ockhama Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 malawaszka napisał(a):noo thai ridgeBACK :evil_lol: tak! :oops: to jest TO! :diabloti: to słowo na "b" i siakoś znajomo brzmiące... :mdleje: to przez BULWY :mad: tak mi się wszystko na "b" zaczyna i z "b" kojarzy :razz: baaardzo bajkowe, bezwarunkowe, bezapelacyjnie bezgraniczne i bostatecznie beznadziejne bzauroczenie - no bo bulwy są the BEST! :loveu: Quote
Monika z Katowic Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Tysiąc buziaków dla bulw nad bulwami!:iloveyou::iloveyou: Quote
Celina12 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Witajcie bajkowi....za dużo i zbyt wiele dzieje się teraz w moim życiu---czytam ale mało mam czasu na pisanie...pozdrawiam gorąco. Zdjęcia śliczne... Quote
Monika z Katowic Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Co nowego i dobrego u ślicznych bulwinek? :) Quote
ockhama Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 u nas, jak to zwykle w bajkach bywa ;) mamy czasem z górki a czasem pod górkę... ale nadal cieszy nas słońce, trawa i wiatr w uszach oraz to że jesteśmy razem, choć każdy cieszy się z życia na swój sposób... Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 http://images8.fotosik.pl/2750/ed5aa58ee3d59b70.jpg sprawdzają Wam się te szele? Quote
Bila Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Z wspomaganiem czy bez, wiatr w uszach:loveu::loveu::loveu::loveu: Ciekawe, kto będzie szybciej popylał Margo czy Gizmo? Quote
Maupa4 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Zdecydowanie wiatr w uszach :) I tak trzymac :happy1: ... zwłaszcza przez najbliższy zylion kilometrów ;) Quote
ockhama Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='malawaszka']http://images8.fotosik.pl/2750/ed5aa58ee3d59b70.jpg sprawdzają Wam się te szele? Easy Walk Trixie - super - mamy je już 3 lata, nie krępują ruchów psu, łatwe do zakładania, regulacja szerokości pod pachami jednym guziczkiem, dobrze się piorą no i... są tylko w moim ulubionym kolorze :evil_lol: [quote name='Bila']Z wspomaganiem czy bez, wiatr w uszach:loveu::loveu::loveu::loveu: Ciekawe, kto będzie szybciej popylał Margo czy Gizmo? a wiesz że to dobra myśl - trzeba z M do G pojechać na chaszczowanie :razz: [quote name='Maupa4']http://images8.fotosik.pl/2750/9b29b0c32ff5140a.jpg Zdecydowanie wiatr w uszach :) I tak trzymac :happy1: ... zwłaszcza przez najbliższy zylion kilometrów ;) trzymamy i trzymać będziemy :ylsuper: ... tylko czy tyle kilometrów nam to autko wytrzyma? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Bila Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Wytrzyma:lol:. Najważniejsze,że pychol znowu uśmiechnięty:loveu::loveu: http://images8.fotosik.pl/2750/5785846d3ac8c031.jpg Quote
Monika z Katowic Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Jaka śliczna i do tego zmotoryzowana Bulwka! Mocne całuski!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 TAk ja też widzę uśmiech...zadowolenie....no po prostu...BAJKOWO...CUDNIE!!! CAłuski! Quote
ockhama Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 mam nadzieję że Margo już zaakceptowała swoją odmienność - ma gorsze i lepsze dni, jak każdy z nas - opanowała już sztukę jazdy i daje radę robić wszelkie psie sztuczki ;) a cała banda akceptuje ją taką jaka jest :lol: Quote
Bila Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Kuna, Krakusy,żadnych nowych fotek:placz::placz: Quote
ockhama Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='Bila']Dzień dobry, czy zastałem Ori???? :hmmmm: no tak... co będę ściemniać... trudno ją ostatnio złapać... ma baaardzo ważne sprawy ;) Quote
ockhama Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='Bila']Kuna, Krakusy,żadnych nowych fotek:placz::placz: przyganiał kocioł... :eviltong: jedna fota Bilba - to skandal i sknerstwo... a to że dziś nie miałaś ze sobą aparatu to już przegięcie, lenistwo pierwszego stopnia, egoizm, skleroza i... a już lepiej nie będę rozwijać tego tematu :diabloti: no to przy okazji i dla przyzwoitości fot kilka - co byś mi znowu nie nagadała :roll: Quote
Recommended Posts