tamb Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Zanim założyłam mu wątek, ogłosiłam go w DP. Reksio jest jednym z najmilszych psów, jakiego kiedykolwiek poznałam. Jest spokojny, zrównoważony, ładnie chodzi na smyczy. Ma piękne siwe rzęsy i mądre spojrzenie. Reksio do niedawna miał swoją panią, wygrzewał się przed kominkiem, obserwując każdy jej ruch, biegał szczęśliwy po ogrodzie, towarzyszył na długich spacerach. Kiedy jego opiekunka szła do szpitala na operację, ze łzami w oczach żegnała się z ukochanym psem, zostawiając go w hotelu dla zwierząt. Obiecywała, że wróci... Nie wróciła. Reksio został na świecie sam. Czeka w boksie samotny, nieszczęśliwy, nieprzywykły do przebywania w nocy na zewnątrz w czasie chłodów. Zbliża się zima a Reksio wciąż nie ma domu.. Jeśli ktoś zechce otoczyć opieką tego dużego, pięknego psa, proszę o kontakt: 510278239 Quote
hop! Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Widziałam, że Reksio jest dzisiaj w DP. Trzymam kciuki. Quote
wellington Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Tamb, w jakim wieku jest piekny Reksio ? Quote
tamb Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Między 8 a 10 lat. Uwielbiam go, jest cudowny:loveu: Quote
hop! Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Czy odezwał się ktoś w sprawie adopcji Reksia? Quote
tamb Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Tak, jutro jedziemy do hotelu razem. Ludzie mili, po śmierci podobnego psa. Quote
tamb Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Reksio ma wspaniałych ludzi, którym nie przeszkadza, że jest dużym 10-letnim psem. Mieszka w domu, do biegania ma ogród. Smiesznie reagował na duże lustro; wąchał, szczekał i trącał nosem. Kochany, poczciwy Reksio, wreszcie ma dom.:loveu: Quote
dorota1 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 tamb napisał(a):Reksio ma wspaniałych ludzi, którym nie przeszkadza, że jest dużym 10-letnim psem. Mieszka w domu, do biegania ma ogród. Smiesznie reagował na duże lustro; wąchał, szczekał i trącał nosem. Kochany, poczciwy Reksio, wreszcie ma dom.:loveu: Sama radość to czytać:loveu::multi: Quote
bahlsa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Tamaro,działasz jak błyskawica....podziwiam... Quote
Recommended Posts