ockhama Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 lula2010 napisał(a):nie potrafie wstawiac zdjec,moze po nowym roku ktores z dzieci sie nawinie to poprosze;na dogo doczytalam dzis ,ze VIVA pomaga szukac DT i DS czesci grzywaczy chinskich z hodowli pod Wroclawiem,ktore przejeli od Ekostrazy;najgorsze ,ze ta hodowla byla zarejestrowana a nie pseudo.... no to niecierpliwie czekamy też na dzieci ;) hodowle też tworzą ludzie... to że psy mają papierki i tatuaże i przynoszą hodowcy puchary i medale, a tym samym więcej kasy, wcale niestety, nie znaczy że są traktowane jak żywe istoty. Quote
FredziaFredzia Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Podaj link do watku o tych grzywaczach proszę. Quote
ockhama Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Podaj link do watku o tych grzywaczach proszę. voil'a wątek "główny" http://www.dogomania.pl/threads/220069-koszmar-grzywaczy-pod-Wrocławiem i jeszcze tu http://www.dogomania.pl/threads/27033-grzywacze-i-grzywaczopodobne-(puchate)-w-potrzebie!!!?p=18289923&viewfull=1#post18289923 Quote
lula2010 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 lepiej" ,idzie mi" na Facebooku,(krystyna Fischer),sa tez na nim moja corka z zieciem i syn z synowa,zamieszczaja tez swoje zdj :corka ma pregowana astke(8lat)Arme i grzywacza chinskiego Kenzo(straszny lejek), a syn z synowa syjamke Yanifer:-)zycze wszystkiego dobrego w Nowym roku i miziam wszystkie cudne psiaki:-) Quote
Bila Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Bilbo pyta, czy Oriśka już się szykuje na sylwestrową imprezę??:roll::roll::roll: Quote
Celina12 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Już historią są te święta, wiele chwil z nich zapamiętam, bo rodzinne one były, serce moje ucieszyły. A więc Święta mamy z głowy wkrótce będzie Roczek Nowy, niechaj będzie dla nas zdrowy, dzielić szczęściem wciąż gotowy. Quote
ockhama Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='lula2010']lepiej" ,idzie mi" na Facebooku,(krystyna Fischer),sa tez na nim moja corka z zieciem i syn z synowa,zamieszczaja tez swoje zdj :corka ma pregowana astke(8lat)Arme i grzywacza chinskiego Kenzo(straszny lejek), a syn z synowa syjamke Yanifer:-)zycze wszystkiego dobrego w Nowym roku i miziam wszystkie cudne psiaki:-) zagłądnę tam ;) ale foty, tu na dogo, to musowo - grzecznie poczekamy :razz: i od nas buziaki i życzenia Najlepszego i Dobrego dla całej Waszej Rodziny :lol: [quote name='Bila']Bilbo pyta, czy Oriśka już się szykuje na sylwestrową imprezę??:roll::roll::roll: jasne że tak :lol: i już poszła... spać :diabloti: [quote name='Celina12']Już historią są te święta, wiele chwil z nich zapamiętam, bo rodzinne one były, serce moje ucieszyły. A więc Święta mamy z głowy wkrótce będzie Roczek Nowy, niechaj będzie dla nas zdrowy, dzielić szczęściem wciąż gotowy. Celinko :calus: Wszystkiego Naj! Quote
Bila Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 ockhama napisał(a):jasne że tak :lol: i już poszła... spać :diabloti: To dobrze, Bilbo może spokojnie chrapać:p Quote
ockhama Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='Bila']To dobrze, Bilbo może spokojnie chrapać:p no tak typowe... :diabloti: Quote
ockhama Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 malawaszka napisał(a):Wszystkiego Dobrego Magiczni!!! Dziękujemy Baaardzo :Rose: i życzymy Tobie i Twoim bliskim - no i przede wszystkim Wszystkim Sznupom Świata - dobra, piękna i miłości :thumbs: Quote
Monika z Katowic Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [FONT="]:BIG: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Nowy Rok już cyfrę zmienia! I wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności, życzę Cudownym Bulwkom [/FONT][FONT=Comic Sans MS]w 2012 roku [/FONT][FONT=Comic Sans MS]zdrowia, szczęścia i dużo miłości.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :smile:[/FONT] Quote
