Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lula2010 napisał(a):
nie potrafie wstawiac zdjec,moze po nowym roku ktores z dzieci sie nawinie to poprosze;na dogo doczytalam dzis ,ze VIVA pomaga szukac DT i DS czesci grzywaczy chinskich z hodowli pod Wroclawiem,ktore przejeli od Ekostrazy;najgorsze ,ze ta hodowla byla zarejestrowana a nie pseudo....

no to niecierpliwie czekamy też na dzieci ;)

hodowle też tworzą ludzie... to że psy mają papierki i tatuaże i przynoszą hodowcy puchary i medale, a tym samym więcej kasy, wcale niestety, nie znaczy że są traktowane jak żywe istoty.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lepiej" ,idzie mi" na Facebooku,(krystyna Fischer),sa tez na nim moja corka z zieciem i syn z synowa,zamieszczaja tez swoje zdj :corka ma pregowana astke(8lat)Arme i grzywacza chinskiego Kenzo(straszny lejek), a syn z synowa syjamke Yanifer:-)zycze wszystkiego dobrego w Nowym roku i miziam wszystkie cudne psiaki:-)

Posted

Już historią są te święta,
wiele chwil z nich zapamiętam,
bo rodzinne one były,
serce moje ucieszyły.
A więc Święta mamy z głowy
wkrótce będzie Roczek Nowy,
niechaj będzie dla nas zdrowy,
dzielić szczęściem wciąż gotowy.

Posted

[quote name='lula2010']lepiej" ,idzie mi" na Facebooku,(krystyna Fischer),sa tez na nim moja corka z zieciem i syn z synowa,zamieszczaja tez swoje zdj :corka ma pregowana astke(8lat)Arme i grzywacza chinskiego Kenzo(straszny lejek), a syn z synowa syjamke Yanifer:-)zycze wszystkiego dobrego w Nowym roku i miziam wszystkie cudne psiaki:-)

zagłądnę tam ;) ale foty, tu na dogo, to musowo - grzecznie poczekamy :razz:

i od nas buziaki i życzenia Najlepszego i Dobrego dla całej Waszej Rodziny :lol:

[quote name='Bila']Bilbo pyta, czy Oriśka już się szykuje na sylwestrową imprezę??:roll::roll::roll:

jasne że tak :lol: i już poszła... spać :diabloti:

[quote name='Celina12']Już historią są te święta,
wiele chwil z nich zapamiętam,
bo rodzinne one były,
serce moje ucieszyły.
A więc Święta mamy z głowy
wkrótce będzie Roczek Nowy,
niechaj będzie dla nas zdrowy,
dzielić szczęściem wciąż gotowy.

Celinko :calus: Wszystkiego Naj!

Posted

malawaszka napisał(a):
Wszystkiego Dobrego Magiczni!!!

Dziękujemy Baaardzo :Rose: i życzymy Tobie i Twoim bliskim - no i przede wszystkim Wszystkim Sznupom Świata - dobra, piękna i miłości :thumbs:

Posted

[FONT=&quot]:BIG:

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Nowy Rok już cyfrę zmienia!
I wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności,
życzę Cudownym Bulwkom
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]w 2012 roku
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]zdrowia, szczęścia i dużo miłości.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :smile:[/FONT]

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=&quot]:BIG:

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Nowy Rok już cyfrę zmienia!
I wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności,
życzę Cudownym Bulwkom
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]w 2012 roku
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]zdrowia, szczęścia i dużo miłości.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :smile:[/FONT]

bulwki baaardzo dziękują :) i ślą Dobre Życzenia i pozdrowienia!

Posted

wczoraj poznym wieczorwm dostalam inf na PW od p.Agaty R.,ze buldozia z pseudo juz w DS...Pani myslala ,ze ktos(p.Kamil)mnie powiadomil;faktycznie maz z nim rozmawial i on wspominal ,ze DT moze zostac DS,ale ja myslalam ,ze ostatnie slowo nalezy do p.Agaty....no coz my sie nie poddajemy i szukamy buldozi dalej:-) pelno jest teraz roznych ogloszen na ale gratka,allegro czy tablica pl o sprzedazy sun b fr ale nie wiem czy to dobry pomysl,bo kupie 1 buldozie(bo chce i mi zal)i" posypie "ich sie wiecej...

Posted

[quote name='lula2010']wczoraj poznym wieczorwm dostalam inf na PW od p.Agaty R.,ze buldozia z pseudo juz w DS...Pani myslala ,ze ktos(p.Kamil)mnie powiadomil;faktycznie maz z nim rozmawial i on wspominal ,ze DT moze zostac DS,ale ja myslalam ,ze ostatnie slowo nalezy do p.Agaty....no coz my sie nie poddajemy i szukamy buldozi dalej:-) pelno jest teraz roznych ogloszen na ale gratka,allegro czy tablica pl o sprzedazy sun b fr ale nie wiem czy to dobry pomysl,bo kupie 1 buldozie(bo chce i mi zal)i" posypie "ich sie wiecej...

bardzo dobry- tak jak Ci pisałam parę postów wcześniej: pomoc psu od A do Z jest najlepszym rozwiązaniem - damy radę ;) masz PW

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Dobry, bo ludzie chcą się ich pozbyć, jeśli teraz rozmnażanie jest zabronione. A jeżeli się nie sprzeda, to trafi do schronu, albo inaczej ją "zutylizują".

właśnie, bo coś się z tymi psami stanie... każda żywa istota ma prawo do godnego życia i trudno jest zaakceptować fakt że tradycyjnie "obrywa" niewinny, bezbronny i słaby co "głosu nie ma"

• 4 months later...
Posted

ockhama napisał(a):
spryciara :diabloti: looknęłaś na sam koniec "ulubionych" i... bingo! ;)

hm...to nie koniec a poczatek ulubionych...Jestes na C,bo tak watek sie zaczyna....;-)....co w trawie piszczy.....;-)

Posted

lula2010 napisał(a):
hm...to nie koniec a poczatek ulubionych...Jestes na C,bo tak watek sie zaczyna....;-)....co w trawie piszczy.....;-)

:diabloti: a u mnie na panelu "ulubione" są wg godzin i dat a nie alfabetycznie :eviltong: