golf Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Chyba każdy już o tym słyszał: dziesiątki bezdomnych, chorych, wychudzonych psów na ulicach pewnego miasta. Szydłowiec... http://www.dogomania.pl/forum/f28/ho...0-31-a-172267/ Znalazłam ją zwiniętą w kłębek na przystanku PKS, gdzie koczowała wraz z Kumplem. na tą chwilę nie ma Bajeczka żadnych pieniążków..a potrzebna jest sterylka. na szczęście znalazł się DT, więc prosimy o pomoc w ogłaszaniu!! Pomóżmy jej!! Quote
Aimez_moi Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ja przesłałam moją deklarację 10zł dla Bajki na konto Fundacji Animals. Quote
Aimez_moi Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Nie zaraz tam pojechała Perełka tak? Quote
golf Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 z mojego info wynika ze Bajka jest pod opieka Azylu. Taubi zawiózł ją dzis na sterylkę. Quote
Madallena Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 zapisuje mala! Kochana malenka bajeczka., Jest bardzo adopcyjna i szybko znajdzie dom, ale musimy jej pomoc! Quote
taubi Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Bajka jeszcze nie pojechała na sterylizacje. Jutro u niej będę to porobie zdjęcia. Quote
zuzlikowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Po powrocie od weterynarza robię bazarek dla Bajeczki...dzięki fantom asiaf i mtf zalesie...dzięki za pomoc golf! Mam też fanty od Hawany z prośbą,żeby zrobić bazarek dla najbardziej potrzebującego psiaka z Szydłowca...jeśli to teraz Bajeczka,to i ten zrobię na nią...ROBIĆ? Quote
Madallena Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Rob rob, Bajka nie ma zadnych deklaracji! Dla niej przydalby sie DT domowy...:( Jutro beda zdjecia Quote
golf Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 zapomnieli o Tobie Bajeczko :placz:...... Bajeczka była dziś u Weta, okazuje się, że z łapką wszystko ok, aaaaaaa Bajeczka jest ok roczną sunią :lol: Quote
Madallena Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Bajeczka jest slodka fantastyczna sunka. lgnie do czlowieka i straszliwie go pragnie. Kladzie sie na pleckach i nadstawia brzuchol do glaskania. Boi sie halasu, bi sie jescze wielu rzeczy. Po roku mieszkania na ulicy wszystko jest dla niej dziwne, zaskakujace i nowe. Ale poniewaz bajka to najwspanialsza rasa na swiecie :evil_lol: dziewczyna szybko sie ogarnie i stanie fajnym, kanapowym psiakiem! Czy ktos moglby pokazac jej czym jest kapiel i kanapa :loveu: ? DT dla tego malenstwa potrzebny! hotel to nie miejsce dla niej! Quote
zuzlikowa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Nie zapomniałam ...nie zapomniałam maleńka...:-(laptop całkiem siadł,komp trzy dni nie wpuszczał na nijaką przeglądarkę...dzisiaj weszłam już z łzami w okach prze dodaj/usuń programy...jakim cudem nie wiem-wiem,że próbowałam wszystkiego co mi do głowy przychodziło... ...bazareczek dla Bajeczki...podnoście proszę,bo nie wiem,czy jutro mnie wpuści ten zgredzik nad zgredzikami:-( Na pomoc małej Bajce z SZYDŁOWCA_na święta,swarowski,portfele,świeczniki itd/22XI - Dogomania Forum Próbuję jeszcze Havanki fanciki cudne wstawić...trzymajcie kciuki... Quote
zuzlikowa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Cudeńka od Havanki dla Bajeczki...piękności na bazarku dla cudnej sunieczki... Havanka dla Bajeczki z SZYDŁOWCA... jedyne,niepowtarzalne,gustowne_urokliwe/22XI - Dogomania Forum ZAPRASZAMY... Quote
Madallena Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dziewcyzny. Podrzucajcie chociaz bazarki dla psiakow! i watki :cool3: Quote
zuzlikowa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Madallena napisał(a):dziewcyzny. Podrzucajcie chociaz bazarki dla psiakow! i watki :cool3: ...i ja przyłączam się do tej prośby...bardzo proszę! Quote
Recommended Posts