Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mieszkam 100 km od Warszawy, za Makowem Maz. Tam jest tęż maleńka czarna sunia.... Mozna sie zastrzelić, kurcze!
E-S, to nie jej watek, ta z Nowodworu nie ma watku...........

Posted

malagos napisał(a):
Mieszkam 100 km od Warszawy, za Makowem Maz. Tam jest tęż maleńka czarna sunia.... Mozna sie zastrzelić, kurcze!

Hm, z Lublina kawał drogi, ja nie dam rady taki szmat drogi jechać tym pożyczonym trupem.
Ewa

Posted

No wlasnie. Ten Nowodwor jest blisko Lublina a Lublin po drodze z Zamoscia do Warszawy :)

Wiec moze sie jamniczka zabierze jak ktos ja gdzie na trase podrzuci.

A z Warszawy bediemy kombinowac...

Posted

Jesli jest psiaczek wklejony na watek sama go przeniose na 1 strone,w miare mozliwosci staram sie zaglądac na watek jak najczeście i aktualizowac go ale prosze wklejajcie jamniki i jamnikowate bo ten watek jest dla nich.Wiem ze kazdy psiaczek potrzebuje domu ,pomagamy w miare mozliwosci nie tylko jamnikom ale ten watek założony jest dla jamników i jamnikowatych takich typowo jamniczych jamnikowatych jak te na 1 stronie.
Bardzo prosze tez o wklejanie 1 fotki,by psiaczek był na niej sam i w miare mozliwosci jak najwidoczniejszy.

Posted

Taka sunia przebywa w Psim Azylu:

Pchełka

Wzrost: niski

Wygląd: jamnik, czarna

Zachowanie: Jest przemiła, bardzo mądra, lubi koty i psy.Załatwia się na dworzu, ładnie chodzi na smyczy.

Uwagi: Kontakt w sprawie adopcji: tel. 721 800 543

I kolejny:

Wzrost: niski
Wygląd: jamnik, długowłosy
Zachowanie: miły, spokojny
Pochodzenie: Został znaleziony w stanie skrajnego wychudzenia.
Uwagi: Kontakt w sprawie adopcji: tel. 503 07 23 77 e-mail: agata.labuda@gmail.com

Posted

Prośba również, jak wklejacie jamniki ze stron schronisk zadzwońcie upewnijscie sie czy są do adopcji.
Sttrony schronisk dość często bywają nieaktualne. Perełka jest juz prawie dwa miesiące w nowym domu. A długowłosy ma co najmniej dobry tymczas.

Posted

Talcott napisał(a):
Tam w Nowymdworze koło Lublina jest takie maciupeństwo Jamolkowe sunia w fatalnym stanie:placz:Ciotki Stamtąd!!!!!!! Gdzie Wy?????

Ta suczka jest już wyadoptowana. Inna czarna z białym krawacikiem jedzie dzisiaj na dt do malagos, ruda jamnikowata jeszcze w schronie. Zdjęcia wkrótce. Ruda jest grubiutka i lśni, wygląda na "pieska babci "- nie szczeka, jest bardzo rozważna i trochę nieufna, ale bez agresji.

Posted

Talcott napisał(a):
Uffff bo ta podobno była w tragiczny stanie! No to czekamy na foty Rudej!

Kochana Malagos!!!!!!

O foty rudej jamniczki trzeba poprosić Malagos, bo jej wysłałam, mnie potwornie długo zajmuje wstawianie zdjęć na dogo, na pewno Ruda będzie najszybciej na wątku nowodworskim. Faktycznie - jamniczek babuni wychuchany. Jak już obwącha, nabierze zaufania, to się przytula. Smutna jest.
Ewa

Posted

Talcott napisał(a):
Uffff bo ta podobno była w tragiczny stanie! No to czekamy na foty Rudej!

Kochana Malagos!!!!!!

Talcott przepraszam Cię , to jest wątek typowo informacyjny. Jeżeli możesz to pisz na nim tylko istotne informacje, bo robi się nieczytelny.

Posted

Co do psiaczków ze stron schroniskowych przekopiowywanych na ten watek ,prosze najpierw sprawdzać czy sa do adopcji i czy jest mozliwy z kims jakiś kontakt w ich sprawie,najlepiej z wolontariuszem który udzieli tu informacji o psiaku.
prosze by wklejac tutaj tylko jamniki i jamnikowate oraz;
1 fotke psiaczka,link do jego watku a jesli go nie ma to króciutki opis i kontakt.

Posted

Zeta wlasciciel chcial ja uspic na swieta! ur 15-04-08 tak ma wpisane w ksiazeczke,odrobaczona,odpchlona,zaszczepiona, sterylka jeszcze nie wykonana
niestety cos mi sie dogo buntuje i zdjecia moge tylko linkowac
http://shishi.wrzuta.pl/obraz/9tuZkdqvx8b/img_1149
http://shishi.wrzuta.pl/obraz/5PLHtTmMfJB/img_1148
http://shishi.wrzuta.pl/obraz/agjt1EpKmML/img_1144
http://shishi.wrzuta.pl/obraz/1cJUH8hEXeD/zalacznik1

sympatyczna mloda dziewczyna, dogaduje sie z psami, spi na poduszce maly cudak
kontakt do mnie 504-226-339 sylwia.postek@gmail.com kontakt@adoptujpsiaka.pl
Zeta mieszka w przytulisku pod Warszawa

Posted

[quote name='Kostek']Zeta wlasciciel chcial ja uspic na swieta! ur 15-04-08 tak ma wpisane w ksiazeczke,odrobaczona,odpchlona,zaszczepiona, sterylka jeszcze nie wykonana

sympatyczna mloda dziewczyna, dogaduje sie z psami, spi na poduszce maly cudak
kontakt do mnie 504-226-339 sylwia.postek@gmail.com kontakt@adoptujpsiaka.pl
Zeta mieszka w przytulisku pod Warszawa

Czy wiadomo dlaczego chciał ją uśpić? Jest chora lub wyje pozostawiona sama , lub niszczy coś ?Czy po prostu bez podania przyczyny ?

Posted

bo dolki kopala panu w ogrodku a pan byl z takich ekhm "co to nie on"
zadnych oznak chorobowych nie ma-strasznie zarobaczona byla tylko
wyc tez nie wyje,z psami sie dogaduje, ma kumpele Szpilke z ktora bronia lozka przed innymi psami, jak facet ja oddal to sie zastanawialam gdzie jest w tym psie haczyk ale procz makabrycznego wystarszenia i zarobaczenia minusow brak
aha pan ja zaszczepil raz czy dwa jak byla szczeniakiem pozniej juz nie ale szczepienia juz ma zrobione

Posted

Do ogłoszeń lepiej zaznaczyć to kopanie dołków, żeby potem z tego głupiego powodu zwrotu nie było.U jamnikowatych to raczej norma, ale można spokojnie tego oduczyć( żaden z moich pięciu nie kopie )