Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dreag napisał(a):
niestety nie mam, tylko te, w ogłoszeniach można dodawać 1 lub kilka zdjęć, nic nie wiem o takim regulaminie:p.
.... chyba sobie Juldan poradzi tylko prosi jeszcze o trzeci adres mejlowy( bo chyba na jeden pakiet, jeden mejl? powiedziała że poda swój. mój i jeszcze ma być ,ten trzeci? tak zrozumiałam i mówi że jak ktoś napisze to wtedy poda ten właściwy- Twój :))
... nie wiem czy wszystko dobrze przekazuję:roll:
Oby Elu, żeby to się stało jak najszybciej :)

Posted (edited)

Dziś znalazła wydarzenie osoba, która zgłosiła sunię do schroniska, gdy się błąkała po osiedu, zrobiło jej się żal, a nie miała co z nią zrobić, dostałam kilka zdjęć, zaraz wstawię. Jak na zawołanie, nie;)?
Już miałam iść prosić kierownika, bo u nas w schronie to tylko za jego zgodą można strzelać fotki :(.

Edited by dreag
Posted

dreag napisał(a):
Dziś znalazła wydarzenie osoba, która zgłosiła sunię do schroniska, gdy się błąkała po osiedu, zrobiło jej się żal, a nie miała co z nią zrobić, dostałam kilka zdjęć, zaraz wstawię. Jak na zawołanie, nie;)?
Już miałam iść prosić kierownika, bo u nas w schronie to tylko za jego zgodą można strzelać fotki :(.

Jest urocza bierzemy zdjęcia i wysyłamy do osób które "uwodzimy" aby dały choć DT jamnisi

Posted (edited)

Super że są Zdjęcia:loveu: jak na zawołanie :bigcool: poszedł pierwszy pakiet ogłoszeń na mazowieckie http://www.dogomania.pl/forum/threads/247560-Ogłoszeniowy-dla-Majki-i-Kory-do-1-11-do-21-00/page11 proszę wszystkie dobre dusze o cieplutkie myśli i kciukaski .... ja jestem bardzo dobrej myśli... nawet teraz ... te foty.... siem znalazły... :ghost_2: jakie ona ma mądre spojrzenie :)
:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Edited by anica
Posted

Dom Broszki

Chętnych do adopcji Broszki było wielu... Pierwsze zdjęcia wypadły znakomicie. Młodziutka, śliczna, królicza jamniczka. Niestety nie. Broszka jest śliczna, urocza i wspaniała ale inna - jak pognieciona puszka... Jakoś chętni do adopcji się rozpierzchli. No cóż, takie życie. Kto zrezygnował, niech żałuje. Broszkę adoptowała Pani Elżbieta, która miała wakujące miejsce po zmarłym jamniku Macieju / Kubusiu

• . Tym sposobem Pani ma Broszkę, broszka ma Panią i są jeszcze inne korzyści... Szczęście w domu Pani Elżbiety zostało znowu pomnożone... Dziękujemy za dom dla Brosi.

zobacz >>>

• Posted

Kalendarz "Nasi Podopieczni" edycja II

Proszę Państwa mamy piękne, wysokiej jakości kalendarze pt. "NASI PODOPIECZNI". Jeśli macie Państwo życzenia
    aby pieski przebywające w fundacji spoglądały na Was przez cały rok z kart kalendarza to zapraszamy do zakupu.
    Cena: 60 zł + 10 zł koszt przesyłki.
    Kalendarz jest w formacje A3, wykonany na grubym papierze. Zawiera 12 miesięcy + Karta tytułowa
    Wszystkie wpływy przeznaczona dla jamników pod naszą opieką.
    Większa ich część jest tutaj > http://www.jamnikiniczyje.pl/index.php?option=com_sobi2&catid=6&Itemid=0

więcej zdjęć kalendarza w albumie na facebook >
    https://www.facebook.com/fundacja.jamnikiniczyje/media_set?set=a.248805238600465.1073741966.100004129712465&type=1

Można też zamówić Kalendarz poprzez allegro >
    http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3651972221

----------------------------------------------------------------------
    Konto
    ING BANK ŚLĄSKI Spółka Akcyjna
    89 1050 1070 1000 0023 6437 4286
    -------------------------------------------------------------
    SWIFT: INGBPLPW
    Fundacja Jamniki Niczyje
    ul Łagodna 85/4
    43-300 Bielsko Biała
    ----------------------------------
    w tytule "Kalendarz"
    Jeśli adres do wysyłki jest taki sam jak w danych przelewu to sprawa załatwiona,
    jeśli inny proszę podać w opisie przelewu lub prywatnej wiadomości

Posted

Fundacja Jamniki Niczyje napisał(a):
    zdjęcia wspaniałe :) takie jak Brosi życie :)
    ....:multi:... szczególnie się cieszę, ponieważ Brosia bardzo chwyciła mnie za serce! .... niestety TZ był nieugięty:-(!.... powiedział że u nas temat adopcji.... może wrócić dopiero po mojej operacji... jak już wszystko będzie dobrze... więc chyba.... aby do wiosny:roll:.... tyle że chyba, zimą jest najwięcej potrzebnych domków....

