Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haja,strauszek jamnis Buli jest w pilniejszej potrzebie ,zamarza w budzie,potrzebuje pilnie tymczasu aby go wyrwać zanim zamarznie choć na kilka dni zanim czegos nie zorganizujemy i jest blisko Ciebie.

Posted

Aha, ale Buli jest na kwarantannie i chyba go nie wydadzą?
Oczywiscie jezeli go wyciagniecie wczesniej to chetnie wezme go na DT (Wrocław)

Posted

[quote name='haja']Aha, ale Buli jest na kwarantannie i chyba go nie wydadzą?
Oczywiscie jezeli go wyciagniecie wczesniej to chetnie wezme go na DT (Wrocław)

Haja - Jamniczy Aniele :):):)

Posted

[FONT=Arial]Przepraszam,ze przeszkadzam jestem pierwszy raz na forum.Kocham jamniki moj Max to znajda z ulicy ma 10lat szukam dla niego towarzysza.oferuje kochajaca rodzine ,dom z ogrodem .spacer.a co najwazniejsze miejsce na kanapie i misie do zabawy.Piesek nie moze byc agresywny Max nie jest wykastrowany.[/FONT]

Posted

Pozwolę sobie wkleic zdjęcie jamniczka, który juz chyba ze dwa miesiące mieszka w pobliżu firmy mojej znajomej w Radomiu. Jamniczek na początku był strasznie dziki, nie pozwolił sie do siebie zbliżyć, ostatnio oswoił się na tyle że pozwala sie głaskać osobom które go dokarmiają. Psiak pilnie potrzebuje domu, ja go cały czas ogłaszam, ale na razie nie ma zbyt wielkiego odzewu.

Posted

tula,ten watek jest po to by wklejac jamniczki ale najlepiej jakbyś załozyła mu osobny watek,wstaw linki gdzie go juz ogłaszałaś ,ja dorobie mu nowe ogłoszenia i wstaw na jego watku wiecej zdjec ,1 to za mło do ogłoszen.

Posted

[quote name='danka1234']tula,ten watek jest po to by wklejac jamniczki ale najlepiej jakbyś załozyła mu osobny watek,wstaw linki gdzie go juz ogłaszałaś ,ja dorobie mu nowe ogłoszenia i wstaw na jego watku wiecej zdjec ,1 to za mło do ogłoszen.

Niestety mam tylko to jedno zdjęcie, mogę mu oczywiście założyć wątek (postaram się dzisiaj to zrobić), ale myślę że najważniejsze to go ogłaszać, ja go regularnie kilka razy w tygodniu ogłaszam na gumtree warszawa i adopcjapsa, nie robie dużej ilości ogłoszeń bo ogłaszam w tej chwili 25 zwierzaków i bym sie nie wyrobiła. Ogłaszam psiaki też na cafeanimal, co jakiś czas drukuja mi jakiegoś w Metrze, ale jamniczka tam nie ogłaszałam bo z Metra dzwonią ludzie z różnych miejsc Polski a kolezanka nie ma za bardzo możliwości transportu do jakiegoś odległego miasta.

Posted

Sorry ze dopiero dzis jestem z Sierakowa 80km od Poznania.Musi byc pies bo moj Max suczki kocha.Jak dla mnie to moze miec i 10lat ale Max nie toleruje starszych niz 5.Sam jest z ulicywygladal jak Smok gdy zabralam do domu ma charakterekMa ktos numer konta na skarpete tez chce cos wplacic.Pozdrawiam jamniki zjawie sie wieczorem praca wzywa!!!

Posted

Szczecin 2 sauczki po sterylizacji schronisko

rasa: mieszaniec

boks: 24
numer: 1669/09
miasto: Szczecin

sterylizacja:tak
szczepienia: tak
odrobaczenie: nie

opis:
Sunia trafiła do naszego Schroniska 27.12.2009, została dowieziona przez samochód interwencyjny z ul.Waryńskiego .

rasa: mieszaniec

boks: K-21
numer: 1690/09
miasto: Szczecin

sterylizacja: tak
szczepienia: tak
odrobaczenie: nie

opis:
Sunia trafiła do nas jako pies bezpański, odbyła już kwarantannę nie doczekawszy się swojego Pana, zostanie teraz poddana zabiegowi sterylizacji i po rekonwalescencji będzie mogła trafić do nowego domu.

kontakt:
Zakład Usług Komunalnych ul. Ku Słońcu 125A 71-080 Szczecin Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie al. Wojska Polskiego 247 Szczecin 71-346 . telefon interwencyjny całodobowy 091 487 02 81

Posted

Molli napisał(a):
Od pewnego czasu Żabka z Przyborówka jest już w nowym domku ;)

wiem o tej miłej informacji dlatego Zabci nie było na 1 stronie ale dziekuje za informacje.
Cudownie ze staruszke ktos przygarnął.

Posted

danka1234 napisał(a):
wiem o tej miłej informacji dlatego Zabci nie było na 1 stronie ale dziekuje za informacje.
Cudownie ze staruszke ktos przygarnął.

Na wątku Żabci już nie ma, ale została na stronie internetowej jamników ;)

Posted

Wkleję tu jamniki z mojego wątku Belli

MIKI:

Jamnik miniaturowy marmurkowy -samiec
wnętr, tyłozgryz
Wycofany
W DT w Warszawie, gdzie uczy się powolutku życia