 co tam, sznupeczko, u Ciebie słychać? :) coś mi nie działa jej bannerek :( Quote
karolciasz28 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dziewczyny napisał do mnie jeszcze pan w sprawie Migdała z Boguchwały ( ale szybki;);)) podeślę mu Tirsę i parę szczeniorów z Mielca, Tirsa do Migdała nie podobna ale tak samo cudna:loveu::loveu: Quote
majuska Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 No oby, właśnie zauważyłam, że jej kumpel Duduś , z którym zwykle łobuzowała jest już w dziale nowe domy.... Quote
Vlk Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 no to teraz to już kwestia czasu, aż słoneczko wyjrzy zza chmury dla słodziaczka :) ma dziewczynka jakieś ogłoszenia porobione? Ja niestety się tym zająć nie mogę, siedzę i robię, bo obrona za pasem... Quote
Dzika_Figa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Bardzo jesteś skuteczna w przypominaniu mi o Tirsie. Dzięki, ze dziewcyznki pilnujesz. Gubię się w subskrybcjach, zwłaszcza że dogo mi je ukłąda wedle sobie tylko znanego systemu... Quote
Vlk Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 no jak to ostatnio często bywa... ;) Dobrze, że działa i za bardzo nie muli. Całus w nos dziewczynce! Quote
Vlk Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 oj dawno tu nikt u Ciebie ślicznotko nie był! jak to możliwe? Taki piękny pychol. Masz buziaka :* Quote
Recommended Posts