danka1234 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 haja,strauszek jamnis Buli jest w pilniejszej potrzebie ,zamarza w budzie,potrzebuje pilnie tymczasu aby go wyrwać zanim zamarznie choć na kilka dni zanim czegos nie zorganizujemy i jest blisko Ciebie. Quote
haja Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Aha, ale Buli jest na kwarantannie i chyba go nie wydadzą? Oczywiscie jezeli go wyciagniecie wczesniej to chetnie wezme go na DT (Wrocław) Quote
Isadora7 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='haja']Aha, ale Buli jest na kwarantannie i chyba go nie wydadzą? Oczywiscie jezeli go wyciagniecie wczesniej to chetnie wezme go na DT (Wrocław) Haja - Jamniczy Aniele :):):) Quote
kamilqax95x Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='haja']hej, jaka jest sytuacja tego psiaka, w jakich warunkach przebywa obecnie? jezeli jest zagrozony to moze moglbym miec dla niego tymczas jest teraz w DT ale zapraszam na jego wątek : Lucek 8 letni jamnik czeka na ciepły kocyk i pełną miskę Quote
Mika31 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [FONT=Arial]Przepraszam,ze przeszkadzam jestem pierwszy raz na forum.Kocham jamniki moj Max to znajda z ulicy ma 10lat szukam dla niego towarzysza.oferuje kochajaca rodzine ,dom z ogrodem .spacer.a co najwazniejsze miejsce na kanapie i misie do zabawy.Piesek nie moze byc agresywny Max nie jest wykastrowany.[/FONT] Quote
Basia1968 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 A ja z innej beczuszki - może ktos gdzies znalazł: http://www.e-zwierzak.pl/zaginione/0,1,0,1,0,15/8330/ A TO STAŚ / PONIŻEJ/ ZAGINĄŁ W KRAKOWIE http://www.e-zwierzak.pl/zaginione/0,1,0,0,0,15/8097/ Quote
tanitka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Mika31 skąd jesteś i czy masz jakieś preferencje co do wieku, umaszczania itp? Quote
tula Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Pozwolę sobie wkleic zdjęcie jamniczka, który juz chyba ze dwa miesiące mieszka w pobliżu firmy mojej znajomej w Radomiu. Jamniczek na początku był strasznie dziki, nie pozwolił sie do siebie zbliżyć, ostatnio oswoił się na tyle że pozwala sie głaskać osobom które go dokarmiają. Psiak pilnie potrzebuje domu, ja go cały czas ogłaszam, ale na razie nie ma zbyt wielkiego odzewu. Quote
danka1234 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 tula,ten watek jest po to by wklejac jamniczki ale najlepiej jakbyś załozyła mu osobny watek,wstaw linki gdzie go juz ogłaszałaś ,ja dorobie mu nowe ogłoszenia i wstaw na jego watku wiecej zdjec ,1 to za mło do ogłoszen. Quote
tula Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='danka1234']tula,ten watek jest po to by wklejac jamniczki ale najlepiej jakbyś załozyła mu osobny watek,wstaw linki gdzie go juz ogłaszałaś ,ja dorobie mu nowe ogłoszenia i wstaw na jego watku wiecej zdjec ,1 to za mło do ogłoszen. Niestety mam tylko to jedno zdjęcie, mogę mu oczywiście założyć wątek (postaram się dzisiaj to zrobić), ale myślę że najważniejsze to go ogłaszać, ja go regularnie kilka razy w tygodniu ogłaszam na gumtree warszawa i adopcjapsa, nie robie dużej ilości ogłoszeń bo ogłaszam w tej chwili 25 zwierzaków i bym sie nie wyrobiła. Ogłaszam psiaki też na cafeanimal, co jakiś czas drukuja mi jakiegoś w Metrze, ale jamniczka tam nie ogłaszałam bo z Metra dzwonią ludzie z różnych miejsc Polski a kolezanka nie ma za bardzo możliwości transportu do jakiegoś odległego miasta. Quote
Mika31 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Sorry ze dopiero dzis jestem z Sierakowa 80km od Poznania.Musi byc pies bo moj Max suczki kocha.Jak dla mnie to moze miec i 10lat ale Max nie toleruje starszych niz 5.Sam jest z ulicywygladal jak Smok gdy zabralam do domu ma charakterekMa ktos numer konta na skarpete tez chce cos wplacic.Pozdrawiam jamniki zjawie sie wieczorem praca wzywa!!! Quote
