Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
Oto Zoya i ma 2 miesące

tak młoda a już poprawnie reaguje na komendy siad i lezec :multi:

tylko niemilosiernie gryzie po rekach :angryy: i nie wiem jak to eliminowac:roll: takie kochane, maslane oczy :loveu: ze trudno sie im postawic..

Posted

miło będzie, ale poki co to bez suni bo wczoraj szczepiona, a po drugie dopiero co do obrozy przyzwyczajam :razz:

a przy okazji moze ktos sie orientuje czy z picasy mozna jakos foto tu zaladowac??:p

Posted

Prosze panstwa oto ZoYa
kochana jest psina moja
chetnie panstwu lapke poda...:cool3:

....tak tak 10 tyg. i juz poda lapke na komende :multi:

i jeszcze coś z dzisiejszego domowego wybiegu;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

moja psiunia była wczoraj u weta na ostatnim szczepieniu uodparniajacym. biedna bardzo zle to zniosla(od powrotu nic nie zjadla, nie pila, ledwo na łapkach sie trzymala i caly dzien spala, a do tego miala strzaszne drgawki):oops: naszczescie dzisiaj rano znow mnie obudzila jak zwykle swoim zwyczajem zagladajac na moje łóżko :lol: sniadanie wciagnela az jej sie uszy trzesly i teraz dokazuje w jak najlepszym humorze. :evil_lol: po wczorajszym incydencie nie ma juz sladu :multi:

potem wrzuce moze jakies fotki...czegos poszukam;)

• 3 weeks later...
Posted

dlugo wyczekiwane fotki...ten brak czasu jest dolujacy :shake:

a wiec kolejna sesja wygibajtusa...

sprawdzamy czy to cos sie nadaje do spania...:evil_lol: a co trzeba wszystkiego próbować :eviltong:

ale rosniemy jak na drożdzach juz nie taka mala ze mnie kuleczka:cool3:

Posted

faktycznie trzeba nad tym powaznie pomyslec bo biegac to moglaby bez konca a i do nauki tez sporo checi ma :lol: tylko nie wiem jak to z czasem bedzie u mnie... osobiscie interesuje mnie agility :p