Natussiaa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 numer: 397 numer chip: 985121017334894 imię: Luby płeć: pies wiek: ok. 3 lat wielkość: mala rasa: mix jamnika data przyjęcia: 2010-07-21 przebywa w boksie: kwarantanna Luby to około 3 letni, przemiły, bardzo towarzyski i spragniony pieszczot mieszaniec w typie jamnika. Luby jest zgodny z innymi psami, to wesoły i bardzo przyjacielski psiak Schronisko w Łodzi Kontakt telefoniczny: (0-42) 656-78-42 Kontakt internetowy: schronisko_www@doskomp.lodz.pl Quote
Natussiaa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 numer: 378 numer chip: 985121017341619 imię: Faluś płeć: pies wiek: ok. 5 lat wielkość: mala rasa: jamnik data przyjęcia: 2010-09-08 przebywa w boksie: zwierzętarnia Faluś to bardzo przyjacielski i energiczny jamnik, który trafił do nas z ulicy Legionów. Psiak ma zmiany grzybicze na skórze, co oczywiście da się wyleczyć. Faluś jest przesympatyczny i bardzo towarzyski. Schronisko w Łodzi Kontakt telefoniczny: (0-42) 656-78-42 Kontakt internetowy: schronisko_www@doskomp.lodz.pl Quote
danka1234 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Natussiaa,Luby i Falus od dawna sa umieszczeni na 1 stronie tego watku,inne z łodzkiego schroniska również. Zanim przekopiujesz psy ze stron schroniskowych zajrzyj czy ich juz tu nie ma. Quote
rita60 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='danka1234']Natussiaa,Luby i Falus od dawna sa umieszczeni na 1 stronie tego watku,inne z łodzkiego schroniska również. Zanim przekopiujesz psy ze stron schroniskowych zajrzyj czy ich juz tu nie ma. Ta uwaga dotyczy również innych zbiorowych wątków:roll: Quote
wieso Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/7425169_piekne_jamnisie_dlugowlose_bardzo.html cioteczki, popatrzcie...masakra.....co robic...???????? Quote
Pipi Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='wieso']http://ale.gratka.pl/ogloszenie/7425169_piekne_jamnisie_dlugowlose_bardzo.html cioteczki, popatrzcie...masakra.....co robic...???????? O Matko Boska, poryczałam się, masakra. Nasza praca nie ma sensu przez takich właśnie ludzi. Biedne pieseczki i ta mama taka biedulka i tato. Przecież to bezczelna, ordynarna psełdo. Jezu, jak pomóc, co zrobić? Może kto władny w tym temacie, kto bliżej, mógłby coś zrobić? Toż tępić trzeba takich rozmnażaczy. Ale się wkurzyłam. Chyba napiszę do tych bydlaków. . . . .Boże, no. . . .:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
myjuliette Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Pipi napisał(a):O Matko Boska, poryczałam się, masakra. Nasza praca nie ma sensu przez takich właśnie ludzi. Biedne pieseczki i ta mama taka biedulka i tato. Przecież to bezczelna, ordynarna psełdo. Jezu, jak pomóc, co zrobić? Może kto władny w tym temacie, kto bliżej, mógłby coś zrobić? Toż tępić trzeba takich rozmnażaczy. Ale się wkurzyłam. Chyba napiszę do tych bydlaków. . . . .Boże, no. . . .:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Możesz sobie darować pisanie, ja kiedyś do nich dzwoniłam i niestety są to ludzie z poziomem IQ nogi od stołu więc wszystko co powiesz/napiszesz będzie jak grochem o ścianę. Jedyna nadzieja w jakiejś organizacji z tamtego terenu, jakiś zorganizowany nalot im zrobić - marzenie Quote
myjuliette Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Osoba ta od lat znana jest na jamniczych forach i niejedna osoba próbowała do nich pisać. Czasem w ogłoszeniach to takie bzdury wypisywała że aż się powtarzać nie chce. Były zgłoszenia do administratorów gratki i teraz przynajmniej nie szkaluje w treści rzetelnych hodowców. Quote
Pipi Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Biedne psy, bezsilność, zaraz po głodzie, najgorsza rzecz jaka może być, straszne.Nie mogę zapomnieć tych zdjęć maluszków wystraszonych. Podli ludzie i mam nadzieję, że wróci do nich to "dobro", a pieniądze zarobione na krzywdzie tych zwierzątek wydadzą na lekarstwa, oooooo !!!!!!!! Quote
What May NN Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 imię Rudas[FONT=Tahoma] [/FONT]płeć pies[FONT=Tahoma] [/FONT]wiek ok 2 lat[FONT=Tahoma] [/FONT]wielkość 20 cm[FONT=Tahoma] [/FONT]rasa w typie jamnika długowłosego [FONT="]Rudas to typowo domowy psiak, który miał wcześniej swojego opiekuna, kanapę i pełną michę jedynie dla siebie. Jego świat się zawalił. Jest teraz tu – w schronisku. Smutek w oczach Rudasa świadczy o tym, ile ten psiak musiał się nacierpieć. Spokojny, miły i kontaktowy Rudas pokocha bezgranicznie swojego nowego opiekuna i każdego dnia będzie mu to okazywał. psiak czeka w schronisku w Swarzędzu. kontakt 607067183. [/FONT] Quote