kamilqax95x Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Szczecin 2 sauczki po sterylizacji schronisko płeć: suka wiek: 4 lata 1 miesiąc rasa: mieszaniec boks: 24 numer: 1669/09 miasto: Szczecin sterylizacja:tak szczepienia: tak odrobaczenie: nie opis: Sunia trafiła do naszego Schroniska 27.12.2009, została dowieziona przez samochód interwencyjny z ul.Waryńskiego . płeć: suka wiek: 3 lata 1 miesiąc rasa: mieszaniec boks: K-21 numer: 1690/09 miasto: Szczecin sterylizacja: tak szczepienia: tak odrobaczenie: nie opis: Sunia trafiła do nas jako pies bezpański, odbyła już kwarantannę nie doczekawszy się swojego Pana, zostanie teraz poddana zabiegowi sterylizacji i po rekonwalescencji będzie mogła trafić do nowego domu. kontakt: Zakład Usług Komunalnych ul. Ku Słońcu 125A 71-080 Szczecin Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie al. Wojska Polskiego 247 Szczecin 71-346 . telefon interwencyjny całodobowy 091 487 02 81 Quote
Mika31 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Slodki moze ktos pomoze popytam znajomych.Marze o dniu kiedy ludzie beda kochac zamiast traktowac jak przedmioty!!! Quote
Mika31 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Jak ktos moze to prosze o kont gdzie wplacic na jamniki.Chociaz tak moge pomoc. Quote
danka1234 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='Mika31']Jak ktos moze to prosze o kont gdzie wplacic na jamniki.Chociaz tak moge pomoc. Jamniczki beda wdzieczne za pomoc,konto do Jamniczej Skarpety podam na pw,jesli mi sie nie uda dzisiaj to jutro bo mam problem z dogomanią,zle chodzi. A to jest link do wątku Jamniczej Skarpety; http://www.dogomania.pl/threads/127512-Jamnicza-skarpeta-na-najpilniejsze-jamnicze-potrzeby Quote
Mika31 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dzieki poczekam moze majatku nie dam ale kazda zlotowka sie liczy!Moze nie uratuje swiata ale jakis jamis bedzie mial cieplo. Quote
Avilia Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 W razie gdyby był jakiś szczeniak jamnika to zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/178071-Sprawdzony-dom-dla-szczeniaka-jamnika-A-lAE-skie Quote
Molli Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Od pewnego czasu Żabka z Przyborówka jest już w nowym domku ;) Quote
danka1234 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Molli napisał(a):Od pewnego czasu Żabka z Przyborówka jest już w nowym domku ;) wiem o tej miłej informacji dlatego Zabci nie było na 1 stronie ale dziekuje za informacje. Cudownie ze staruszke ktos przygarnął. Quote
Mika31 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Chociaz jakis cud.Danka dzieki za konto postaram sie cos wplacic. Quote
Molli Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 danka1234 napisał(a):wiem o tej miłej informacji dlatego Zabci nie było na 1 stronie ale dziekuje za informacje. Cudownie ze staruszke ktos przygarnął. Na wątku Żabci już nie ma, ale została na stronie internetowej jamników ;) Quote
Neris Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Wkleję tu jamniki z mojego wątku Belli MIKI: Jamnik miniaturowy marmurkowy -samiec wnętr, tyłozgryz Wycofany W DT w Warszawie, gdzie uczy się powolutku życia Quote
Isadora7 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Noo nareszcie wstawiłaś je tutaj :). Musza znależć super domki, co najmniej takie jak Bella teraz Tosia. Quote
Neris Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 A w schronisku w Józefowie koło Legionowa jest maly Filipek. To jeszcze szczeniak, nie powinien tam siedzieć... http://www.psy-warszawa.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=290:filipek&Itemid=77 Quote
Neris Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Pinia Jamniczka krótkowłosa miniaturowa/ na granicy króliczej w DT w Warszawie bardzo wycofana, nie była socjalizowana Wiek około 2 lat Quote
Recommended Posts