Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Całkiem fajny ten Bruno, Dropsa przeniosłam.
Nadrabiam zaległosci z tych kilku dni w ktorych mój dysk dokonał żywota. Odzyskałam już połowe danych mam nadzieję ze uda się resztę.

Posted

jofracy napisał(a):

jofracy napisał(a):

Trzeba to towarzycho na stronę wpisać oj mam do nadgonienia oj mam.

Posted

Jamnik w schronisku w Zabrzu:

Ramzes poz.7938 to staruszek w typie jamnika, który do naszego schroniska trafił z ul. Budowlanej po tym jak jego Pani trafiła do szpitala, z którego już prawdopodobnie nie wyjdzie :-( Ramzes jest bardzo miłym psiakiem, chociaż za pewne z charakteru jest 100% jamnikiem ;-) Uwielbia wychodzić na spacer, rozdawać ludziom buziaki i zaczepiać inne czworonogi. Biedak źle się czuje w schronisku, na pewno przydałby mu się spokojny domek, w którym mógłby sobie jeszcze trochę pożyć....

Kontakt:

gosha160@wp.pl , tel. 692 581 343

Posted (edited)

Sonia-8 lat-charakterna. Powód oddania-starsza pani+choroba+brak dalszej opieki ze strony rodziny.
tel. 883387049 Brodnica
Sunia nie dogaduje się z innymi pieskami, agresja. Sunia zostanie uśpiona jeśli nikt jej nie weźmie . Sonia całe zycie mieszkała tylko z tą panią , widać, że jest z nią bardzo mocno związana, schron byłby dla niej traumą - na to odp jej: "to niech u was zdechnie byle nie u mnie" Bez komentarza. Sunia zostanie uśpiona jeśli nie znajdzie się dla niej nic zastepczego, rodzina jej nie chce.
Jeżeli ktoś może pomóc, to kontakt podałam- bezpośredni .

Edited by Ania+Milva i Ulver
Posted

Sonieczka śliczna a z tą agresją to spokojnie, jest w tej chwili bez swojej pańci , nie czuje się bezpieczna stąd jej zachowanie. Nie nadużywajcie słowa agresja.