Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ellig']Prosze zabierajcie "Szczotke" z tego schroniska......

http://schronisko.com/galeria.php?id=1719

Możemy ją do siebie zabrać w każdym momencie ale my z krakowa jesteśmy, być może moja bratowa będzie w poznaniu w poniedziałek to mogłaby ją wyciągnąć i przywieźć ale to jeszcze nic pewnego. Zaraz jeszcze tż zobaczy czy jakiegoś kierowce nie będzie miał w tamtej okolicy

Posted

rzuciłam temat transportu w śród znajomych jeszcze no i założyłam wątek na dogo w dziale transporty, my możemy podjechać spokojnie do 100 km więc mam nadzieję że coś się znajdzie

Posted

numer: 12
numer chip: 967000009234959
imię: Boluś
wielkość: mala
rasa: mix jamnika
data przyjęcia: 2011-03-02
przebywa w boksie: buda przy kociarni

opis: Boluś to nieduży, młody psiak w typie jamnika. Boluś jest przemiłym, łagodnym i ufnym psiakiem. Nie radził sobie w boksie, był gryziony przez inne psy, więc zamieszkał w pojedynczej budzie, niestety teraz jest mu zimno... Boluś bardzo czeka na człowieka, łasi się całym sobą, nastawia główkę do głasków. To przesympatyczny, łagodny psiak. Prosimy o dom dla niego, jest coraz zimniej, a psiak z tęsknotą w oczach bardzo czeka na ratunek.

SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI
TEL 42 656-78-42

Posted

numer: 286
numer chip: 967000009284467
imię: Lolo
data przyjęcia: 2011-11-16
kwarantanna do 2011-11-30
przebywa w boksie: hotel

opis: Lolo to młody, łagodny mix jamnika. Psiak jest zdezorientowany nowym miejscem, jest spokojny i zadbany. Trafił do nas z ulicy Kościuszki, być może ktoś go szuka.

TEL 42 656-78-42

Posted

[quote name='Fundacja Medor']

numer: 12
numer chip: 967000009234959
imię: Boluś
data przyjęcia: 2011-03-02
przebywa w boksie: buda przy kociarni

opis: Boluś to nieduży, młody psiak w typie jamnika. Boluś jest przemiłym, łagodnym i ufnym psiakiem. Nie radził sobie w boksie, był gryziony przez inne psy, więc zamieszkał w pojedynczej budzie, niestety teraz jest mu zimno... Boluś bardzo czeka na człowieka, łasi się całym sobą, nastawia główkę do głasków. To przesympatyczny, łagodny psiak. Prosimy o dom dla niego, jest coraz zimniej, a psiak z tęsknotą w oczach bardzo czeka na ratunek.

TEL 42 656-78-42

Większego żelaznego kolucha do łańcucha nie dało się temu maluchowi dopiąć przy szyi ?! To żelastwo jest cięższe od jego głowy !

Posted

numer: 540
numer chip: 967000009284680
imię: Piotruś
rasa: mix
data przyjęcia: 2011-11-16
kwarantanna do 2011-11-30
przebywa w boksie: zwierzętarnia

opis: Piotruś to nieduży psiak w typie jamnika. Trafił do nas z chorymi oczkami, jest wystraszony. Być może ktoś go szuka. Wkrótce więcej informacji.

TEL 42 656-78-42

Posted

[quote name='omi']Większego żelaznego kolucha do łańcucha nie dało się temu maluchowi dopiąć przy szyi ?! To żelastwo jest cięższe od jego głowy !

No właśnie też mi się to rzuciło w oczy . Czemu tak w ogóle on jest na łancuchu ?

Posted

Proszę o więcej zdjęć "Szczotki" i więcej informacji. Czy wiadomo z jakiego domu pochodzi? Czy została znaleziona? Jaka jest jest przeszłość? Mamy jednego pieska w domu ma już swoje lata i zastanawiam się jak by się dogadały? Czy ona dogaduje się z pieskiami??
Proszę dajcie szybko znać bo ona nie może być w tym schronisku dłużej!!!

Posted

jeśli chodzi o transport szczotki z poznania do krk mam jedna pewną opcje na 24 listopada i jedną pod znakiem zapytania w niedziele tą najbliższą, Isadora czy dowiedziałaś się już czegoś od jej opiekunki? może zadzwonię po prostu do schroniska i się umówię?

Posted

wagens napisał(a):
jeśli chodzi o transport szczotki z poznania do krk mam jedna pewną opcje na 24 listopada i jedną pod znakiem zapytania w niedziele tą najbliższą, Isadora czy dowiedziałaś się już czegoś od jej opiekunki? może zadzwonię po prostu do schroniska i się umówię?

Gonia powiedziałą ze zabierać jak naszybciej. Załatwiaj po prostu.

Posted

Znalazłam to cudo na kudłaczach,tyle tu chetnych to może ktoś sie zakocha...:razz:

Witam kudłate cioteczki, u nas od kilku dni mieszka taki przystojniak.
Został znaleziony w Tarnobrzegu, na razie jeszcze niewiele o nim możemy powiedzieć i musi przejść okres kwarantanny w razie gdyby właściciel się zgłosił, ale za jakieś dwa tygodnie będziemy mu szukać nowego domu.
Kontakt:
Fundacja Happy Garden
tel. 500649910
mail. mickey3@op.pl lub wray22@interia.pl
Oto Kubuś

Posted

[quote name='Isadora7']Rita toż to cukierek. Ma wiecej fotek? Wstawiłąbym na jamniki, przecież to szorściak. Zrobiałbym tez wątek na forum jamniczym.

Został znaleziony w Tarnobrzegu, na razie jeszcze niewiele o nim możemy powiedzieć i musi przejść okres kwarantanny w razie gdyby właściciel się zgłosił, ale za jakieś dwa tygodnie będziemy mu szukać nowego domu.
Kontakt:
Fundacja Happy Garden
tel. 500649910
mail. mickey3@op.pl lub wray22@interia.pl
Oto Kubuś :)