Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cóz, trzeba poczekać. :-(
A Herspri z Cieszyna? Miała naszą Rudzię. Pamietasz Moniko? Pisałaś do niej?

Pomóżcie pilnować bazarków

Jabłka suszone
http://www.dogomania.pl/forum/showth...6#post13499386

Książeczka Szczenię.Wychowanie i szkolenie+klikier gratis
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13505465#post13505465

Przewodnik rowerowy.Polska.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13505613#post13505613

Aikido. Sztuka samoobrony
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13505782#post13505782

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta wetka ze schronu pewnie stara sie nie używać ani aparatury ani dobrych leków na psy ze schronu-prawda ? Po co zużywać RTG czy dobre ,nieprzeterminowane leki na psy bezdomne -ze schronu ?? :mad::angryy:
Co innego ,gdy leczy w swoim prywatnym gabinecie i psy za leczenie ktorych dostaje niezle wynagrodzenie ...a psy -ze schronu ??? Bezdomne , brudne ,glodne i zaniedbane ... komu potrzebne ...??? :mad::angryy:

Posted

czy naprawdę wet w schronie nie ma ani trochę serca dla takich pogryzionych psów ?? za co oni biora kasę z naszych podatków -do cholery ciężkiej ??:mad::angryy::angryy::mad: -to skandal ,zeby zbyć pogryzionego psa jakimś tam zastrzykiem -na odczepnego ..a RTG ?? tego jej też szkoda ?? to po co ona tam jest ??:mad:

Posted

[quote name='olga7']Cioteczki -może w tytule wpisać o tych polamanych żebrach i

pogryzionej lapce : Połamane żebra ,pogryziona noga -wychudzony,mały Lucky -RATUNKU !! Jastrzębie Zdroj -B.PILNE: DT i leczenie

Jeśli ten tytul się nadaje -może znów przypomnieć ? ale jesli będzie lepszy -to skuteczność najwazniejsza ...

Posted

Czy w pon ktos bedzie mógł przypilnowac czy piesek będzie miał zrobione przeswietlenie i zalożony bandaż/wzmacniacz?

Czy w jastrzebiu jest inny może prywatny wet?

Ile kosztuje przeswietlenie ?

Mogę przygarnąć psinę na DT lub nawet DS ;) . Mam w domu psinę z schronu z Sosnowca, niewielki piesek taki jak Lucky wiec krzywdy sobie nie zrobią.

Posted

Zaglądałam wczoraj do Luckiego, chodzi sam, ale nadal jest bardzo obolały
Zadzwonie dzisiaj do mojego weta i zapytam się go ile kosztowałby zabieg...
W razie czego można bo Luckiego tam podrzucić, wet bardzo dobry...

Tylko potrzebne są PIENIĄDZE! moge od siebie dorzucić tylko 10 zł, i ewentualnie (ale nic nie obiecuje, nie wiadomo czy rodzice będą chcieli mnie podrzucić z nim) transport
Pogadam z mamą, może uda mi się coś wykombinować

Ale póki nie będziemy mieli pieniędzy nic się nie da dla Luckiego zrobić :shake: mało który wet chce pracować charytatywnie

Wilczku, dziewczyny w schronisku wczoraj mówiły coś o wetce która mogłaby wyleczyć tego dugiego wychudzonego pieska za darmo, jeżeli będą w schronisku w tygodniu i jeżeli okaze się ze na prawde leczy za darmo to podpytaj się o wizytę dla Luckiego, bo ja w schronie będę dopiero w niedzielę jak mi się uda

Tylko o jakie badania mam pytać mojego weta?

Posted

Powiedz wetowi co się wogóle stało i wskaż miejsce, które pieska bolą.
Powiedz także o swoich podejrzeniach złamania łapki, żeber.

Popros o zrobienie przeswietlenia, zabandażowania, usztywnienia obolałych miejsc, na pewno małemu trzeba założyć książeczke leczenia.

Czy wiadomo cos wogole o jego historii szczepień i wczesniejszych leczeń?

W tym miesiącu pomogłam kilku psiakom, mogę pomóc ofiarujac 50 zl.

Posted

[quote name='saska']Czy w pon ktos bedzie mógł przypilnowac czy piesek będzie miał zrobione przeswietlenie i zalożony bandaż/wzmacniacz?

Czy w jastrzebiu jest inny może prywatny wet?

Ile kosztuje przeswietlenie ?

Mogę przygarnąć psinę na DT lub nawet DS ;) . Mam w domu psinę z schronu z Sosnowca, niewielki piesek taki jak Lucky wiec krzywdy sobie nie zrobią.

Cioteczki - saska pisze ,że może przygarnać tego polamanego malucha Luckiego - a nawet dać mu dom na stale .Wiadomo -trzeba by wizytę p/adopopcyjną odbyć -jak zwykle ...Jesli tak -to Lucky moze być uratowany :p.

Posted

saska, mama jeszcze nie wróciła do domu ;)

Zapomniałam ze dzisiaj niedziela, jutro po szkole zadzwonie do weta (jeżeli jeszcze będzie taka potrzeba, ale mam nadzieję że Lucky będzie miał już wtedy zapewniony domek )

Posted

Czy ktos wie, ile czasu przebywa juz Lucky w schronisku?
Jak się tutaj znalazł?
Czy ma podstawowe szczepienia?

Czy Lucky jest wysokosci jamnikowatej ?

Jesli ktos ma mozliwosc to niech zabierze malucha jutro do weta,

jesli ma złamania to nie ma na co czekac, może ktos z Jastrzeba moglby pomoc?