Małgorzataj Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Ciekawa jestem Kto z Was śpi pod jedną kołderka ze swoim Basenji.Ja jako autor tego tematu jako pierwsza przyznaję się do tego- Śpię pod jedną kołdrą z moją Arti- a na kołdrze śpi Asper ( Labrador).I tak nam bardzo dobrze...A jak jest u Was? Quote
Ypsylon Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 moje wszystkie łobuziaki śpią w łóżkach... co do jednego, i basenji, i greyhoundy, i whippety... :) Quote
Basenji Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Też:razz: Ale pierun włazi wtedy, kiedy dobrze już śpimy. zdrówko Quote
agabass Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 haha widzę, że Małgorzataj nie odwiedzała Galerii Gomeza i Dablika no ale oczywiście, ze psiowe mordy śpią w łóżku. Gomez zasypia pod moją pachą :evil_lol: , a Dablik w nogach. np. Quote
madja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ypsylon napisał(a):moje wszystkie łobuziaki śpią w łóżkach... co do jednego, i basenji, i greyhoundy, i whippety... :) ile masz piesow a ile lozek? :) Quote
Ypsylon Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 madja napisał(a):ile masz piesow a ile lozek? :) fartowna trzynastka:) a łóżka podwójne trzy... Quote
Ypsylon Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 madja napisał(a):a daja sie z tych lozek wymeldowywac? ;) z tym już jest nieco trudniej... kładziemy się na wyścigi albo wpychamy się ;) a tak poważnie to i tak występuje u nas "wędrówka ludów" czyli jak któremuś za mocno przygrzeje w łóżku to zmyka sobie na fotel...:) Quote
Małgorzataj Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 A tak śpią moje cukiereczki... a tak śpimy sobie wieczorem przed telewizorem... Pozdrowienia dla wszyskich śpiochów. Quote
Basenji Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 A tu ciekawostka przyrodnicza zdrówko:lol: Quote
Savannah Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Basenji super zdjęcie:lol: :lol: :lol: :lol: :cool3: Quote
Basenji Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Dzięki, postaram się zrobić więcej. Właśnie MKŻ i Piesiak razem pochrapują. zdrówko Quote
Savannah Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Basenji napisał(a):Dzięki, postaram się zrobić więcej. Właśnie MKŻ i Piesiak razem pochrapują. zdrówko to bedziemy czekac na jeszcze ciekawsze ujęcia!:cool3: Quote
Basenji Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [img=http://img18.imageshack.us/img18/9229/012006foxiepodkodr22yw.th.jpg]" class="ipsImage" alt=""> To wczoraj , klikajcie zdrówko Quote
agabass Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Basenji'][img=http://img18.imageshack.us/img18/9229/012006foxiepodkodr22yw.th.jpg]" class="ipsImage" alt=""> To wczoraj , klikajcie zdrówko ale super fotka Quote
Basenji Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A dzisiaj sukces - pies nie został wpuszczony do wyrka. Ale był luzik, mówię wam! :loveu: zdrówko Quote
agabass Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Basenji napisał(a):A dzisiaj sukces - pies nie został wpuszczony do wyrka. Ale był luzik, mówię wam! :loveu: zdrówko luksus oj luksus choć ja to lubię spać ze swoimi chłopakami w łóżku kwestia pzryzwyczajenia:cool3: Quote
Basenji Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Musisz mieć wielkie łoże. Baski lubią się rozwalać! Zdrówko:razz: Quote
agabass Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Basenji napisał(a):Musisz mieć wielkie łoże. Baski lubią się rozwalać! Zdrówko:razz: czy takie wielkie to nie wiem to prawda lubią się rozwalać i spychać z wyrka może to być wkurzające mój Marcin tego nie lubi, ale takie życie jaK JUŻ POZWOLI SIĘ BASENJI SPAĆ W ŁÓŻKU TO TRZEBA DO TEGO PRZYWYKNĄĆ:evil_lol: Quote
Ypsylon Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 to co prawda nie łóżko, ale oto dowód, że jak chcą to wcale się nie rozwalają ani nie przepychają ;) kto pierwszy u pańci na kolanach?? a tak witamy gości, których lubimy...:evil_lol: sami widzicie, że jak chcą to potrafią być takie malutkie ;):loveu: Quote
Recommended Posts