Isadora7 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 zacytuję wpis DIF z Czarnych Kwiatków: [FONT=Franklin Gothic Medium]Wet-siostra nie ustępuje!!! Nadal szuka psów do adopcji wśród dogomaniaków!!!!! [/FONT] Napisał Basia1968 mam pytanie czy wet-siostra mieszka obecnie w Tarnowie? czy ktoś coś wie? bo zgłosiła sie Pani z Tarnowa gotowa adoptować naszą Brysię - 9 latkę- od razu żarówka mi się zaświeciła, jak zobaczyłam meila. Napisał _Goldenek2 Tamta wet-siostra to Nadzieja Koziak. Jeśli te same dane to uważajcie... Napisał Basia1968 tak to ta sama - po wpisaniu meila prawiejakptak@gmail.com już wszystko jasne Dziekuję Żródło: http://www.dogomania.pl/threads/189485-Psie-piek%C5%82o-na-Martenowskiej-w-STARACHOWICACH.-Jest-nas-10.POM%C3%93%C5%BB!/page58 Proszę Was o maksymalną czujność!!!! Quote
beka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Jak wracałysmy z Doti z jednym z psów z zastrzyku, na poboczu przy bardzo ruchliwej trasie Góra Kalwaria Piaseczno (okolice Żabieńca ) znalazłysmy młodego jamniczka. W przytulisku nie ma miejsca, piesek jest u mnie do jutra (mój samiec chce go zjeść). Ale jutro musze go oddać :( Ratunku, to słodkie przerażone stworzenie, młodziutkie ok roczne i tak sie tuli do mojego syna.. 513490780 Quote
Isadora7 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='beka']Jak wracałysmy z Doti z jednym z psów z zastrzyku, na poboczu przy bardzo ruchliwej trasie Góra Kalwaria Piaseczno (okolice Żabieńca ) znalazłysmy młodego jamniczka. W przytulisku nie ma miejsca, piesek jest u mnie do jutra (mój samiec chce go zjeść). Ale jutro musze go oddać :( Ratunku, to słodkie przerażone stworzenie, młodziutkie ok roczne i tak sie tuli do mojego syna.. 513490780 Zrobiłam na szybko event https://www.facebook.com/events/253321794733633/ udostepniajcie proszę Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 jestem początkującym dt za karmę i weta moja tymczasowiczka ma jutro jechac do nowego domku więc ja mogła bym wziąc kolejnego tymczasa jeżeli macie jakiegoś kandydata to proszę o pw Quote
malagos Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 agatamakowska6@wp.pl napisał(a):jestem początkującym dt za karmę i weta moja tymczasowiczka ma jutro jechac do nowego domku więc ja mogła bym wziąc kolejnego tymczasa jeżeli macie jakiegoś kandydata to proszę o pw Agata jest poczatkujacym, ale juz sprawdzonym dt :) Quote
gosia2313 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nie widziałam się dzisiaj z panią doktor więc nie pytałam o Emkę. Ale choroba raczej zakaźna nie jest bo przebywa obok psów, dzisiaj była na wybiegu chwilkę z innym psiakiem, poza tym wygląda już lepiej, więc mam nadzieję, że szybko jej to przejdzie ;) Quote
wagens Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 malagos napisał(a):Agata jest poczatkujacym, ale juz sprawdzonym dt :) A czy Agata ma dużo czasu wolnego? tz. Pracuje na pełny etat czy może nie pracuje i może poświęcić dużo czasu swojemu tymczasowi? Quote
Isadora7 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 malagos napisał(a):Agata jest poczatkujacym, ale juz sprawdzonym dt :) też to potwierdzam Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 ja jestem mamą dwójki dzieci jestem non stop w domu mamy małe podwóreczko dziewczyny dziękuję wam Quote
magda222 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Przychodzę do Was po poradę. Wiem, że tu jest dużo doświadczonych dogomaniaczek. W hoteliku u zuziM mamy starszą sunię Mikę. Od niedawna nasza dziewczynka zaniemogła i nie chodzi. Była oczywiście zdiagnozowana i jest leczona, ale może ktoś nam coś doradzi... Może można jej jeszcze jakoś pomóc... http://www.dogomania.pl/threads/175721-MIKA-nie-ma-ju%C5%BC-pecha!-Mo%C5%BCe-cieszy%C4%87-si%C4%99-%C5%BCyciem-w-hoteliku-ale-szuka-domu.../page60 Jeśli ktoś ma czas to od strony 60 zaczyna się problem. Będę wdzięczna za każdą radę i pomoc. Quote
Kasia77 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Informacje z miejsca w którym obecnie przebywa, za kilka dni ma trafic do schroniska " Znaleziony 26 go grudnia w Ostródzie, był w kagańcu . Pies jest bardzo spokojny, cały czas leży (być może to jeszcze zmęczenie), wypuszczany jest regularnie więc potrzeby załatwia na dworze. Mamy w domu suczkę - zachowuje się bardzo przyjaźnie wobec niej. Nie wiem jak będzie w stosunku z dziećmi i kotami" Quote
