ockhama Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 malawaszka napisał(a):jedna mówi o subskrypcjach, a druga o ulubionych w przeglądarce - coś mi się tak widzi :evil_lol: :roflt: no tak... każdy ma swoje "ulubione" ;) http://youtu.be/X2AHuRvvHR4 lula2010 napisał(a):i to jest szczera prawda...:-) komunikacja międzyludzka :evil_lol: jeszcze kilka postów polemiki a załapałybyśmy bana :diabloti: [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
ockhama Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='Bila']Dyskusja jest, a fot nie ma:diabloti::angryy::mad:[/QUOTE] no bo to jest forum :eviltong: a nie foto-blogas :diabloti: Quote
lula2010 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 ....hm,co tu taka CISZA ?!!!:shake::angryy::mad: Quote
lula2010 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 lula2010 napisał(a):....hm,co tu taka CISZA ?!!!:shake::angryy::mad: .....ponawiam pytanie ? :evil_lol: :angryy: :mad: Quote
Bila Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Normalnie skandaliczny skandal,że nie ma fot:angryy::diabloti::mad: Quote
lula2010 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Bila']Normalnie skandaliczny skandal,że nie ma fot:angryy::diabloti::mad:[/QUOTE] ....to juz nawet nie jest skandal...:shake::angryy: zapowietrzylam sie (czesciowo moze z powodu upalow ) :cool3: i brak mi slow...wiec tylko....:diabloti::angryy::evil_lol::mad::mad: Quote
ockhama Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='lula2010']....hm,co tu taka CISZA ?!!!:shake::angryy::mad: [quote name='lula2010'].....ponawiam pytanie ? :evil_lol: :angryy: :mad: bo :hmmmm: mamy... odszczurzanie ;) [quote name='Bila']Normalnie skandaliczny skandal,że nie ma fot:angryy::diabloti::mad: jak to nie ma? :crazyeye: no... sfociłam Ci :eviltong: zamówione petstegesy - do wysyłki poleżakują w aucie żeby bulwy Bilbowi nie wymemlały :diabloti: [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][quote name='lula2010']....to juz nawet nie jest skandal...:shake::angryy: zapowietrzylam sie (czesciowo moze z powodu upalow ) :cool3: i brak mi slow...wiec tylko....:diabloti::angryy::evil_lol::mad::mad: [/FONT] [/FONT]więc tylko... nie gadaj a zapraszaj do siebie na wątek http://www.dogomania.pl/forum/threads/220797-moje-bulwy-i-nie-tylko-bulwy-)?p=19360516#post19360516 idę do Was foty wklejać - a to w ramach reklamy :cool3: Quote
Bila Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='ockhama'] jak to nie ma? :crazyeye: no... sfociłam Ci :eviltong: zamówione petstegesy - do wysyłki poleżakują w aucie żeby bulwy Bilbowi nie wymemlały :diabloti: [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] [/FONT] [/FONT] Zabaweczki cudne:multi::multi::multi:, ale foty brygady krakowskiej chciałyśmy:diabloti: Quote
lula2010 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='malawaszka']o ranyyy lula ma grzywca????[/QUOTE] nie mam grzywca,to grzywka i astka coreczki :eviltong: Quote
lula2010 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 .....hm....odszczurzanie,odszczurzaniem,ale gdzie NOWE foty plaskopyskich ?i nie tylko ich?:mad: Quote
Bila Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Trzeba Jej spuścić porządny łomot, bo inaczej nie ujedziesz:diabloti: Quote
ockhama Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='Bila']Trzeba Jej spuścić porządny łomot, bo inaczej nie ujedziesz:diabloti: pitu pitu :sg168: marzenia... pomarzyć zawsze sobie można :diabloti: Quote
lula2010 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='ockhama']pitu pitu :sg168: marzenia... pomarzyć zawsze sobie można :diabloti:[/QUOTE] ...no wlasnie....marze na jawie i we snie,ze wstawilas dalsze foty z odszczurzania :evil_lol:,a tu nic....cisza....:mad: :angryy: Quote
lula2010 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 ...hej,co tam ?lomot chcesz za te CISZE????:mad::mad::mad: Quote
lula2010 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 ......dzieki za fotki....(u mnie) :multi:,bo u siebie mimo prosb i grozb nie piszesz :mad::mad::mad:,mimo,ze wpadlas na dogo..:angryy: ,cieszymy sie ,ze na fotkach poznalas mala LULE :multi:,pan namawial nas na jej biala siostre.....ale wtedy nie myslelismy o 2 bulwach.....buzka :loveu: Quote
ockhama Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 siedze u Ciebie bo tam przyjemniej :) bo są fotki :eviltong: a a'propos "cisza" :diabloti: Quote
Bila Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Nareszcie...:multi::multi:.Foty dzieciaków dawaj:mad:. Jeszcze siedzisz w Kraku, a nie w Norwegii i foty na pewno jakieś masz:diabloti: Quote
lula2010 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Bila']Nareszcie...:multi::multi:.Foty dzieciaków dawaj:mad:. Jeszcze siedzisz w Kraku, a nie w Norwegii i foty na pewno jakieś masz:diabloti:[/QUOTE] noooo wlasnie....FOTY dawaj!!!!!:mad: Quote
ockhama Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='Bila']Nareszcie...:multi::multi:.Foty dzieciaków dawaj:mad:... i foty na pewno jakieś masz:diabloti: [quote name='lula2010']noooo wlasnie....FOTY dawaj!!!!!:mad: to jest "prośba"? :diabloti: meeega roszczeniowa :eviltong: ...a może dobrze nie zakumałam i to refren jakiegoś waszego ulubionego rapowego kawałka? :diabloti: Quote
lula2010 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='ockhama']to jest "prośba"? :diabloti: meeega roszczeniowa :eviltong: ...a może dobrze nie zakumałam i to refren jakiegoś waszego ulubionego rapowego kawałka? :diabloti:[/QUOTE] to nie prosba,to NAKAZ :evil_lol: Quote
lula2010 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 .....no to :zdrowych,szczesliwych,radosnych SWIAT:tree1: i najlepszego w 2013 :BIG: od bulw i nie tylko bulw....dla bulw i innych...:loveu: buzka :loveu: Quote
ockhama Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 jak "nakaz" to nakaz... tak sobie bulwy życzenia składały ;) Quote
Recommended Posts