Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Laski :loveu:

Margo dziś smutniejsza i bardziej wycofana... ale apetyt dopisuje, talkujemy brzuszek i łapki i... śpimy i leżymy albo leżymy i śpimy...

Posted

Doktoressa powiedziała mi dziś że czasem jak już minie szok to przychodzi załamka... ale ma nam to minąć za parę dni.

Wycałuję - od Bilba też :lol:

Posted

No ja myślę, że minie, musi, nie może być inaczej:razz:. Słusznie zrobiłaś, że wycałowałas i od Bilba:lol:, tylko pamiętaj, że Ori musi dostać podwójną dawkę buziaków:cool3:.
Lece spać, bo jutro znów wstaję o zabójczej godzinie:angryy::angryy:

Posted

Ori nie z tych co daja o sobie zapomnieć ;) :diabloti:

wczesnoporanne wstawanie :mdleje: nigdy mi nie wychodziło i nadal nie wychodzi - przynajmniej w tym juz doszłam do perfekcji i mistrzostwa... :roll:

Posted

hej Laski :loveu:

miło baaardzo że wpadłyście na poranną kawę do Margo :razz:

a pierwsza kawa u nas była już o 5.30 bo po wczorajszych "kawach" malutka leżakująca nie doczekała "pory na trawnik" ;) Apetyt nadal dopisuje ale qupona niet... no całe życie to jedno wielkie czekanie na to, sio czy owo :diabloti:
Humor dziś troszkę lepszy ale bez ogonkowego powitania... może popołudniu da mi znać że jednak są powody do merdania...
Mamy już nosidełko, modelem była wczoraj Colette - podobało się bardzo i nie chciała z tego wyłazić - noś mnie noś jeszcze! :lol: pewnie dlatego, że to nie dla niej. Zobaczymy jak przyjmie tą ciucho-torbę Margo i czy nie dojdzie do wniosku że to ograniczenie wolności osobistej w kolorze obciachowym :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Daj fotkę:diabloti:
Colette jest niemożliwa:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

zrobię dzisiaj :lol: może i obie Panie ... ale na Szekspira nie licz, a Ori to nie wlezie :razz:

[quote name='Bila']To trzymamy jeszcze za to, żeby kupon dzisiaj był:cool3:[/QUOTE]

no trzymajta kciukasy... bo jak dziś nie będzie to trzeba będzie zrezygnować z łagodnej perswazji oleju parafinowego i radykalnie naruszyć godność osobistą :placz:

Posted

Pracujemy, ale podgladamy :roll:

Ściskam sedecznie i mocno trzymam kciuki za koopala!

Obejrzałam filmik. Jaka Margo kochana, jej...

Buziaki wielkie, wierzę, że będzie dobrze!

Posted

[quote name='Bliss']:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

kupo, kupo błagamy - daj już Margo odetchnąć no!

:stupid::diabloti:

no ja Ci tu pożartuję z mega poważnych życiowych tematów :mad:

[quote name='akucha']Pracujemy, ale podgladamy :roll:

Ściskam sedecznie i mocno trzymam kciuki za koopala!

Obejrzałam filmik. Jaka Margo kochana, jej...

Buziaki wielkie, wierzę, że będzie dobrze!

Joanno... nie chcemy innej opcji! Ważne żeby Margo z tego chwilowego doła psychicznego wylazła... :roll:

Posted

[quote name='Bliss']:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

kupo, kupo błagamy - daj już Margo odetchnąć no!

:stupid::diabloti:[/QUOTE]

Ja się podpisuję pod apelem:p

Posted

no ja nie żartowałam - ja odstawiam taniec szamana żeby się powiodło - wiem jaki to problem ...

z dzieckiem przećwiczyłam ;)

u mojej małej pomogła activia ze śliwkami .... nie wiem czy pies to zje ale działa! i to szybko :)

Posted

Bila - apel to za mało, zrobimy petycję i bedziemy zbierały podpisy, co?
Zobaczycie, to sie uda. Zrobimy banerek, wstawimy do podpisów, dogo nas wesprze.
Hmmm... a do kogo adresować?

Co można zrobić, żeby Margo z doła wyszła? Serio pytam, ma ktoś jakies pomysły?

Posted

[quote name='Bliss']no ja nie żartowałam - ja odstawiam taniec szamana żeby się powiodło - wiem jaki to problem ...

z dzieckiem przećwiczyłam ;)

u mojej małej pomogła activia ze śliwkami .... nie wiem czy pies to zje ale działa! i to szybko :)

no na to nie wpadłam - myślę że skoro uwielbia szamać biały serek Almette to jogurcik sprawi jej przyjemność - wracając do domu kupię - zdam relację z pałaszowania ;)

[quote name='akucha']Bila - apel to za mało, zrobimy petycję i bedziemy zbierały podpisy, co?
Zobaczycie, to sie uda. Zrobimy banerek, wstawimy do podpisów, dogo nas wesprze.
Hmmm... a do kogo adresować?

no tylko do... Miss/Mister Q.

[quote name='akucha']Co można zrobić, żeby Margo z doła wyszła? Serio pytam, ma ktoś jakies pomysły?

Doktoressa mi mówiła że takie minorowe nastroje są typowe w pierwszych dniach... i "samo" powinno przejść - chcę na ten temat myśleć pozytywnie może i jej się udzieli :razz:
Ale jak ktoś ma jakiś happy pomysł to śmigiem dawać!

Posted

No ciekawe, czy przeszłaby taka petycja do Q? :evil_lol:

Okhama, musisz się do niej ciągle uśmiechać :lol: i zabraniać wstawać, absolutnie. Może ona przekorna, jak moja Tola, i za wszelka chcene będzie chciała udowodnić, że wolno wstawać.

Pies z depresją to cięzkie chwile, mam nadzieje, że Margolcia szybko się otrząśnie. Ona twardzielka.