Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

soboz4 napisał(a):
Przepraszam za offa ale mam info od znajomej policjantki, wszyscy wiedzą a nikt z tym nic nie robi, jamniki małe może to ich nie dotyczy, ale trzeba wiedziec
Kobieta nazwisko N....wak, mieszka z konkubentem nazwisko S....omon
adres: Chorzów ul. Jasińskiego ....
5 dzieci, juz odebrane
adoptują psy ze schronisk i jedzą!!!

O żesz........

Posted

Starsza jamniczka Tekla ze schroniska w Józefowie jest już u mnie w dt. Szukamy domku stałego. Sunia jest kochana i wesoła. Przyjazna w stosunku innych psów i kotów. Od razu zwiedziła całe mieszkanie a teraz śpi :)

Posted

pajda napisał(a):
W poście nr 1128 jest informacja o jamnisi Dafne http://www.dogomania.pl/threads/1935...raw%C4%99-losu!
Czy Antosia skóra na brzuszku i pod paszką nie jest podobną dolegliwością jak u Dafne (rogowacenie ciemne)?
Może warto pokazać to innemu lekarzowi żeby to wykluczył.

na pewno nie to samo - ona ma zmiany na całej skórze, a Antek - u nas Hektor - tak jak mówiłam - tylko w tych 2 miejscach, a to pod pacha to taki wiszący "dzyndzel" ciemny i miękki - na klacie to też to jest miękkie

Posted

Rozumiem, zresztą nie znam się i tylko tak mi się skojarzyło z tamtą sunią. Zresztą obecnie wygląda ona ślicznie.
A jak spotkanie z innymi psami?

Posted

pajda napisał(a):
Rozumiem, zresztą nie znam się i tylko tak mi się skojarzyło z tamtą sunią. Zresztą obecnie wygląda ona ślicznie.
A jak spotkanie z innymi psami?

przeca napisałam na poprzedniej stronie;) nie zwraca na nie uwagi:)

Posted

Dziś dowiadywałam się, na Paluchu nadal przebywa ta sunia ( w boksie z innym psem)

ID: 3274/10
Gatunek: PIES
Rasa: JAMNIK
Waga: 10kg
Data przyjęcia: 26-12-2010

Posted

pajda napisał(a):
Dziś dowiadywałam się, na Paluchu nadal przebywa ta sunia ( w boksie z innym psem)

ID: 3274/10
Gatunek: PIES
Rasa: JAMNIK
Waga: 10kg
Data przyjęcia: 26-12-2010

Kurcze jak tu ją wyrwać ?:(

Posted

mam dla was dobrą wiadomosć:) dzisiaj naszego Hektorka vel Antka wziął na tymczas mój kolega - mają 14-letnią sunię jamniczkę i wczoraj rozmawiałam z nim, zeby dali maluchowi choć dt:(...no i dzisiaj zadzwonili do mnie, że go wezmą na dt...a może i na stałe;) w razie co dam wam znać:):) Jajnik chodzi za ich synkiem cały czas i choc sunia na niego warczy to on sobie z tego nic nie robi! strasznie się cieszę!!!:):)

Posted

andzia69 napisał(a):
mam dla was dobrą wiadomosć:) dzisiaj naszego Hektorka vel Antka wziął na tymczas mój kolega - mają 14-letnią sunię jamniczkę i wczoraj rozmawiałam z nim, zeby dali maluchowi choć dt:(...no i dzisiaj zadzwonili do mnie, że go wezmą na dt...a może i na stałe;) w razie co dam wam znać:):) Jajnik chodzi za ich synkiem cały czas i choc sunia na niego warczy to on sobie z tego nic nie robi! strasznie się cieszę!!!:):)

Świetnie to jemu najbardziej potrzebne na początek, a może rzeczywiście stanie się domkiem na zawsze. Oby jak najwięcej takich ludzi się znalazło dla potrzebujących psiaków.

Halo (Alfa i Zuzia) napisał(a):
powiedziano mi że tu znajdę jamnikarzy.. W azylu w Żorach jest taki pies:

http://www.ztkzory.pl/menu,9,35,psy-znalezione.html
:roll:

Masz może tam jakiś kontakt, żeby uaktualniać?

Kiepsko że to zdjęcie takie malutkie nie ma nawet jak go ogłosić a widać ze to starszy pan i warto aby jak najszybciej dom znalazł.