Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

numer: 397
numer chip: 985121017334894
imię: Luby
wielkość: mala
rasa: mix jamnika
data przyjęcia: 2010-07-21
przebywa w boksie: kwarantanna

Luby to około 3 letni, przemiły, bardzo towarzyski i spragniony pieszczot mieszaniec w typie jamnika. Luby jest zgodny z innymi psami, to wesoły i bardzo przyjacielski psiak

Schronisko w Łodzi
Kontakt telefoniczny:
(0-42) 656-78-42
Kontakt internetowy:
schronisko_www@doskomp.lodz.pl

Posted

numer: 378
numer chip: 985121017341619
imię: Faluś
wielkość: mala
rasa: jamnik
data przyjęcia: 2010-09-08
przebywa w boksie: zwierzętarnia

Faluś to bardzo przyjacielski i energiczny jamnik, który trafił do nas z ulicy Legionów. Psiak ma zmiany grzybicze na skórze, co oczywiście da się wyleczyć. Faluś jest przesympatyczny i bardzo towarzyski.

Schronisko w Łodzi
Kontakt telefoniczny:
(0-42) 656-78-42
Kontakt internetowy:
schronisko_www@doskomp.lodz.pl

Posted

Natussiaa,Luby i Falus od dawna sa umieszczeni na 1 stronie tego watku,inne z łodzkiego schroniska również.
Zanim przekopiujesz psy ze stron schroniskowych zajrzyj czy ich juz tu nie ma.

Posted

[quote name='danka1234']Natussiaa,Luby i Falus od dawna sa umieszczeni na 1 stronie tego watku,inne z łodzkiego schroniska również.
Zanim przekopiujesz psy ze stron schroniskowych zajrzyj czy ich juz tu nie ma.
Ta uwaga dotyczy również innych zbiorowych wątków:roll:

Posted

[quote name='wieso']http://ale.gratka.pl/ogloszenie/7425169_piekne_jamnisie_dlugowlose_bardzo.html
cioteczki, popatrzcie...masakra.....co robic...????????
O Matko Boska, poryczałam się, masakra. Nasza praca nie ma sensu przez takich właśnie ludzi. Biedne pieseczki i ta mama taka biedulka i tato. Przecież to bezczelna, ordynarna psełdo. Jezu, jak pomóc, co zrobić? Może kto władny w tym temacie, kto bliżej, mógłby coś zrobić? Toż tępić trzeba takich rozmnażaczy. Ale się wkurzyłam. Chyba napiszę do tych bydlaków. . . . .Boże, no. . . .:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

Pipi napisał(a):
O Matko Boska, poryczałam się, masakra. Nasza praca nie ma sensu przez takich właśnie ludzi. Biedne pieseczki i ta mama taka biedulka i tato. Przecież to bezczelna, ordynarna psełdo. Jezu, jak pomóc, co zrobić? Może kto władny w tym temacie, kto bliżej, mógłby coś zrobić? Toż tępić trzeba takich rozmnażaczy. Ale się wkurzyłam. Chyba napiszę do tych bydlaków. . . . .Boże, no. . . .:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Możesz sobie darować pisanie, ja kiedyś do nich dzwoniłam i niestety są to ludzie z poziomem IQ nogi od stołu więc wszystko co powiesz/napiszesz będzie jak grochem o ścianę.
Jedyna nadzieja w jakiejś organizacji z tamtego terenu, jakiś zorganizowany nalot im zrobić - marzenie

Posted

Osoba ta od lat znana jest na jamniczych forach i niejedna osoba próbowała do nich pisać. Czasem w ogłoszeniach to takie bzdury wypisywała że aż się powtarzać nie chce. Były zgłoszenia do administratorów gratki i teraz przynajmniej nie szkaluje w treści rzetelnych hodowców.

Posted

Biedne psy, bezsilność, zaraz po głodzie, najgorsza rzecz jaka może być, straszne.Nie mogę zapomnieć tych zdjęć maluszków wystraszonych. Podli ludzie i mam nadzieję, że wróci do nich to "dobro", a pieniądze zarobione na krzywdzie tych zwierzątek wydadzą na lekarstwa, oooooo !!!!!!!!

