Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='playazka']temat juz zalozylam wiec jesli bedzie zle to pewnie ktos przeniesie gdzie trzeba a tymczasem zapraszam do odwiedzania Miska w jego temacie[/QUOTE]

to podaj tutaj link do tematu

Posted

Bardzo proszę jeżeli to możliwe o wstawienie suczki na strony jamnicze.

[SIZE=2]Imię - [SIZE=2][SIZE=2]Talia[SIZE=2]
Płeć -
[SIZE=2][SIZE=2]suczka[SIZE=2]
Wiek -
[SIZE=2][SIZE=2]1,5 roku[SIZE=2]
Miejsce -
[SIZE=2][SIZE=2]Dom tymczasowy w Zamościu[SIZE=2]
[SIZE=2]Kontakt -[SIZE=2][SIZE=2] 609 160 440
[SIZE=2]Sterylizacja -[SIZE=2] [SIZE=2]oczekuje na termin zabiegu[SIZE=2]
Wątek na dogo -
[SIZE=2][SIZE=2]brak

Suczka ma bardzo łagodne usposobienie do ludzi i zwierząt.

Posted

[quote name='bianka0']Bardzo proszę jeżeli to możliwe o wstawienie suczki na strony jamnicze.

[SIZE=2]Imię - [SIZE=2][SIZE=2]Talia[SIZE=2]
Płeć -
Wiek -
[SIZE=2][SIZE=2]1,5 roku[SIZE=2]
Miejsce -
[SIZE=2][SIZE=2]Dom tymczasowy w Zamościu[SIZE=2]
[SIZE=2]Kontakt -609 160 440
[SIZE=2]Sterylizacja -[SIZE=2] [SIZE=2]oczekuje na termin zabiegu[SIZE=2]
Wątek na dogo -
[SIZE=2][SIZE=2]brak

Suczka ma bardzo łagodne usposobienie do ludzi i zwierząt.

Na stronie fundacji SOS dla Jamników: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1175
profil promowany

Posted

[SIZE=2]Imię - Jami[SIZE=2]
Płeć -
Wiek -
niecały [SIZE=2]rok[SIZE=2]
Miejsce - Schronisko w Dalabuszkach(Wlkp)
[SIZE=2]
[SIZE=2]Kontakt -
[SIZE=2]Sterylizacja -[SIZE=2] [SIZE=2]warunek ado[SIZE=2]pcji[SIZE=2]
Wątek na dogo -
zbi[SIZE=2]orc[SIZE=2]zy wątek psów odebran[SIZE=2]ych z[SIZE=2]e strasznych warunków...

http://www.dogomania.pl/forum/threads/238860-60-ma%C5%82ych-ps%C3%B3w-w-TRAGICZNYCH-warunkach!!!-NU%C5%BBYCA!!!-Pilnie-potrzebna-pomoc!!!

Niestety bardzo mało o niej wiem... To jest malutka suńka, zrównoważona...[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]

Posted

[quote name='szafra']MAX (ID: 1085) ma już dom :multi:.

Dziekuje za informacje, już uaktualnione.
Bardzo misie podoba twoja sygnatura
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś.

Posted

[SIZE=2][SIZE=2]Czekoladowy Guzik - Dobre, poczciwe, spokojne psisko, grzeczny, cichy, można go wziąć na ręce, przytulić, pogłaskać, jest starszym pieskiem - ma ok. 7 lat (na oko) nie wie od kiedy jest w schronie ale pewnie już jakiś czas.
Kontakt:Hałabajówka

Posted

[quote name='toyota']W sobotę kobieta z 11- letnim synem przyprowadziła do schroniska jamniczkę. Wcześniej uzgodniła ze SM, że może ją oddać, bo jest "przybłędą", która koczowała na klatce.

Wszystko jednak wskazuje na to, że przyprowadzili swojego psa. Kobieta plątała się w zeznaniach, raz mówiła, że jamniczka była na klatce 3 dni, za chwilę że 1 dzień.

Jamniczka bała się czytnika do sprawdzania czipa i nie pozwoliła pracownikowi ani mnie sprawdzić czy ma czip. Kobieta widząc nasze zmagania, dała czytnik synowi i ten sprawdził bez problemu.

Po ich odejściu psinka bardzo płakała za nimi, stawała słupka, wyrywała się za nimi.

Tak wyglądała jej rozpacz za ludźmi, którzy ją przyprowadzili:

Jak widać na zdjęciu, jamniczka ma guza, więc jest całkowicie nieadopcyjnym psem. Boksy w schronisku są tylko zewnętrze i nieocieplone. Jest przepełnienie.
.... tylko się upewniam!... nasze stałe deklaracje, czekają na koniec, tzw kwarantanny dla tej jamnisi!?....

Posted

[quote name='anica'].... tylko się upewniam!... nasze stałe deklaracje, czekają na koniec, tzw kwarantanny dla tej jamnisi!?....[/QUOTE]

ja juz wspomniałam ze jak będą stałe deklaracje to jest hotelik (nie mogę za długo trzymać miejsca)

Posted

[quote name='anica']... no tak... uzbierałyśmy 1/3... brakuje 200zł miesięcznie:-(!... ciotki... cioteczki!....spróbujcie chociaż pomyśleć...[/QUOTE]
Mogę się dorzucić. 20 zł miesięcznie na parówkę to nie jest bardzo dużo ;)
Myślę, że gdyby miała własny wątek może łatwiej byłoby zebrać deklaracje? Jeżeli ma wątek, tylko ja to przeoczyłam, to przepraszam.