Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figafiga napisał(a):
a może Paula masz rację, a to że zaokrąglony Romka tez racja....a był taki szczupak, tyje chłopisko od kaszy!!

On wyjada pozostałym psiakom jedzenie z misek,sama widzialam!Gdzieś wyzej jest nawet zdjecie Reksa Wyżerającego!

Posted

Paula03 napisał(a):
Reks musi schudnąć, bo to wyjadanie wcale mu nie służy!

I będzie potrzebne kolejne SPA a tego nie chcemy! Reksiu jest śliczny, dlaczego jeszcze nie w domu?

Posted

Reks siedzi w boksie razem z Laseczką i Negro!Boks maja bardzo duzy ale w boksie rządzi Negro ,który nie dopuszcza Laseczki i Reksa do krat boksu i kontaktów z ludzmi.A sam Negro boi się człowieka i nie pozwala zbliżyc się do siebie!Reks przyjął postawę uległą wobec Negra.Mam nadzieję,ze Reks i Negro dogadaja się!

Posted

[quote name='Paula03']Nadal!
Reks stoi z tyłu, a Laseczka co prawda leży pod kratami, ale jednak widać, że nie lubi Negra![/QUOTE]

Potwierdzam pogląd Pauli,widziałam w sobote jak przyjechałam po Kruczka jak Reks biegał z tyłu a Laseczka była z przodu ale niezbyt szczęsliwa z powodu Negra.Negro czujnie wszystko obserwował.

Posted

Wczoraj w schronisku Reks biegał z tyłu bo jak zwykle bał się Negra a Laseczka smutna leżała z przodu i patrzyła co dzieje sie w schronisku!