Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj Reks biegał po dziedzińcu, podczas, gdy wszyscy namawiali Negra do wyjścia z boksu! Reks był bardzo zadowolony, cieszył się, bo w tym boksie cały czas chodzi w kółko, aż wydeptał sobie ziemię.

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak potwierdzam.Bałyśmy się potem,ze jak wr óci Reks i Laseczka to będzie żle ale Negro był ok.Chciałam,zeby wyszedł z boksu.On wprawdzie wysunął głowę ale zaraz schował się.Nie zaczepiał Reksa,który pobieg ł z tyłu biegał w kółko dookoła drzewa.A Laseczka tak patrzy jak kiedyś Niko,nie chce wracać do boksów,trudno ja zagonić do środka.

Posted

Boks Laseczki i pozostałych chłopaków zostanie dzis osuszony a w budach będzie nowa słoma bo ta ,która jest zrobiła sie bardzo mokra.Laseczka jest bez grubego futra ,zeby tylko nie zaziębiła się!

Posted

Paula03 napisał(a):
Reks musiał, że tak powiem jeść po kryjomu jak Negro był czymś zajęty!

Ja też to zauważyłam, gdy przyprowadziliśmy Laskę po strzyżeniu, Negro zajął się obwąchiwaniem Laski, a Reks wykorzystując okazję zjadł trochę z miski. Ci psi terroryści - Negro, Borys i chyba też Leon powinni mieć pojedyncze boksy.

Posted

mamanabank napisał(a):
Ja też to zauważyłam, gdy przyprowadziliśmy Laskę po strzyżeniu, Negro zajął się obwąchiwaniem Laski, a Reks wykorzystując okazję zjadł trochę z miski. Ci psi terroryści - Negro, Borys i chyba też Leon powinni mieć pojedyncze boksy.

Ale jak to zrobić.Myślałam o tym!

Posted

Tak, taki przyjazny psiak, w kółko biega wokół Jednego drzewa, ścieżkę już tam wydeptał... pewnie dzięki temu wyszczuplał trochę, bo i do miski ma mniejszy dostęp. Widzę jednak że się nie poddaje, nie leży w kącie tylko biega i biega... Wierzy, że przyjdzie czas na niego, ze uda mu się jeszcze wyjść na spacer...

Posted

Łasił sie do wszystkich,ocierał się o nogi,zeby tylko byc blisko człowieka.Negro nie dopuszcza go do jedzenia,picia i ludzi.Grażynka znalażła sposób na Negra i wygłaskała go za wszystkie czasy i było trochę lepiej.Ale jak psiaki zaczęły jeść to musiała pilnować,zeby było wszystko ok.i stanęła między miskami.Biedny Reks,potrzebuje człowieka.

Posted

Ale Reks nadal w stresie !Nie poznał nas jak pojechałysmy do schroniska w nocy.Z latarką wydawałysmy się kimś obcym i Reks uciekł na sam koniec boksu pod drzewo.Grazynka weszła do boksu i zaczęła do niego przemawiać i dopiero wtedy podszedł do nas.Kochany Reksol!