Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zanim założyłam mu wątek, ogłosiłam go w DP.

Reksio jest jednym z najmilszych psów, jakiego kiedykolwiek poznałam. Jest spokojny, zrównoważony, ładnie chodzi na smyczy. Ma piękne siwe rzęsy i mądre spojrzenie. Reksio do niedawna miał swoją panią, wygrzewał się przed kominkiem, obserwując każdy jej ruch, biegał szczęśliwy po ogrodzie, towarzyszył na długich spacerach. Kiedy jego opiekunka szła do szpitala na operację, ze łzami w oczach żegnała się z ukochanym psem, zostawiając go w hotelu dla zwierząt. Obiecywała, że wróci... Nie wróciła. Reksio został na świecie sam. Czeka w boksie samotny, nieszczęśliwy, nieprzywykły do przebywania w nocy na zewnątrz w czasie chłodów. Zbliża się zima a Reksio wciąż nie ma domu.. Jeśli ktoś zechce otoczyć opieką tego dużego, pięknego psa, proszę o kontakt: 510278239

Posted

Reksio ma wspaniałych ludzi, którym nie przeszkadza, że jest dużym 10-letnim psem. Mieszka w domu, do biegania ma ogród. Smiesznie reagował na duże lustro; wąchał, szczekał i trącał nosem. Kochany, poczciwy Reksio, wreszcie ma dom.:loveu:

Posted

tamb napisał(a):
Reksio ma wspaniałych ludzi, którym nie przeszkadza, że jest dużym 10-letnim psem. Mieszka w domu, do biegania ma ogród. Smiesznie reagował na duże lustro; wąchał, szczekał i trącał nosem. Kochany, poczciwy Reksio, wreszcie ma dom.:loveu:

Sama radość to czytać:loveu::multi: