Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suczka w typie jamnika /jak dla mnie to bardzo w typie/- jeśli będzie trzeba dowiem się o niej więcej.
Została wyrzucona i przygarnięta przez faceta który ma kilkanaście psów - Ten Pan nie robi im krzywdy - daje co może jeść, psy biegają wolno nie są uwiązane ale mnożą się między sobą.
Zbieramy dla niego na sterylizację/kastarcję,odrobaczenia i szczepienia tej gromady
Może ktoś byłby chętny na taką sunię? - Pan mieszka w okolicach Warszawy.
Suczka będzie po sterylce tydzień u weta w samej Warszawie- postaram się dowiedzieć w jakim jest mniej więcej wieku.

Posted

Witam,
Dnia 7.02.2010 o godz 19 znaleziono szczeniaczka jamnika (około 4 miesiące) błąkającego się po osiedlu. Mały jest zdrowy, je i bawi się chętnie oraz normalnie wydala się.
Po rozwieszeniu ogłoszeń i zamieszczeniu informacji na stronie schroniska nikt się po niego nie zgłosił:-(
Niestety, ale w domu już mamy jednego psiaka i ta suczka nie akceptuje małego.
Jesteśmy zmuszeni znaleźć mu nowy domek, gdyż schronisko wydaje nam się ostatecznością.
Mały jest przeuroczy - pełny energii , wigoru i radości, jednak płacze i bardzo przeżywa zaistniałą sytuację.
Proszę pomóżcie!!!!!
To jego zdjęcie

watek http://www.dogomania.pl/threads/201935-Szczeniak-Jamnik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

MAŚĆ: jasna
SIERŚĆ: krótka
W OKOLICY: Bałuty ul.Wrocławska
DATA ZGŁOSZENIA: 2011-02-08
KONTAKT: 608318181

6.02.2011 na ul.Wrocławskiej znaleziono suczkę młodą,jasnobrązową,jamniko-podobną.Koniecznie muszę jej znależć dom aby uniknęła schroniska.

Posted

[SIZE=2]Imię: Chustek
Miejsce: schronisko we Wrześni
[SIZE=2]Kontakt; 661693606 (do mnie)
[SIZE=2]Sterylizacja: Tak
Wątek na dogo: Nie
Szczepiony w schronisku przeciwko wściekliżnie i wirusom
Zdjęcie;

Posted

[SIZE=2][SIZE=4]Potrzebny chociaż DT na cito

Imię:[SIZE=2] LILU
[SIZE=2]Płeć: [SIZE=2]suka
[SIZE=2]Wiek: [SIZE=2]2-3 miesiące
[SIZE=2]Miejsce: [SIZE=2]Kraków
[SIZE=2]Kontakt:[SIZE=2] [FONT=georgia]660 78 13 87[/FONT]
[SIZE=2]Sterylizacja:[SIZE=2] warunek adopcji

Wątek na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/201947-CUD-na-dogo-LILU-czrn-b%C5%82-jamnik-2miesi%C4%85ce-szuka-DT-DS-pom%C3%B3%C5%BCcie!!?p=16281663#post16281663

pozostałe informacje jeszcze niemożliwe do stwierdzenia

Posted

[quote name='Bonsai']Tores z Kalisza adoptowany. ;)

Niestety Tores jest nadal w schronisku. Nie wiem czy wrócił z adopcji, czy zły przepływ informacji... Jest nadal, przesiaduje w najcieplejszym miejscu w schronisku, ale boi się ludzi i zwiewa. Cięzko było go wziąć na spacer, ale jak już udało się go wziąć na smycz, to fajny psiak. Na smyczy ciągnął niemiłosiernie, widać, że chętnie by pobiegał. Zrobiłam mu tę przyjemność i kawałek się z nim przebiegłam, ale miał radochę! Jednak koniecznie musi się nauczyć nie ciągnięcia na smyczy.
Do psów bardzo fajnie - bardzo chętnie się bawił, dogaduje się bardzo dobrze. Niestety przebywa w pomieszczeniu z innymi strachulcami i wzajemnie się nakręcają. No, ale mają ciepełko...

