Axela_ Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Mam pytanko: Czym przemywacie uszy i oczy Yorków? Moja koleżanka swojemu Yorkowi przemywa oczy zieloną lub zwykłą herbatą, ziołami. Zaś uszy czyści specjalnymi preparatami. Czy macie jakieś pomysły czym czyścić wyżej wymienione części ciała pieska? Jakimi preparatami (nazwa) ? Quote
Yorkomanka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 ja oczka myje zwykłą wodą;) a uszu wcale Quote
megi82 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 mam specjalne płyny i do oczek i do uszek Quote
nikusik Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ja przemywam oczka solą fizjologiczną. Sprawdza sie lepiej niż zwykła woda. W zwykłej wodzie jest duzo bakterii i chloru a nie wszystkie psy to toleruja. Quote
KapiPrzybysz Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 ja nie przemywam ale mam pytanie można wodą mileralną? Quote
Balbina. Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 ja nie przmywam codziennie-raz na tydzień przemywam oczka zwykłą woda a uszka ma czyszczone raz na 4 miesiące u fryzjera.Od 2 lat nie mam z tym rzadnych problemów;) Quote
Recommended Posts