paros Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 AGA35 napisał(a):napisz ogłoszenie z danymi maksa i namiarem na osobe kontaktową to porobię mu ogłoszenie na innych portalach wyślij mi tp na pw. To poproszę o wklejenie tekstu i namiarów na wątek to i ja zrobie trochę ogłoszeń :lol: Quote
elmira Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Rela, a może zmienić tytuł? Ten psiak już tak długo jest sam. Dziczeje i coraz trudniej będzie znaleźć mu dom. Quote
malibo57 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 auraa napisał(a):pani mieszka w Warszawie, sama. Często wyjeżdża. Nie ma nikogo, kto mógłby sie zająć Maksem.. Zresztą Maks nigdy nie mieszkał w bloku. Biega po działce i gdyby nie fakt,że jest tam cały czas sam, ze dziczeje, że w razie choroby nikt mu nie pomoże, byłby szczęśliwym psem. Jest prawdopodobne, że pani sprzeda działkę i co wtedy? A, czy pani Maksa we własnym zakresie próbuje coś zrobić? Dać ogłoszenia, szukać psu domu u znajomych? Wydaje mi się że to powinien być głównie jej problem, co z psem, jak sprzeda działkę. To dorosła osoba, przecież. Quote
auraa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 oczywiście. Państwo znaleźli domy dla 5 psów, które były na tej działce. Zostawili sobie tylko1 szczeniaka. Pani pytała, robiła ogłoszenia. Pies być moze mógłby zostać na wsi ale na Łańcuchu!!!!!!!!!!!!!!! Do tego nie możemy dopuścić.W tym momencie poczuła sie bezradna i dlatego prosi o pomoc. Interesuje ja los innych zwierząt z tej wsi. Udało nam sie wysterylizować trzy kotki. W lutym sterylizujemy nastepne trzy. Rozmawia z ludźmi uświadamiając im konsekwencje bezmyślnego rozmnazania zwierząt. Kiedy jedzie na wieś, zabiera ze sobą kupę jedzenia dla Maksa i innych biegajacych zwierzaków. U siebie w pracy zorganizowała zbiórkę karmy i innych rzeczy dla jednej z fundacji. Była jedną z osób dokarmiających Miśka. Nawet chciała dać mu schronienie tymczasowe ale Maks nie tolerował go na swoim terenie. Dlatrgo uwazam, że trzeba jej pomóc i Maksowi przede wszystkim. Quote
auraa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Nie mogę zmienić tytułu bo to nie mój wątek. Pani Marzena nie może wejść na dogo. Quote
elmira Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 auraa napisał(a):Nie mogę zmienić tytułu bo to nie mój wątek. Pani Marzena nie może wejść na dogo. Ja właśnie wiem, że to nie Ty zakladałaś, ale nie wiedziałam, że Pani Marzena nie może wejść.Cholera by to wszytko wzięła. Ale nie ma się co łamać. Quote
auraa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 ciociu elmiro, pozwoliłam sobie, wykorzystać duże fragmenty Twojego tekstu. Mam nadzieję, ze się nie obrazisz.:oops: Maks - maksimum samotności. Mix owczarka niemieckiego, pilnie szuka domu. Maks jest młodym,ok.1,5 rocznym psiakiem. W wyniku nieszczęśliwego splotu okoliczności Maksio został sam. Posesja na której mieszkał będzie sprzedana, a pies nie będzie miał gdzie się podziać. Maks jest zdrowym, odrobaczonym i szczepionym psiakiem. Jest przyjazny ludziom i bardzo potrzebuje ich obecności. Lubi dzieci, uwielbia zabawę. Nie jest agresywny. Pies nauczony jest mieszkać w budzie. Będzie wspaniałym przyjacielem i świetnym stróżem obejścia. PIES NIE ZOSTANIE WYDANY NA ŁAŃCUCH!!! KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: E-mail: irmina56@o2.pl 0-609-677-067. marzsarna@wp.pl 0-793-474-866 Quote
elmira Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Rela, no pewnie, że nie :) Ja odświeżam ogloszenia Maksia, te, co robiłam wcześniej, ale chyba odzewu z nich nie ma :( Quote
paros Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='auraa']ciotki. proszę o ogłoszenia! sie robi :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=883527377 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: petworld.pl gumtree.pl alegratka.pl cwirek.pl cafeanimal.pl przygarnijzwierzaka.pl Quote
Owieczka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Do góry psiaku i czekamy na odzew z ogłoszeń :) Quote
auraa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Miałam maila w jego sprawie. Wydawał sie sensowny. I cisza! Quote
Awit Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Oj, może ludzie potrzebują się zastanowić. Trzymam kciuki za pozytywne rozsądne myślenie Quote
auraa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Zobaczymy. Ale chyba sie nie odezwą. Przecież można napisać, ze chcą sie zastanowić. Quote
Owieczka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 auraa napisał(a):Zobaczymy. Ale chyba sie nie odezwą. Przecież można napisać, ze chcą sie zastanowić. No też fakt, w końcu musi sie cos ruszyc ;( szkoda psiny Quote
Owieczka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 A do jakiego domu On by się najlepiej nadawał ? Quote
auraa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Do domu z ogrodem. będzie świetnym stróżem. On właściwie do domu nie wchodzi, bo tam nie ma domu. Jest, ale w trakcie generalnego remontu i państwo nocowali w przyczepie. Teraz śpi w pomieszczeniu gospodarczym z olbrzymią ilością siana. Ma tam ciepło. Biega sobie swobodny po działce i coraz bardziej dziczeje. Quote
Recommended Posts