Paula03 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dzisiaj Reks biegał po dziedzińcu, podczas, gdy wszyscy namawiali Negra do wyjścia z boksu! Reks był bardzo zadowolony, cieszył się, bo w tym boksie cały czas chodzi w kółko, aż wydeptał sobie ziemię. Quote
kajkoowa Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Tak, Reks ma z tyłu boksu wydeptane kólko, ciagle po nim chodzi, to chyba na jakimś tle nerwowym! Jak podszedł do miski Negro się wściekł! Quote
Paula03 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Reks musiał, że tak powiem jeść po kryjomu jak Negro był czymś zajęty! Quote
Romka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Tak potwierdzam.Bałyśmy się potem,ze jak wr óci Reks i Laseczka to będzie żle ale Negro był ok.Chciałam,zeby wyszedł z boksu.On wprawdzie wysunął głowę ale zaraz schował się.Nie zaczepiał Reksa,który pobieg ł z tyłu biegał w kółko dookoła drzewa.A Laseczka tak patrzy jak kiedyś Niko,nie chce wracać do boksów,trudno ja zagonić do środka. Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Boks Laseczki i pozostałych chłopaków zostanie dzis osuszony a w budach będzie nowa słoma bo ta ,która jest zrobiła sie bardzo mokra.Laseczka jest bez grubego futra ,zeby tylko nie zaziębiła się! Quote
mamanabank Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Paula03 napisał(a):Reks musiał, że tak powiem jeść po kryjomu jak Negro był czymś zajęty! Ja też to zauważyłam, gdy przyprowadziliśmy Laskę po strzyżeniu, Negro zajął się obwąchiwaniem Laski, a Reks wykorzystując okazję zjadł trochę z miski. Ci psi terroryści - Negro, Borys i chyba też Leon powinni mieć pojedyncze boksy. Quote
Romka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 mamanabank napisał(a):Ja też to zauważyłam, gdy przyprowadziliśmy Laskę po strzyżeniu, Negro zajął się obwąchiwaniem Laski, a Reks wykorzystując okazję zjadł trochę z miski. Ci psi terroryści - Negro, Borys i chyba też Leon powinni mieć pojedyncze boksy. Ale jak to zrobić.Myślałam o tym! Quote
Romka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Sprawdzcie w sobotę jak będziecie w schronisku jak zachowuje sie Negro wobec Reksa. Quote
Paula03 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Sprawdzimy! Mam nadzieję, że jest troszkę lepiej! Quote
jacksie Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 chcecie pomóc psiakowi? ja też więc może ktoś go umieści na ogólnopolskim forum adopcyjnym zwierząt? www.adopcje. fora .pl (skasujcie spacje w linku) Quote
Romka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Takie kółka w boksie robi Reks.Dziś boksy trochę bardziej suche.Pomogło odwodnienie. Quote
mamanabank Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Tak, taki przyjazny psiak, w kółko biega wokół Jednego drzewa, ścieżkę już tam wydeptał... pewnie dzięki temu wyszczuplał trochę, bo i do miski ma mniejszy dostęp. Widzę jednak że się nie poddaje, nie leży w kącie tylko biega i biega... Wierzy, że przyjdzie czas na niego, ze uda mu się jeszcze wyjść na spacer... Quote
Paula03 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 No i się udało, Reks wyszedł sobie pobiegać po schronisku! Był bardzo zadowolony, chciał być głaskany, bardzo brakuje mu kontaktu z człowiekiem! Quote
Romka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 W ubiegłą sobotę było podobnie,bardzo tęskni za człowiekiem.Wchodzi pod rękę i chce,zeby go pogłaskać! Quote
Figafiga Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 kochany Reks tak chce mieć tego człeka swego Quote
Figafiga Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 nie wiem czy to zdrowe tak biegac w kółko - stres.....a taki widok kojarzy mi się z chorobą sierocą... Quote
Paula03 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Reksiu jutro zabierzemy Cię na spacer! Ty tak bardzo tęsknisz za człowiekiem! Quote
Romka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Łasił sie do wszystkich,ocierał się o nogi,zeby tylko byc blisko człowieka.Negro nie dopuszcza go do jedzenia,picia i ludzi.Grażynka znalażła sposób na Negra i wygłaskała go za wszystkie czasy i było trochę lepiej.Ale jak psiaki zaczęły jeść to musiała pilnować,zeby było wszystko ok.i stanęła między miskami.Biedny Reks,potrzebuje człowieka. Quote
kajkoowa Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Jak pani Grażynka weszła do boksu, Reks podbiegł i szybko zaczął pić! Wypił chyba pół miski wody i uciekł na koniec! Quote
Paula03 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 A p.Grażynka zostawiła mu tam z tyłu dwie miski z wodą! Quote
Romka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Reks wolny!Negro przesadzony do boksu po Bajce.Teraz są tylko we dwoje z Laseczką. Quote
Romka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ale Reks nadal w stresie !Nie poznał nas jak pojechałysmy do schroniska w nocy.Z latarką wydawałysmy się kimś obcym i Reks uciekł na sam koniec boksu pod drzewo.Grazynka weszła do boksu i zaczęła do niego przemawiać i dopiero wtedy podszedł do nas.Kochany Reksol! Quote
Recommended Posts