Posted

imię Rudas[FONT=Tahoma]
[/FONT]
płeć pies[FONT=Tahoma]
[/FONT]
wiek ok 2 lat[FONT=Tahoma]
[/FONT]
wielkość 20 cm[FONT=Tahoma]
[/FONT]
rasa w typie jamnika długowłosego
[FONT=&quot]Rudas to typowo domowy psiak, który miał wcześniej swojego opiekuna, kanapę i pełną michę jedynie dla siebie. Jego świat się zawalił. Jest teraz tu – w schronisku. Smutek w oczach Rudasa świadczy o tym, ile ten psiak musiał się nacierpieć. Spokojny, miły i kontaktowy Rudas pokocha bezgranicznie swojego nowego opiekuna i każdego dnia będzie mu to okazywał. psiak czeka w schronisku w Swarzędzu. kontakt 607067183.

[/FONT]

Posted

myjuliette napisał(a):
Możesz sobie darować pisanie, ja kiedyś do nich dzwoniłam i niestety są to ludzie z poziomem IQ nogi od stołu więc wszystko co powiesz/napiszesz będzie jak grochem o ścianę.
Jedyna nadzieja w jakiejś organizacji z tamtego terenu, jakiś zorganizowany nalot im zrobić - marzenie

A na dogo nie ma kogoś kompetentnego z okolic Gostynia (między Płockiem a Kutnem)?
Kogoś kto może zna instytucje, do których można to zgłosić!

Posted

Agusia nr 21 już w nowym domu ( zaznaczone na stronie schroniska) i suczka z Radomia - ciężarna również już w nowym domu ( wiadomość od anita_happy )

Nr 35 i Nr 44 to chyba ten sam piesek Duduś z Pszczyny.

Posted

bianka0 napisał(a):

Nr 35 i Nr 44 to chyba ten sam piesek Duduś z Pszczyny.

to są 2 rózne psiaczki,35-to jamniczek a 44-to jamnikowaty Duduś.

aktualizacja watku-dziekuje wszystkim za informacje.

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/194906-Rudy-miziasty-jamnik-na-cito-szuka-domu!

8 letni jamnik rudo - brązowy - bardzo ładny odcień. W schronisku znalazł sie po śmierci właściciela, sam bez problemu zostaje w domu, nie niszczy i nie szczeka. Przyjaźnie nastawiony do psów, nawet samców. Pieszczoch i żarłok, lubi wszystko, był karmiony resztkami z obiadu i słodyczami - stąd mocna nadwaga. Jest po kastracji.
kontakt w sprawie adopcji:
Bożena Sobieszek
soboz4@gmail.com
503-364-290

więcej zdjęć:
http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/Maks106110#

Posted

ja przepraszam, ale nie mam kiedy przeglądać a w związku z ogłoszeniami, które robiłam dla dwóch jamników, znalazły się osoby chętne i czekają na fotki..prosze wklejcie mi zdjęcia jamniorków do adopcji aktualnych, postaram się pomóc któremuś

Posted

Shania napisał(a):
ja przepraszam, ale nie mam kiedy przeglądać a w związku z ogłoszeniami, które robiłam dla dwóch jamników, znalazły się osoby chętne i czekają na fotki..prosze wklejcie mi zdjęcia jamniorków do adopcji aktualnych, postaram się pomóc któremuś

Shaniu,wszystkie jamniki i jamnikowate aktualne do adopcji sa wklejone na 1 i 2 stronie tego watku,nie trzeba go przegladac.
Mozesz tez podac Panstwu link do watku niech sami przejrzą,jakby potrzeba było o któryms wiecej informacji to pytaj.

Posted

boshe ile tych jamniorów jest:crazyeye::crazyeye::crazyeye:normalnie szok, jak widac, nawet nie wiedziałm, ze moja tymczasowiczka się tu znalazła:)dziękuje:loveu:nie wiem jak ją oddam, ale dziękujna pewno domek musi być nie daleko mnie, przykro mi, ale musi:PPani wysyłam jamniory zobaczymy:)