Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piesia napisał(a):
Sindi nie ma wątku na dogo . Musi mieć , żeby mogła być wstawiona na sos ?

Może mieć np na FB, ale gdzieś musi. Próbowałam dziś zaktualizować bazę danych (aktualizowaną miesiąc temu przez Isadorę) i bez wątków, to okropna robota - wszędzie trzeba dzwonić - 70 % nie odbiera telefonu. Szanujcie pracę Doroty, to naprawdę ogromne ułatwienie.

Posted

szafra napisał(a):
Tak , tak wysłałam wszystko do ogłoszeń Yunonie! Bardzo dziękuję Cioteczki :loveu:. Kapsułki dla Filemonka dostarczone. O patencie z masłem nie wiedziałam!
Z pewnością go wykorzystamy do podawania kapsułek :evil_lol:.

Żadnych materiałów nie otrzymałam i nie wysyłaj do mnie, tylko wstaw na wątku bazarkowym z danymi ogłaszanego psiaka i zdjęciami, powołując się na pakiet ode mnie. OK?

Posted

[quote name='anica']Dziękuję Yun :)
wykupiłam 2 pakiety - 1 dla Frytusia- tylko trzeba podać dane chłopaka, czy ty możesz to zrobić ?
i jeszcze jest jeden dodatkowy do dyspozycji potrzebującej bidy - trzeba tylko podać dane ..
Dzięki za wykupienie pakietów. Dla Frytusia o dane i zdjęcia do wstawienia na bazarek ogłoszeniowy poprosiłam agusię_1. Drugi pakiet możesz przekazać Isadorze:lol:.

Posted

[quote name='piesia']Czy mogę poprosić o wstawienie naszej nowej dziewczynki na SOS ?

[SIZE=2]Imię - Sindi
Płeć - suczka
Wiek - około 5 lat
Miejsce - schronisko " Azorek " w Obornikach Wielkopolskich
[SIZE=2]Kontakt - Monika : 604 999 083
[SIZE=2]Sterylizacja - nie
Wątek na dogo - nie ma

Sindi jest spokojna i bardzo przyjacielska w stosunku do ludzi i innych psów . Będzie cudowną przytulanką , niekłopotliwym towarzyszem i wiernym przyjacielem .
Sindi została porzucona przez swoich nieodpowiedzialnych właścicieli dwa razy . Po raz pierwszy trafiła do schroniska w styczniu , była w ciąży . Właściciele zgłosili się po nią . Ale niedługo potem Sindi znów błąkała się , tym razem z dwójką swoich maleńkich dzieci po ulicach . Po raz drugi trafiła do schroniska . Tym razem została porzucona na zawsze . Jej dzieci Stefan i Stefcia znalazły cudowne domy . Sindi też na taki zasługuje . I czeka ...

Piesiu! Jamnisia na SOS: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/706

Posted

yunona napisał(a):
Żadnych materiałów nie otrzymałam i nie wysyłaj do mnie, tylko wstaw na wątku bazarkowym z danymi ogłaszanego psiaka i zdjęciami, powołując się na pakiet ode mnie. OK?

Pomyłka - wszystko wysłałam LadyS oczywiście :p.

Posted (edited)

Szafra :)
no to ...teraz trzymamy kciuki ..za wspaniały domek dla Filemona...
pozostał jeszcze jeden pakiet ogłoszeń do wykorzystania może Isadora masz jeszcze jakąś bidę ?

Edited by anica
Posted

Dziewczyny,powiedzcie gdzie na stronach sos szukać wątku danego pieska bo czytałam że każdy psiaczek,który jest tam zamieszczony musi go mieć.W żaden sposób nie umiem go wypatrzeć.

Posted

Sory ... że tutaj szukam pomocy ,ale nie bardzo wiem co z tym zrobić ? .. może jamnicze ciocie coś doradzą.. siostrzenica wynajmuje pokój u pani ,która ma 8letniego setera irlandzkiego ,podobno rodowodu nie ma ,ale w typie ,którego chce oddać do schroniska -podobno jest to pupil syna ,który się wyprowadził i nie może go zabrać Benito jest bardzo łagodny,przytulaśny i kochany ,ale podobno potrzebuje dużo spacerków bo inaczej błagalnie szczeka i jeśli jest wybiegany to jest spokojny podobno pani jest zdecydowana w najbliższym czasie odwieźć Beniego do wrocławskiego schroniska jak nic.. jak można biedakowi pomóc ? siostrzenica mówi ,że jest piękny :) może ktoś chciałby zaadoptować ?

Posted

[quote name='anica']Sory ... że tutaj szukam pomocy ,ale nie bardzo wiem co z tym zrobić ? .. może jamnicze ciocie coś doradzą.. siostrzenica wynajmuje pokój u pani ,która ma 8letniego setera irlandzkiego ,podobno rodowodu nie ma ,ale w typie ,którego chce oddać do schroniska -podobno jest to pupil syna ,który się wyprowadził i nie może go zabrać Benito jest bardzo łagodny,przytulaśny i kochany ,ale podobno potrzebuje dużo spacerków bo inaczej błagalnie szczeka i jeśli jest wybiegany to jest spokojny podobno pani jest zdecydowana w najbliższym czasie odwieźć Beniego do wrocławskiego schroniska jak nic.. jak można biedakowi pomóc ? siostrzenica mówi ,że jest piękny :) może ktoś chciałby zaadoptować ?
Aniczko! Tutaj jest link do strony adopcyjnej seterów: http://www.setery-adopcje.com/1/informacje_o_nas/

Posted

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 530, colspan: 2"]
[/TD]
[/TR]
[TR]

[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/HR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 290"] numer: 662
numer chip: 939000010293103
imię: Ella
[/TD]
[TD="width: 290"] wiek: ok. 1 roku
wielkość: mala
rasa: jamnik
data przyjęcia: 2012-04-20
kwarantanna do 2012-05-04
przebywa w boksie: gabinet

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] opis: energiczna i bardzo sympatyczna sunia w typie jamnika czeka podczas kwarantanny na swojego opiekuna, a jeśli nie zostanie odebrana, to gorąco zachęcamy do adopcji tej suni.

SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI
42 656-78-42

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[TR]

[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/HR]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 290"] numer: 701
numer chip: 939000010293252
imię: Jami
[/TD]
[TD="width: 290"] wiek: ok. 1 roku
wielkość: mala
rasa: jamnik
data przyjęcia: 2012-04-23
kwarantanna do 2012-05-07
przebywa w boksie: biuro

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] opis: póki co mocno wystraszony, ale wzięty na rączki wtula się mocno... póki co zdjęcie na rączkach w kołderce...

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI
42 656-78-42

Posted

UWAGA SZUKAMY DOMU, PSIAK LADA MOMENT POJEDZIE DO SCHRONISKA! :( Mały jamnikowaty piesek został znaleziony na przystanku autobusowym w Laskach, ma jechać do Kutna lada chwila !!! Potrzebny pilnie tymczas lub stały domek! Piesek jest zadbany, czyściutki, grubiutki, widać że komuś się zgubił, najprawdopodobniej pobiegł za suczkami..teraz grozi mu schronisko :( Jeśli możesz pomóc, dzwoń: tel. 722-524-754 lub 601205353

Posted

Jak narazie nikt go nie szuka, chociaż oplakatowałam całą okolicę i zamieściłam ogłoszenia na wielu portalach. Obawiam się, że to może być ofiara zbliżającego sie długiego weekendu...
W piątek ma być wywieziony do Kotlisk.:-))