JamniczaRodzina. Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Aniu znajdzie napewno taka slodka babunia na fb jest udostępniana kilka razy dziennie może wreszcie ktoś ja wypatrzy Quote
anica Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 dreag napisał(a):niestety nie mam, tylko te, w ogłoszeniach można dodawać 1 lub kilka zdjęć, nic nie wiem o takim regulaminie:p..... chyba sobie Juldan poradzi tylko prosi jeszcze o trzeci adres mejlowy( bo chyba na jeden pakiet, jeden mejl? powiedziała że poda swój. mój i jeszcze ma być ,ten trzeci? tak zrozumiałam i mówi że jak ktoś napisze to wtedy poda ten właściwy- Twój :)) ... nie wiem czy wszystko dobrze przekazuję:roll: Oby Elu, żeby to się stało jak najszybciej :) Quote
dreag Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 (edited) Dziś znalazła wydarzenie osoba, która zgłosiła sunię do schroniska, gdy się błąkała po osiedu, zrobiło jej się żal, a nie miała co z nią zrobić, dostałam kilka zdjęć, zaraz wstawię. Jak na zawołanie, nie;)? Już miałam iść prosić kierownika, bo u nas w schronie to tylko za jego zgodą można strzelać fotki :(. Edited October 21, 2013 by dreag Quote
Fundacja SOS dla Jamników Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 dreag napisał(a):Dziś znalazła wydarzenie osoba, która zgłosiła sunię do schroniska, gdy się błąkała po osiedu, zrobiło jej się żal, a nie miała co z nią zrobić, dostałam kilka zdjęć, zaraz wstawię. Jak na zawołanie, nie;)? Już miałam iść prosić kierownika, bo u nas w schronie to tylko za jego zgodą można strzelać fotki :(. Jest urocza bierzemy zdjęcia i wysyłamy do osób które "uwodzimy" aby dały choć DT jamnisi Quote
dreag Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Dzięki, edytowałam i jest w sunie 5 zdjęć ;). Jest cudowna, z tych mniejszych, dosłownie jak była moja Haza, przecudna :). Quote
anica Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 (edited) Super że są Zdjęcia:loveu: jak na zawołanie :bigcool: poszedł pierwszy pakiet ogłoszeń na mazowieckie http://www.dogomania.pl/forum/threads/247560-Ogłoszeniowy-dla-Majki-i-Kory-do-1-11-do-21-00/page11 proszę wszystkie dobre dusze o cieplutkie myśli i kciukaski .... ja jestem bardzo dobrej myśli... nawet teraz ... te foty.... siem znalazły... :ghost_2: jakie ona ma mądre spojrzenie :) :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Edited October 22, 2013 by anica Quote
JamniczaRodzina. Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Aniu ja też trzymam mocno kciuki za babunie aby domek znalazła :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
anica Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 .. wszystkie Ciepły myśli płyną do Jori i Ralfika , naszych Jamolków maleńkich :kiss_2: Quote
Fundacja Jamniki Niczyje Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Dom Broszki Chętnych do adopcji Broszki było wielu... Pierwsze zdjęcia wypadły znakomicie. Młodziutka, śliczna, królicza jamniczka. Niestety nie. Broszka jest śliczna, urocza i wspaniała ale inna - jak pognieciona puszka... Jakoś chętni do adopcji się rozpierzchli. No cóż, takie życie. Kto zrezygnował, niech żałuje. Broszkę adoptowała Pani Elżbieta, która miała wakujące miejsce po zmarłym jamniku Macieju / Kubusiu . Tym sposobem Pani ma Broszkę, broszka ma Panią i są jeszcze inne korzyści... Szczęście w domu Pani Elżbiety zostało znowu pomnożone... Dziękujemy za dom dla Brosi. zobacz >>> Quote
Fundacja Jamniki Niczyje Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Kalendarz "Nasi Podopieczni" edycja II Proszę Państwa mamy piękne, wysokiej jakości kalendarze pt. "NASI PODOPIECZNI". Jeśli macie Państwo życzenia aby pieski przebywające w fundacji spoglądały na Was przez cały rok z kart kalendarza to zapraszamy do zakupu. Cena: 60 zł + 10 zł koszt przesyłki. Kalendarz jest w formacje A3, wykonany na grubym papierze. Zawiera 12 miesięcy + Karta tytułowa Wszystkie wpływy przeznaczona dla jamników pod naszą opieką. Większa ich część jest tutaj > http://www.jamnikiniczyje.pl/index.php?option=com_sobi2&catid=6&Itemid=0 więcej zdjęć kalendarza w albumie na facebook > https://www.facebook.com/fundacja.jamnikiniczyje/media_set?set=a.248805238600465.1073741966.100004129712465&type=1 Można też zamówić Kalendarz poprzez allegro > http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3651972221 ---------------------------------------------------------------------- Konto ING BANK ŚLĄSKI Spółka Akcyjna 89 1050 1070 1000 0023 6437 4286 ------------------------------------------------------------- SWIFT: INGBPLPW Fundacja Jamniki Niczyje ul Łagodna 85/4 43-300 Bielsko Biała ---------------------------------- w tytule "Kalendarz" Jeśli adres do wysyłki jest taki sam jak w danych przelewu to sprawa załatwiona, jeśli inny proszę podać w opisie przelewu lub prywatnej wiadomości Quote
AgusiaP Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Zdjęcia Broszki w nowym domku bezcenne :):):) Quote
__Lara Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 AgusiaP napisał(a):Zdjęcia Broszki w nowym domku bezcenne :):):) Dokładnie, mam takie same odczucia :) Quote
Fundacja Jamniki Niczyje Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 zdjęcia wspaniałe :) takie jak Brosi życie :) Quote
