shanti Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cóz, trzeba poczekać. :-( A Herspri z Cieszyna? Miała naszą Rudzię. Pamietasz Moniko? Pisałaś do niej? Pomóżcie pilnować bazarków Jabłka suszone http://www.dogomania.pl/forum/showth...6#post13499386 Książeczka Szczenię.Wychowanie i szkolenie+klikier gratis http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13505465#post13505465 Przewodnik rowerowy.Polska. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13505613#post13505613 Aikido. Sztuka samoobrony http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13505782#post13505782 Quote
monika55 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Jestem bezradna, tym bardziej ze sobota i problem z wetem, po drugie zle sie czuje i nie bardzo jestem w stanie cokolwiek zrobic. Odpowiedzi brak. Tytul nie zmieniony.:shake:. ....... Quote
Ada-jeje Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Do diabla :diabloti: przeciez wetka ma aparat RTG. :angryy: Quote
monika55 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Uporczywie podnosze. Ada :diabloti::angryy::diabloti: Quote
Olga7 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ta wetka ze schronu pewnie stara sie nie używać ani aparatury ani dobrych leków na psy ze schronu-prawda ? Po co zużywać RTG czy dobre ,nieprzeterminowane leki na psy bezdomne -ze schronu ?? :mad::angryy: Co innego ,gdy leczy w swoim prywatnym gabinecie i psy za leczenie ktorych dostaje niezle wynagrodzenie ...a psy -ze schronu ??? Bezdomne , brudne ,glodne i zaniedbane ... komu potrzebne ...??? :mad::angryy: Quote
Olga7 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 czy naprawdę wet w schronie nie ma ani trochę serca dla takich pogryzionych psów ?? za co oni biora kasę z naszych podatków -do cholery ciężkiej ??:mad::angryy::angryy::mad: -to skandal ,zeby zbyć pogryzionego psa jakimś tam zastrzykiem -na odczepnego ..a RTG ?? tego jej też szkoda ?? to po co ona tam jest ??:mad: Quote
agrabcia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Podniose biedaka, bo pomoc potrzebna DT na cito Quote
monika55 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Znowu powtorka z rozrywki.:p Zmienic tytul, prosic o pomoc. On czeka. Quote
Olga7 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='olga7']Cioteczki -może w tytule wpisać o tych polamanych żebrach i pogryzionej lapce : Połamane żebra ,pogryziona noga -wychudzony,mały Lucky -RATUNKU !! Jastrzębie Zdroj -B.PILNE: DT i leczenie Jeśli ten tytul się nadaje -może znów przypomnieć ? ale jesli będzie lepszy -to skuteczność najwazniejsza ... Quote
monika55 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Olga - dasz rade wpisac? ten tytul. Bo ja sie prosze drugi dzien. Quote
shanti Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Napisałam o tymczas. Czekam z nadzieją. Quote
shanti Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A ja czaruje myślami TZta pewnej osoby, żeby się zgodził ;) Quote
saska Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Czy w pon ktos bedzie mógł przypilnowac czy piesek będzie miał zrobione przeswietlenie i zalożony bandaż/wzmacniacz? Czy w jastrzebiu jest inny może prywatny wet? Ile kosztuje przeswietlenie ? Mogę przygarnąć psinę na DT lub nawet DS ;) . Mam w domu psinę z schronu z Sosnowca, niewielki piesek taki jak Lucky wiec krzywdy sobie nie zrobią. Quote
mineralna_ Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Zaglądałam wczoraj do Luckiego, chodzi sam, ale nadal jest bardzo obolały Zadzwonie dzisiaj do mojego weta i zapytam się go ile kosztowałby zabieg... W razie czego można bo Luckiego tam podrzucić, wet bardzo dobry... Tylko potrzebne są PIENIĄDZE! moge od siebie dorzucić tylko 10 zł, i ewentualnie (ale nic nie obiecuje, nie wiadomo czy rodzice będą chcieli mnie podrzucić z nim) transport Pogadam z mamą, może uda mi się coś wykombinować Ale póki nie będziemy mieli pieniędzy nic się nie da dla Luckiego zrobić :shake: mało który wet chce pracować charytatywnie Wilczku, dziewczyny w schronisku wczoraj mówiły coś o wetce która mogłaby wyleczyć tego dugiego wychudzonego pieska za darmo, jeżeli będą w schronisku w tygodniu i jeżeli okaze się ze na prawde leczy za darmo to podpytaj się o wizytę dla Luckiego, bo ja w schronie będę dopiero w niedzielę jak mi się uda Tylko o jakie badania mam pytać mojego weta? Quote
saska Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Powiedz wetowi co się wogóle stało i wskaż miejsce, które pieska bolą. Powiedz także o swoich podejrzeniach złamania łapki, żeber. Popros o zrobienie przeswietlenia, zabandażowania, usztywnienia obolałych miejsc, na pewno małemu trzeba założyć książeczke leczenia. Czy wiadomo cos wogole o jego historii szczepień i wczesniejszych leczeń? W tym miesiącu pomogłam kilku psiakom, mogę pomóc ofiarujac 50 zl. Quote
saska Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Mineralna, czy udało sie się porozmawiać z mama? Quote
Olga7 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='saska']Czy w pon ktos bedzie mógł przypilnowac czy piesek będzie miał zrobione przeswietlenie i zalożony bandaż/wzmacniacz? Czy w jastrzebiu jest inny może prywatny wet? Ile kosztuje przeswietlenie ? Mogę przygarnąć psinę na DT lub nawet DS ;) . Mam w domu psinę z schronu z Sosnowca, niewielki piesek taki jak Lucky wiec krzywdy sobie nie zrobią. Cioteczki - saska pisze ,że może przygarnać tego polamanego malucha Luckiego - a nawet dać mu dom na stale .Wiadomo -trzeba by wizytę p/adopopcyjną odbyć -jak zwykle ...Jesli tak -to Lucky moze być uratowany :p. Quote
mineralna_ Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 saska, mama jeszcze nie wróciła do domu ;) Zapomniałam ze dzisiaj niedziela, jutro po szkole zadzwonie do weta (jeżeli jeszcze będzie taka potrzeba, ale mam nadzieję że Lucky będzie miał już wtedy zapewniony domek ) Quote
saska Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Czy ktos wie, ile czasu przebywa juz Lucky w schronisku? Jak się tutaj znalazł? Czy ma podstawowe szczepienia? Czy Lucky jest wysokosci jamnikowatej ? Jesli ktos ma mozliwosc to niech zabierze malucha jutro do weta, jesli ma złamania to nie ma na co czekac, może ktos z Jastrzeba moglby pomoc? Quote
Recommended Posts