Annie&Bonnie Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 W Krakowie, 10.11.2009 na skrzyżowaniu przy osiedlu Zgody znaleziono młodego mix-labradora. Ma około 8 miesięcy. Pies jest zadbany, przebadany, bardzo spokojny. Jest nauczony czystości, umie chodzić na smyczy. Może komuś uciekł? Jeżeli nie znajdzie się właściciel to piesek będzie do oddania w dobre ręce. Kontakt do osoby, która chwilowo przygarnęła piesia podam na pw. Oto fotki: Wrzuta.pl - mix-labka znaleziony w Krakowie http://w961.wrzuta.pl/obraz/7Q2SWjHjevx/mix-labka_znaleziony_w_krakowie Quote
irenaka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Aneczko:loveu: Jakaś nowa piękność? Czy schronisko zawiadomione? Pomóc Ci w ogłoszeniach? Quote
Jagienka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Aniu, nie otwierają się foty, nie wiem czy tylko mi coś szwankuje czy jest błąd w linkach. Quote
Annie&Bonnie Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Schronisko zawiadomione, plakaty rozwieszone :cool1: Czekamy na stęsknionego właściciela, a jak nie to będziemy szukać dobrego domku! Wtedy się zgłoszę Pani Ireno po pomoc w ogłoszeniach :razz: Jagienko u mnie się zdjęcia otwierają, ale wczoraj faktycznie nie działało:mad: Quote
Jagienka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Oki, już widzę ślicznotę :loveu: Mam nadzieję, że się znajdzie właściciel i przypnie adresówke psinie :shake:. Quote
Annie&Bonnie Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Ogłaszam wszem i wobec, że piesio pojechał do nowego domku w Zakopanem! <jupi> Nowy domek wspaniały, umowa adopcyjna podpisana - czyli mamy happy end :) Pozdrawiam wszystkich!!! Ania. Quote
Jagienka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 :oops::oops::oops: nic nie pomogłam... ale cieszę się ogromnie!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Asior Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 a moja znajoma dziś wyłapuje labradorkę błąkającą się od 2 tygodni przy kryspinowie.... Znalazłam jej DT u wolontariuszki z fundacji PRIMA, ale moze macie kogoś chętnego na młodą sunię labka Quote
irenaka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Annie&Bonnie napisał(a):Ogłaszam wszem i wobec, że piesio pojechał do nowego domku w Zakopanem! <jupi> Nowy domek wspaniały, umowa adopcyjna podpisana - czyli mamy happy end :) Pozdrawiam wszystkich!!! Ania. Nie dałaś się nam wykazać kobieto!!! Będziesz miała jakieś zdjęcia z nowego domu? Masz z nim jakiś kontakt? Quote
Annie&Bonnie Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Witajcie kochani! To się tak szybko potoczyło wszystko :) Pani zadzwoniła po ogłoszeniu w "Kundlu..." i po kilku dniach rozmów przez telefon, kolega postanowił Panią odwiedzić i zobaczyć czy piesek będzie miał odpowiednie warunki. Okazało się, że piesek od razu trafił na kanapę no i został :) Na razie o fotkach nic nie słyszałam, ale będę nękać :] Buziaczki i dziękuje wszystkim!!! Asior - dziękuję za wstawienie fotek, a jeżeli tylko będę słyszeć o chętnych na tą labkowatą sunię to dam Ci cynk! Quote
Recommended Posts