Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba każdy już o tym słyszał: dziesiątki bezdomnych, chorych, wychudzonych psów na ulicach pewnego miasta. Szydłowiec...

Znalazłam ją zwiniętą w kłębek na przystanku PKS, gdzie koczowała wraz z Kumplem.
na tą chwilę nie ma Bajeczka żadnych pieniążków..a potrzebna jest sterylka.

na szczęście znalazł się DT, więc prosimy o pomoc w ogłaszaniu!!

Pomóżmy jej!!

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po powrocie od weterynarza robię bazarek dla Bajeczki...dzięki fantom asiaf i mtf zalesie...dzięki za pomoc golf!

Mam też fanty od Hawany z prośbą,żeby zrobić bazarek dla najbardziej potrzebującego psiaka z Szydłowca...jeśli to teraz Bajeczka,to i ten zrobię na nią...ROBIĆ?

Posted

zapomnieli o Tobie Bajeczko :placz:......

Bajeczka była dziś u Weta, okazuje się, że z łapką wszystko ok,

aaaaaaa Bajeczka jest ok roczną sunią :lol:

Posted

Bajeczka jest slodka fantastyczna sunka. lgnie do czlowieka i straszliwie go pragnie.

Kladzie sie na pleckach i nadstawia brzuchol do glaskania. Boi sie halasu, bi sie jescze wielu rzeczy. Po roku mieszkania na ulicy wszystko jest dla niej dziwne, zaskakujace i nowe. Ale poniewaz bajka to najwspanialsza rasa na swiecie :evil_lol: dziewczyna szybko sie ogarnie i stanie fajnym, kanapowym psiakiem!

Czy ktos moglby pokazac jej czym jest kapiel i kanapa :loveu: ? DT dla tego malenstwa potrzebny! hotel to nie miejsce dla niej!

Posted

Nie zapomniałam ...nie zapomniałam maleńka...:-(laptop całkiem siadł,komp trzy dni nie wpuszczał na nijaką przeglądarkę...dzisiaj weszłam już z łzami w okach prze dodaj/usuń programy...jakim cudem nie wiem-wiem,że próbowałam wszystkiego co mi do głowy przychodziło...

...bazareczek dla Bajeczki...podnoście proszę,bo nie wiem,czy jutro mnie wpuści ten zgredzik nad zgredzikami:-(

Na pomoc małej Bajce z SZYDŁOWCA_na święta,swarowski,portfele,świeczniki itd/22XI - Dogomania Forum

Próbuję jeszcze Havanki fanciki cudne wstawić...trzymajcie kciuki...