jofracy Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 w schronisku w Zabrzu: [quote name='Mysia_']Nora poz.7722 to 11 letnia staruszka, która do naszego schroniska trafiła 29 grudnia 2011 roku z ul. Leszczynowej po śmierci swojej ukochanej Pani :-( Nora jest bardzo miłą i łagodną sunią, chętnie się przytula do człowieka. Lubi bawić się swoją ulubioną piłeczką i spać na podusi. Domku poszukuje bardzo pilnie, ponieważ kompletnie nie nadaje się do schroniskowych warunków :( Quote
ulgawcierpieniu Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 28 gru Florek- jamnik na CITO Jamnik Za darmo Mysłowice Powyżej ogłoszenie z 'tablicy.pl" - mam nadzieję, że ktoś mu już pomógł. Jeżeli nie....to kto może niech pomoże. Quote
Isadora7 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='ulgawcierpieniu']28 gru Florek- jamnik na CITO Jamnik Za darmo Mysłowice Powyżej ogłoszenie z 'tablicy.pl" - mam nadzieję, że ktoś mu już pomógł. Jeżeli nie....to kto może niech pomoże. Dzięki to ogłoszenie wystawiła współpracująca i pomagająca jamniorom Edyta. Jest też jamniś na SOS. NORA tez już na SOS a ja pokaże dziewczynkę z Ciapkowa http://jamniki.eadopcje.org/psiak/554 Quote
yunona Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ładna malucha! Co to dziecko robi w schronie? :( Quote
malagos Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Boziulko, ta starsza Norka od jofracy.......na ręczniczku zgatlanym, nie ma sie nawet jak zakopać jak to jamniki robią....... Quote
beka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Piesio którego wczoraj znalazłyśmy jest bezpieczny w dt. ogłaszamy, szukamy domu i w razie co nowego domu. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Boziu! Znowu wysyp.... Biedne Maluchy.... Quote
Ola164 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Eh.. A jutro sylwester, nawet nie chce myśleć ;( Ta dziewczynka z Ciapkowa jest prześliczna, ale Norki nic nie przebije, takie cudowne uszka... Quote
szafra Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 W Jastrzębiu Zdroju w schronisku od tygodnia przebywa taki młodzieniec - przyjazny w stosunku do ludzi. Jest bardzo wystraszony zaistniałą sytuacją. Czekamy jeszcze na właściciela jeszcze trwa oczywiście okres kwarantanny... Quote
piesia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='piesia']Czy mogę poprosić o wstawienie na SOS dla jamników kolejnych obornickich jamniczkowych sierotek ? Imię - Diunka i Dziubuś Płeć - suczka i jej syn Wiek - około 3 lata , syn : około 7 miesięcy Miejsce - Schronisko dla psów " Azorek " w Obornikach Wielkopolskich Kontakt -Monika 604 999 083 Sterylizacja - Wątek na dogo - nie ma Mama i jej maluch trafiły do schroniska niedawno ( 8 grudnia ) z miejscowości Chludowo ( gmina Suchy Las koło Poznania ) . Szczerze powiem myśleliśmy , że psiaki się zgubiły i zostaną szybko odnalezione i odebrane przez właścicieli . Niestety koniec kwarantanny się zbliża ( 21 grudnia ) a psiaki nadal w schronisku . Szczeniaczek jest jeszcze gapciowaty i jest szczęśliwy , że jest ze swoją mamą , ale po suni widać tęsknotę i wyczekiwanie ... Psiaki trafiły bardzo zadbane , maluch z dzwoneczkiem przyczepionym do obróżki , obydwa psiaki zachowują czystość ( na chwilę obecną przebywają w pomieszczeniu ) . Są miłe , otwarte do ludzi , bardzo ze sobą zżyte . Maluch ma około 7 miesięcy . W schronisku otrzymały imiona : Diunka i Dziubuś . Zdjęcia : Kontakt w sprawie adopcji : Monika 604 999 083,,,,,,,,,,,, Dziubuś w tym tygodniu znalazł domek a Diunka ....... okazało się , że jest w ciąży :( . Quote
Sarunia-Niunia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [FONT=Georgia] Wszystkiego Najlepszego!!![/FONT] Quote
missieek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 czy mozna go podciagnac pod jamnikowatego? na zdjeciach wydaje sie duzy, ale to malizna, krotkie lapki, dluzszy, z budowy jamnikowaty, pilnie domek potrzebny, szuka tez sponsora na advocate, szczepienie http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?p=765 Quote
Recommended Posts