Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ellig']"No i znowu nowe wieści, że podobno Dela na 100% jedzie do prywatnego domu a nie transportem niewiadomo gdzie. Czekamy dalej."
Do prywatnego domu "one" zawsze jada!!!!!

Tylko, że teraz jest potwierdzenie, pilnujemy z Edytą. Być może uda się spotkać. Wszystkie dane sa do naszej dyspozycji.

Posted

Witam .Przed chwilą przeglądałam strone schroniska w Orzechowcach. Jamniś,który jest umieszczony na stronie adopcje jamników został odebrany przez właściciela. Informacja ta umieszczona jest na stronie schroniska z datą 16 XII. br. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Delę.

Posted

muza_51 napisał(a):
Witam .Przed chwilą przeglądałam strone schroniska w Orzechowcach. Jamniś,który jest umieszczony na stronie adopcje jamników został odebrany przez właściciela. Informacja ta umieszczona jest na stronie schroniska z datą 16 XII. br. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Delę.

Byłabym wdzięczna jakbym znała najlepiej ID psiaka albo imię bo musiałabym przegladac 8o psiaków :)

Posted (edited)

Wysyłałam zapytanie w sprawie Daffiego- rudego jamnika z SOS - http://jamniki.eadopcje.org/psiak/399
Na dziś dzień wiem, ze pies ma nowotwór, został otworzony , ale nic nie było robione z powodu zaawansowanej choroby,
został po prostu zszyty z powrotem .
Chłopak jest zadziorny do innych psów . Wszystko razem nie daje wielkich szans na adopcje....
Mam kilka jego zdjęć:

Edited by Kasia77
Posted

[quote name='muza_51']Jamniczek został nazwany w schronisku NICK CAVE. Jest na pierwszej stronie w zakładce - psy w swoich nowych domach.

Dziekuje ale to mi nic nie dało :). Nie zrozumiałyśmy sie. Ale już znalazłam.

W czym rzecz... Na stronie SOS jest ~80 psów do adopcji, nie majac jego imienia ze strony SOS lub NUMERU ZE STRONY SOS musze klikac ileś tam stron aby trafić na własciwego. A jak przyjdzie mi szukac w juz zaadoptowanych (330 psów) to jest to kilkadziesiąt stron. A gdy mam podany numer ID jaki ma KAŻDY PSIAK na stronie SOS jest to chwila.

Posted

Tak jak obiecałam zgłaszam jamnika z krakowa

[FONT=Verdana][SIZE=4]
[/FONT]
[SIZE=2]Imię - Rafi
Płeć - samiec
Wiek - 7miesięcy
Miejsce - kraków, nowa huta,
[SIZE=2]Kontakt - Tel.696276961
[SIZE=2]Sterylizacja - nie
Wątek na dogo - brak

Rafi nie sika już w domu, jest wesoły i towarzyski, powodem oddania jest wyjazd właścicieli za granicę. Ma wszystkie szczepienia.

Posted

[quote name='Kasia77']Wysyłałam zapytanie w sprawie Daffiego- rudego jamnika z SOS - http://jamniki.eadopcje.org/psiak/399
Na dziś dzień wiem, ze pies ma nowotwór, został otworzony , ale nic nie było robione z powodu zaawansowanej choroby,
został po prostu zszyty z powrotem .
Chłopak jest zadziorny do innych psów . Wszystko razem nie daje wielkich szans na adopcje....
Mam kilka jego zdjęć:

Ech przydałby mu sie tymczasik :(

RAFI
- http://jamniki.eadopcje.org/psiak/543
OZZY - http://jamniki.eadopcje.org/psiak/542

Posted

Isadora,wczoraj wysłałam Ci wiadomość nie wiem gdzie bo zupełnie ślimaczę na komputerze,w każdym razie kliknęłam w Twój {chyba tak to określacie}benerek.Jeżeli ta wiadomość jakimś cudem dotarła to daj znać czy taki domek mógły być tymczasikiem.

Posted

ciumaszek1 napisał(a):
Isadora,wczoraj wysłałam Ci wiadomość nie wiem gdzie bo zupełnie ślimaczę na komputerze,w każdym razie kliknęłam w Twój {chyba tak to określacie}benerek.Jeżeli ta wiadomość jakimś cudem dotarła to daj znać czy taki domek mógły być tymczasikiem.

Sory wczoraj juz nie miałam czasu totalnie. Przeczytałam. Czy mozęsz podać mi swój telefon na priva, chciałam porozmaiwac i dogadać to i owo.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Tylko, że teraz jest potwierdzenie, pilnujemy z Edytą. Być może uda się spotkać. Wszystkie dane sa do naszej dyspozycji.

uffffffffffffffffffffffff........

Posted

W schronisku w Sosnowcu takie cudo. Znaleziona na ulicy, ma około 4 lata, łagodna do ludzi, ale niestety chyba ma chorą skórę :( Nie wiem czy już są wyniki, ale jak będą to napiszę co to. Gdyby coś to kontakt do mnie : 721-035-215, igemelli@o2.pl :

Posted

[quote name='gosia2313']W schronisku w Sosnowcu takie cudo. Znaleziona na ulicy, ma około 4 lata, łagodna do ludzi, ale niestety chyba ma chorą skórę :( Nie wiem czy już są wyniki, ale jak będą to napiszę co to. Gdyby coś to kontakt do mnie : 721-035-215, igemelli@o2.pl :

Ma ktoś pomysł na oko, co to może być? chodzi mi głównie o to, czy zakaźne. Pewnie z psami póki co nie miała kontaktu...