Agnieszka(Visenna) Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Kundel ,suczka średniej wielkości, kudłata (niestety lepszej jakości zdjęć nie posiadam)nie miała łatwego życia. Trafiła do nas do Schroniska w bardzo złym stanie z dwiema towarzyszkami, w typie shih tzu, które niestety nie przeżyły.Wszystkie psiaki zostały odebrane interwencyjnie właścicielom.Wychudzone, skołtunione, przerażone niemal śmiertelnie... Tak jak mówiłam, shih nie doczekały lepszego życia. Uratowała się jedynie KUNDEL (takie "imię" dostała od właścicieli..). KUNDEL unika ludzi, jest przerażona, głównie siedzi w budzie dlatego trudno zrobić jej zdjęcia.Ma ok. 10 lat. I to wszystko co ma. Wiek, strach i wycofanie przekreślają jej szanse na dom. A może jednak coś się ruszy.. a może jednak ktoś się zlituje..? Chciałabym, żeby została zauważona, dlatego zakładam ten wątek. KUNDEL przebywa we wrocławskim Schronisku, w boksie nr. 37. Quote
Poker Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 to ta beżowa z tyłu? Jaka jest duża? Dajcie ją na watek kudłacze w potrzebie. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Poker- tak.Jest wielkości spaniela. Quote
monika083 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 A ten spaniel w schronie? czy to juz starsze fotki? Kurcze, szkoda ,ze nie ma fotki tylko jej jednej.No nic ,troche ja pooglaszam. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Ruda Spanielka ma swój wątek na dogo, dzięki pomocy i zaagnażowaniu pekatrine trafiła do nowego domku. Czarna podpalana suczka-Sara, mieszaniec Spaniela - właścicielka jest w szpitalu, adopcja narazie niemożliwa, bo być może sunia zostanie odebrana Grube bure... Buba, ma swoj watek na dogo. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Może ktoś weźmie Kundla na dt?? Quote
PapryczkaChili Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dziewczyny, jak będziecie miały jakies info o płaskich mordkach (typu właśnie shih tzu) - dajcie mi znac albo Osie - ona się zajmuje płaskimi pyszczkami (też pekińczyki). zaznaczam wątek... a jaka jest do innych psiaków, wiadomo coś?? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Nie wdaje się w konflikty z innymi psami, stara się im nie wadzić. Żyje tak sama sobie.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 http://www.tvk-gaj.pl/~schronisko-wroclaw/images/photoalbum/album_180/kud2_t1.jpg http://www.tvk-gaj.pl/~schronisko-wroclaw/images/photoalbum/album_180/kud_t1.jpg Quote
rita&diana&gaja Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Przepraszam,że wchodzę na ten wątek, ale zauważyłam na zdjęciu spaniela mam chetną i sprawdzoną rodzinę dla takiego psa czy jest gdzieś watek psa na dogo? a jezeli nie to czy możecie coś o nim lub niej napisac Quote
Poker Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 sunia już ma domek,ale znajdź wątek spanieli albo napisz do Asi &Ginger, ona się zajmuje spanielami. Quote
pekatrine Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Tu mam jeszcze takie zdjęcie bidulki Quote
kikou Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 zrobiłam jej allegro z tym tekstem Agnieszki, mnie bardzo poruszył..... może jeszcze kogoś poruszy.... szczególnie ze względu na pamięć o Misiu:-(:-(:-( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=831713452 Quote
Poker Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 dokąd, ale Ty z cicha pękł jesteś :multi: Quote
Recommended Posts