Fundacja Jamniki Niczyje Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 UWAGA Szukamy pilnie DT Szukamy pilnie DT dla młodziutkiej jamniczki na Śląsku. Sunia waży 6 kg. Dom docelowo może być stały. Kontakt 662 850 245 Quote
anica Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Fundacja Jamniki Niczyje napisał(a):zdjęcia wspaniałe :) takie jak Brosi życie :)....:multi:... szczególnie się cieszę, ponieważ Brosia bardzo chwyciła mnie za serce! .... niestety TZ był nieugięty:-(!.... powiedział że u nas temat adopcji.... może wrócić dopiero po mojej operacji... jak już wszystko będzie dobrze... więc chyba.... aby do wiosny:roll:.... tyle że chyba, zimą jest najwięcej potrzebnych domków.... Quote
Fundacja SOS dla Jamników Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 PIĘKNY MARCEL ADOPTOWANY profil na stronie [FONT=verdana]MARCEL [/FONT][FONT=verdana]➡ http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1510[/FONT] To było trudne zadanie. Pies młody i pieny. Fakt chory. Ale ludzie jak pies piękny nawet jak chory obiecują złote góry. Kilka rodzin starało się o Marcela. Wybraliśmy jedną Rodzinę, najwspanialszą jak może być. reakcja na Marcela jak go zobaczyli była tak naturalna ze tylko nas upewniła że to dobry wybór. Marcel jest adoptowany ale jesteśmy w ścisłym kontakcie i wspomagamy dalsze leczenie Marcela teraz Kelso. Operacja była zrobiona "po tapicersku" i pewne rzeczy wymagaja poprawek. Na szczęście ma już dom, swoją kanapę i komfort leczenia będzie zdecyowanie lepszy niż w najlepszym nawet hoteliku. Być może i jest to bardzo prawdopodobne unikniemy ponownej operacji. mail z domu Marcela vel Kelso Marcelek urzekł całą rodzine swoją osobowoscią. 15 min biegał po mieszkaniu wąchajac miejsca. Pobawił się nową zabaweczką, wyprosił kilka smaczków i wcisnął się na kolana :-) Teraz po spacerku smacznie śpi na zajętej już kanapie. Na zdjęciu - pierwszy spacer po okolicy i ta kanapa jest moja! ;-) Pozdrawiam serdecznie i dziekuje bardzo za tego kochanego malucha :-) jacyś ludzie idą, może po mnie? Cześć, cześć naprawdę mnie zabierasz? i nie porzucisz mnie nigdy? Witam to ja książe marcel zwany teraz Kelso. Witam ze swojego tronu.... uuupsss kanapy pierwszy spacer po okolicy Quote
anica Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Mika31 napisał(a):gratulacje malutki:loveu:.... również :loveu: jak ja kocham te jamnicze .... profile:loveu: Quote
__Lara Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Piękny Marcel niech będzie szczęśliwy :) Quote
Fundacja Jamniki Niczyje Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Do adopcji śliczna Moni Do adopcji młodziutka Moni. Czeka na odpowiedzialnego opiekuna stosownego wiekiem. Więcej o Moni w profilu na naszej stronie: http://www.jamnikiniczyje.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=6&sobi2Id=930&Itemid=0 Quote
Patrycja* Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Dexter - jamnikowaty czarnulek szuka domu! [FONT=Verdana][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=3][SIZE=2]Imię: Dexter [SIZE=2] Płeć: pies Wiek: 2 lata Miejsce: Miejskie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Katowicach Kontakt: tel. 507860282 lub patrycja.jakubas@wp.pl [SIZE=2]Sterylizacja: tak Wątek[SIZE=2]: [/FONT]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248052-Dexter-jamnikowaty-czarnulek-szuka-domu-stałego-![FONT=Verdana][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=2] Opis:[/FONT][FONT=Verdana][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=2] [/FONT]Dexter to niewielki, uroczy pies w typie jamnika. Ma około 2 lata, 27 cm w kłębie i waży 8 kg. W schronisku znajduję się od 31.08.2013 r. Został znaleziony na ulicy w związku z czym jego przeszłość jest nieznana. Jest sympatycznym i przyjaźnie nastawionym do świata psiakiem. Bez problemu dogaduje się zarówno z ludźmi jak i z innymi psami. Co nie oznacza, że zawsze wszystko mu pasuje. Jeżeli jakiś pies mu się nie spodoba, potrafi to głośno i wyraźnie zasygnalizować. Jeśli jednak uzna drugiego psa za przyjaciela chętnie się z nim bawi. Jest typowym pieszczochem. Lubi się przytulać. Jak tylko nadarzy się okazja wskakuje opiekunowi na kolana i domaga się głaskania. Na smyczy trochę ciągnie, jednak nie jest to uciążliwe. Prawdopodobnie jest to kwestia zbyt małej ilości ruchu w schronisku. Jego sierść jest krótka i łatwa w pielęgnacji, a czarne umaszczenie nadaje mu wyjątkowy urok. Odrobaczony, zaszczepiony i wysterylizowany. Z pewnością dla osoby, która go zaadoptuje będzie oddanym i niezastąpionym przyjacielem. Więcej zdjęć Dextera tutaj: https://picasaweb.google.com/1183805...atrycjaJakubas Wydarzenie na fb: https://www.facebook.com/events/7490...y_type=regular[FONT=Verdana][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=2] [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=2] [/FONT] Quote
Fundacja Jamniki Niczyje Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Profil Dexterka u nas :) Śliczny piesek na pewno znajdzie dom ! http://www.jamnikiniczyje.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&sobi2Id=934&catid=13&Itemid=0&Itemid=0 Quote
Recommended Posts