Posted

PIĘKNY MARCEL ADOPTOWANY
    profil na stronie [FONT=verdana]MARCEL [/FONT][FONT=verdana]➡ http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1510[/FONT]

To było trudne zadanie. Pies młody i pieny. Fakt chory. Ale ludzie jak pies piękny nawet jak chory obiecują złote góry. Kilka rodzin starało się o Marcela. Wybraliśmy jedną Rodzinę, najwspanialszą jak może być. reakcja na Marcela jak go zobaczyli była tak naturalna ze tylko nas upewniła że to dobry wybór. Marcel jest adoptowany ale jesteśmy w ścisłym kontakcie i wspomagamy dalsze leczenie Marcela teraz Kelso. Operacja była zrobiona "po tapicersku" i pewne rzeczy wymagaja poprawek. Na szczęście ma już dom, swoją kanapę i komfort leczenia będzie zdecyowanie lepszy niż w najlepszym nawet hoteliku. Być może i jest to bardzo prawdopodobne unikniemy ponownej operacji.

mail z domu Marcela vel Kelso

Marcelek urzekł całą rodzine swoją osobowoscią. 15 min biegał po mieszkaniu wąchajac miejsca. Pobawił się nową zabaweczką, wyprosił kilka smaczków i wcisnął się na kolana :-) Teraz po spacerku smacznie śpi na zajętej już kanapie. Na zdjęciu - pierwszy spacer po okolicy i ta kanapa jest moja! ;-)
    Pozdrawiam serdecznie i dziekuje bardzo za tego kochanego malucha :-)

jacyś ludzie idą, może po mnie?

Cześć, cześć naprawdę mnie zabierasz?

i nie porzucisz mnie nigdy?

Witam to ja książe marcel zwany teraz Kelso. Witam ze swojego tronu.... uuupsss kanapy

pierwszy spacer po okolicy

Posted

Dexter - jamnikowaty czarnulek szuka domu!

[FONT=Verdana][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=3][SIZE=2]Imię: Dexter
    [SIZE=2] Płeć: pies
    Miejsce: Miejskie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Katowicach
    Kontakt: tel. 507860282 lub patrycja.jakubas@wp.pl

[SIZE=2]Sterylizacja: tak
    Wątek[SIZE=2]:
    [/FONT]
    http://www.dogomania.pl/forum/threads/248052-Dexter-jamnikowaty-czarnulek-szuka-domu-stałego-![FONT=Verdana][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=2]

Opis:
    [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=2]

[/FONT]
    Dexter to niewielki, uroczy pies w typie jamnika. Ma około 2 lata, 27 cm w kłębie i waży 8 kg. W schronisku znajduję się od 31.08.2013 r. Został znaleziony na ulicy w związku z czym jego przeszłość jest nieznana.

Jest sympatycznym i przyjaźnie nastawionym do świata psiakiem. Bez problemu dogaduje się zarówno z ludźmi jak i z innymi psami. Co nie oznacza, że zawsze wszystko mu pasuje. Jeżeli jakiś pies mu się nie spodoba, potrafi to głośno i wyraźnie zasygnalizować. Jeśli jednak uzna drugiego psa za przyjaciela chętnie się z nim bawi.

Jest typowym pieszczochem. Lubi się przytulać. Jak tylko nadarzy się okazja wskakuje opiekunowi na kolana i domaga się głaskania. Na smyczy trochę ciągnie, jednak nie jest to uciążliwe. Prawdopodobnie jest to kwestia zbyt małej ilości ruchu w schronisku. Jego sierść jest krótka i łatwa w pielęgnacji, a czarne umaszczenie nadaje mu wyjątkowy urok. Odrobaczony, zaszczepiony i wysterylizowany. Z pewnością dla osoby, która go zaadoptuje będzie oddanym i niezastąpionym przyjacielem.

Więcej zdjęć Dextera tutaj:
    https://picasaweb.google.com/1183805...atrycjaJakubas

Wydarzenie na fb:
    https://www.facebook.com/events/7490...y_type=regular[FONT=Verdana][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=2]

[/FONT]
    [FONT=Verdana][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=2]

[/FONT]