Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedny dziadunio. Ja myślę, że on ma dużo więcej lat :-(:-( .
Kombinujcie ten transport kochane - ja jadę w niedzielę z Jastrzębia Zdroju
( niedaleko Cieszyna ) do Spały ( za Tomaszowem Mazowieckim) to prawie pod Łodzią ... a do Olsztyna to już tuż tuż ...:cool3:

Posted

ja na razie kochana odpadam, moje auto właśnie przyjechało lawetą spod marketu pod mój dom, zatem moj samochodzik kaput....jak mówie ja na razie niestety musze tylko obserwować:(co do jamnisia mój 16 letni nikuś wyglądął tak smao a miał 16 latek, no ale każdy starzeje się inaczej i jedne szybciej drugie wolniej:)

Posted

Jeszcze jeden długowłosy staruszek, założę mu wątek jutro
PSIAKA NIKT NIE SZUKAŁ JEST DO ADOPCJI

http://jamniki.eadopcje.org/newsy/5

KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE!
JAMNIK DŁUGOWŁOSY ZNALEZIONY W BARDZIE ŚLĄSKIM

[FONT=verdana]KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE![/FONT]

[FONT=lucida sans unicode]16 sierpnia do wrocławskiego schroniska pewna pani przywiozła jamnika długowłosego, którego znalazła w Bardzie Śląskim w lesie w górach. Zabrała psa i przywiozła do Wrocławia – szukamy właścicieli na terenie Barda i okolic! Bardzo prosimy o pomoc – pies jest ewidentnie zadbany!

ma nr schroniskowy 1469/11
oceniono go na 14 lat[/FONT]

[FONT=lucida sans unicode]Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Ślazowa 2, 51-007 Wrocław (Osobowice, dojazd bezpośrednio autobusem 140), tel. 713625674, godziny pracy biura: w dni powszednie 8.00-16.30,
w soboty i niedziele 9.00-15.00.
Trzeba się zaopatrzyć w obrożę i smycz![/FONT]

Posted

a ja chciałam zapytac się, bo teraz zerknęłam szukając jej,że jestw dziale znalazły dom, gdie trafiła nestorka?/to właśnie była sunia na która codziennie smaliłam oczy:)badzo chciałam by znalazła domek...czy wiadomo coś?ciesze się niemziernie, już nawet szukałam w dziale TM, bo wczorja jesczze była do adopcji, ale na szczęście była w tym super dziale:):):)ale fajnie kamien z serca

Posted

Dwie jamnisie bardzo przestraszone.Młode, ślicznie
i bez człowieka.Mają lęk do ludzi szczekają i warczą
jak są w boksie na spacerach chyba lepiej nie wiem
bo to nie ja je miałam.Potrzebują chociaż Dt bo wątpię
czy sobie w schronie poradzą a coraz zimniej sie robi :(
Są ze sobą strasznie zżyte, aktualnie przebywają
w schronisku dla psów w obornikach.
Kontakt:
721-851-850
e-mail: bencioo@vp.pl