Posted

[quote name='Bonsai']Niestety Tores jest nadal w schronisku. Nie wiem czy wrócił z adopcji, czy zły przepływ informacji... Jest nadal, przesiaduje w najcieplejszym miejscu w schronisku, ale boi się ludzi i zwiewa. Cięzko było go wziąć na spacer, ale jak już udało się go wziąć na smycz, to fajny psiak. Na smyczy ciągnął niemiłosiernie, widać, że chętnie by pobiegał. Zrobiłam mu tę przyjemność i kawałek się z nim przebiegłam, ale miał radochę! Jednak koniecznie musi się nauczyć nie ciągnięcia na smyczy.
Do psów bardzo fajnie - bardzo chętnie się bawił, dogaduje się bardzo dobrze. Niestety przebywa w pomieszczeniu z innymi strachulcami i wzajemnie się nakręcają. No, ale mają ciepełko...

Imię: Tores nr 666
Wiek: w schronisku oceniony na 2 lata, ja bym mu dała max 1 rok
Miejsce: Schronisko dla Zwierząt w Kaliszu
Kontakt; Kaliskie Schronisko Dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Warszawska 95, 62-800 Kalisz
Telefon do biura: 666 547 543
E-Mail: schronisko@kalisz-schronisko.pl
Schronisko otwarte jest w godzinach:
Pon-Pt: 7:00-20:00
Sobota, Niedziela, Święta: 7:00 - 15:00
Sterylizacja: chyba tak
Wątek na dogo: nie ma
Zdjęcie; j.w.

Opis: Łagodny, tolerujący inne zwierzęta, lubiący zabawy, spacery i bieganie. Nieco lękliwy, potrzebuje cierpliwego właściciela.

Posted

Imię: Pinio
Miejsce: Slask/schronisko
Kontakt;[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]tel: 785 549 189[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]mail: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]zaadoptuj.zwierzaka@interia.pl[/FONT]

[SIZE=2]Sterylizacja: -
[SIZE=3]Wątek na dogo:

http://www.dogomania.pl/threads/201989-Maleńki-jamniczek-Pinio-tak-mały-że-sam-potrafi-przecisnąć-się-do-niebezpieczeństwa
Zdjęcie;

[SIZE=2]

Posted

u nas kolejne 2...jamnisiowata sunia z cieczką...i jamnik pies, który siedział na klatce (mam nadzieję, ze choc tego kolegę ktoś będzie szukał:()...jak będę miała zdjęcia to wstawię...chyba je wsadzę do piwnicy:(:(

Posted

numer: 299
numer chip: 967000009169654
imię: Maurycy
wielkość: mala
rasa: jamnik
data przyjęcia: 2011-02-08
kwarantanna do 2011-02-22
przebywa w boksie: gabinet

opis: Maurycy to starszy jamniczek, który trafił do nas ze swoim współtowarzyszem Hawrankiem po śmierci opiekunki. Psiak jest ufny, bardzo łagodny i spokojny. To stateczny starszy pan, który bardzo chętnie przyjmuje pieszczoty, lubi kontakt z człowiekiem i nie przepuści okazji, żeby poprzytulać się i nastawić główkę do głaskania. To przemiły psiak, mamy nadzieję, że mimo wieku znajdzie kochający dom na ostatnie lata życia.

Polecamy do adopcji. Kwarantanna nie obowiązuje.

SCHRONISKO W ŁODZI PRZY ULICY MARMUROWEJ 4
42 656-78-42

Posted

[quote name='ata']Jamnikowaty piesek. Schronisko we Wrześni.
to zbyt mało informacji.
[SIZE=2]Proszę o wklejanie psów według podanego wzoru na 1 stronie;

[SIZE=2]Imię:
Miejsce:
[SIZE=2]Kontakt;
[SIZE=2]Sterylizacja:
Wątek na dogo:
Zdjęcie;

Posted

[quote name='danka1234']to zbyt mało informacji.
[SIZE=2]Proszę o wklejanie psów według podanego wzoru na 1 stronie;

Już uzupełniłam, przepraszam;)