omi Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 myjuliette napisał(a):Możesz sobie darować pisanie, ja kiedyś do nich dzwoniłam i niestety są to ludzie z poziomem IQ nogi od stołu więc wszystko co powiesz/napiszesz będzie jak grochem o ścianę. Jedyna nadzieja w jakiejś organizacji z tamtego terenu, jakiś zorganizowany nalot im zrobić - marzenie A na dogo nie ma kogoś kompetentnego z okolic Gostynia (między Płockiem a Kutnem)? Kogoś kto może zna instytucje, do których można to zgłosić! Quote
Kasia77 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Lucuś- jamnik ze schroniska w Tczewie zaprasza na swój watek: http://www.dogomania.pl/threads/194731-Jamniczy-staruszek-Lucu%C5%9B-od-ponad-roku-czeka-w-schronisku-na-dom Quote
eve-w Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 trzymajcie mnie bo pojade i go zabije! http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-JAMIK-DO-ODDANIA-W0QQAdIdZ235850671 Quote
rita60 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='eve-w']trzymajcie mnie bo pojade i go zabije! http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-JAMIK-DO-ODDANIA-W0QQAdIdZ235850671 Nie bedziemy cie trzymac.........masakra. Quote
kinga Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 KOSZALIN - KOWBOY - jamnik troszkę wyrośnięty :) http://adoptuj-psa.cba.pl/kowboy.html - link do Kowboya na stronie schroniska koszalińskiego Quote
paulinken Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='kinga']KOSZALIN - KOWBOY - jamnik troszkę wyrośnięty :) http://adoptuj-psa.cba.pl/kowboy.html - link do Kowboya na stronie schroniska koszalińskiego Trochę też jak posokowiec :) Quote
bianka0 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Agusia nr 21 już w nowym domu ( zaznaczone na stronie schroniska) i suczka z Radomia - ciężarna również już w nowym domu ( wiadomość od anita_happy ) Nr 35 i Nr 44 to chyba ten sam piesek Duduś z Pszczyny. Quote
Mika31 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 numer 56 ma dom (Zulka) jamniczka Ami chyba też ma ds ale trzeba by Neriska zapytać Quote
danka1234 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 bianka0 napisał(a): Nr 35 i Nr 44 to chyba ten sam piesek Duduś z Pszczyny. to są 2 rózne psiaczki,35-to jamniczek a 44-to jamnikowaty Duduś. aktualizacja watku-dziekuje wszystkim za informacje. Quote
soboz4 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/194906-Rudy-miziasty-jamnik-na-cito-szuka-domu! 8 letni jamnik rudo - brązowy - bardzo ładny odcień. W schronisku znalazł sie po śmierci właściciela, sam bez problemu zostaje w domu, nie niszczy i nie szczeka. Przyjaźnie nastawiony do psów, nawet samców. Pieszczoch i żarłok, lubi wszystko, był karmiony resztkami z obiadu i słodyczami - stąd mocna nadwaga. Jest po kastracji. kontakt w sprawie adopcji: Bożena Sobieszek soboz4@gmail.com 503-364-290 więcej zdjęć: http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/Maks106110# Quote
ocelot Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Pilnie szukam transportu dla jamniczka Jasia. Tomaszów Maz. - Zamość Quote
Shania Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ja przepraszam, ale nie mam kiedy przeglądać a w związku z ogłoszeniami, które robiłam dla dwóch jamników, znalazły się osoby chętne i czekają na fotki..prosze wklejcie mi zdjęcia jamniorków do adopcji aktualnych, postaram się pomóc któremuś Quote
danka1234 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Shania napisał(a):ja przepraszam, ale nie mam kiedy przeglądać a w związku z ogłoszeniami, które robiłam dla dwóch jamników, znalazły się osoby chętne i czekają na fotki..prosze wklejcie mi zdjęcia jamniorków do adopcji aktualnych, postaram się pomóc któremuś Shaniu,wszystkie jamniki i jamnikowate aktualne do adopcji sa wklejone na 1 i 2 stronie tego watku,nie trzeba go przegladac. Mozesz tez podac Panstwu link do watku niech sami przejrzą,jakby potrzeba było o któryms wiecej informacji to pytaj. Quote
Shania Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Danusiu dziękuję..zaraz oblukam oczywiście w czas...:) Quote
Shania Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 boshe ile tych jamniorów jest:crazyeye::crazyeye::crazyeye:normalnie szok, jak widac, nawet nie wiedziałm, ze moja tymczasowiczka się tu znalazła:)dziękuje:loveu:nie wiem jak ją oddam, ale dziękujna pewno domek musi być nie daleko mnie, przykro mi, ale musi:PPani wysyłam jamniory zobaczymy:) Quote
Recommended Posts