ockhama Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='Monika z Katowic'][FONT="]:BIG: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Nowy Rok już cyfrę zmienia! I wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności, życzę Cudownym Bulwkom [/FONT][FONT=Comic Sans MS]w 2012 roku [/FONT][FONT=Comic Sans MS]zdrowia, szczęścia i dużo miłości.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :smile:[/FONT] bulwki baaardzo dziękują :) i ślą Dobre Życzenia i pozdrowienia! Quote
lula2010 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 wczoraj poznym wieczorwm dostalam inf na PW od p.Agaty R.,ze buldozia z pseudo juz w DS...Pani myslala ,ze ktos(p.Kamil)mnie powiadomil;faktycznie maz z nim rozmawial i on wspominal ,ze DT moze zostac DS,ale ja myslalam ,ze ostatnie slowo nalezy do p.Agaty....no coz my sie nie poddajemy i szukamy buldozi dalej:-) pelno jest teraz roznych ogloszen na ale gratka,allegro czy tablica pl o sprzedazy sun b fr ale nie wiem czy to dobry pomysl,bo kupie 1 buldozie(bo chce i mi zal)i" posypie "ich sie wiecej... Quote
ockhama Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='lula2010']wczoraj poznym wieczorwm dostalam inf na PW od p.Agaty R.,ze buldozia z pseudo juz w DS...Pani myslala ,ze ktos(p.Kamil)mnie powiadomil;faktycznie maz z nim rozmawial i on wspominal ,ze DT moze zostac DS,ale ja myslalam ,ze ostatnie slowo nalezy do p.Agaty....no coz my sie nie poddajemy i szukamy buldozi dalej:-) pelno jest teraz roznych ogloszen na ale gratka,allegro czy tablica pl o sprzedazy sun b fr ale nie wiem czy to dobry pomysl,bo kupie 1 buldozie(bo chce i mi zal)i" posypie "ich sie wiecej... bardzo dobry- tak jak Ci pisałam parę postów wcześniej: pomoc psu od A do Z jest najlepszym rozwiązaniem - damy radę ;) masz PW Quote
FredziaFredzia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dobry, bo ludzie chcą się ich pozbyć, jeśli teraz rozmnażanie jest zabronione. A jeżeli się nie sprzeda, to trafi do schronu, albo inaczej ją "zutylizują". Quote
ockhama Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Dobry, bo ludzie chcą się ich pozbyć, jeśli teraz rozmnażanie jest zabronione. A jeżeli się nie sprzeda, to trafi do schronu, albo inaczej ją "zutylizują". właśnie, bo coś się z tymi psami stanie... każda żywa istota ma prawo do godnego życia i trudno jest zaakceptować fakt że tradycyjnie "obrywa" niewinny, bezbronny i słaby co "głosu nie ma" Quote
ockhama Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 nooo jak Ty się tego wątku doszukałaś w dogo-czeluściach :evil_lol: Quote
ockhama Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 spryciara :diabloti: looknęłaś na sam koniec "ulubionych" i... bingo! ;) Quote
lula2010 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 ockhama napisał(a):spryciara :diabloti: looknęłaś na sam koniec "ulubionych" i... bingo! ;) hm...to nie koniec a poczatek ulubionych...Jestes na C,bo tak watek sie zaczyna....;-)....co w trawie piszczy.....;-) Quote
ockhama Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 lula2010 napisał(a):hm...to nie koniec a poczatek ulubionych...Jestes na C,bo tak watek sie zaczyna....;-)....co w trawie piszczy.....;-) :diabloti: a u mnie na panelu "ulubione" są wg godzin i dat a nie alfabetycznie :eviltong: Quote
malawaszka Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 jedna mówi o subskrypcjach, a druga o ulubionych w przeglądarce - coś mi się tak widzi :evil_lol: Quote
lula2010 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 malawaszka napisał(a):jedna mówi o subskrypcjach, a druga o ulubionych w przeglądarce - coś mi się tak widzi :evil_lol: i to jest szczera prawda...:-) Quote
Recommended Posts