Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sznaucer mini,piesek,srebrny.
Zabrałam go z drogi na trasie Ruda Śląska-Zabrze,biegał jak oszalały po jezdni,chyba ktoś go wyrzucił z samochodu,obecnie przebywa w schronisku,ja nie moge go zabrać gdyż nie mam warunków by trzymać psa ale bardzo mi zależy by znalazł dom.
Proszę o pomoc.

Posted

też myślałam że komuś sie zgubił miał łańcuszkową obróżkę na szyi był zadbany ale jeśli nawet komuś z daleka uciekł by z auta to myślę ze ten ktoś szukałby go po wszystkich schroniskach na trasie którą przejeźdzał a tymczasem on jest w schronie już od tygodnia.Poza tym dzika pogoń za samochodami na jezdni sugerowała mi że ktoś sie go pozbył :(

Posted

Osoba, której taki sznaucerek się zgubił może zawsze przyjść do schroniska i upewnić się czy aby na pewno to nie jest jej psiak. W końcu ten sznupek ma jeszcze tydzień kwarantanny zanim zostanie wydany gdzieś do nowego domu.

Posted

malawaszka napisał(a):
coś ktoś wie co z Fredusiem? podsyłam do dziewczyn sporo domków, ale wiesci żadnych tu nie mamy i nie wiem czy nadal szukać...

Do Justyny dzwoni wiele osób. :) Bardzo dziękujemy za pomoc. Jedna Pani ma przyjechać po niego w poniedziałek- jest z Knurowa. Jeśli jednak z tą by nie wyszło to jest jeszcze jest chętna Pani z Krakowa tak więc mam nadzieję, że na pewno jakiś domek się znajdzie. ;)

Posted

z ostatnich wiadomości jakie do mnie dotarły:
piesek nie został zabrany ze schronu ponieważ jest przeziębiony,ma kaszel i to odstraszyło przyszłych właścicieli
w warunkach domowych szybko dojdzie do zdrowia,w schronisku natomaiast wiadomo.... :(
może ktoś może mu zapewnić dom tymczasowy??