ockhama Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 [quote name='akucha']Ale odpicowane bulwy :cool2: Rekonwalescentka wygląda o niebo lepiej od mojej Zuzki, cholerka. A w tej obroży bardzo je do twarzy, bardzo. Piękne ma ślepka, nie? Xsera ma świetne ucholce. raz stoją dwa a raz jedno ;) ewidentnie pracuje nad postawą... prometejską - uszy muszą stać dla dobra ogółu :diabloti: A Zu to ja dawno nie widziałam na fotach :razz: no to nie wierzę :eviltong: po tych ostatnich jazdach zdrowotnych z Grety zrobił się mega szkieletor... no szukam tego wzoru obroży - dla wszystkich moich łośków chcę jednakowe :evil_lol: muszę dokupić jeszcze dwie. [quote name='akucha']A ja Zuzki nie mogę ciachnąć, ciągle coś. Teraz to się zmartwiłam, bo ona ma ciąże urojone po każdej cieczce. Znowu miała mleko. bosszze... wiem że się martwisz ale nic nie musi wyskoczyć, nie wszystkie sunie mają takie atrakcje - na wsiach by psów nie było :evil_lol: Quote
akucha Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Na fotkach Greta nie wygląda jak szkieletor, jest taka akurat. Kup, kup takie obróżki, wyglądają fajnie na białaskach. Ja też kupie :evil_lol: Martwię się tymi urojonymi ciążami bardzo. Belka miała identyczne i właśnie skończyły się ropomaciczem. Tak o nią dbam i nic nam nie wychodzi. Quote
Celina12 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Witam...idę nadrabiać zaległości....stęskniłam się za WAMI:loveu: Quote
ockhama Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 czasem stoją, a czasem nie ;) "przy okazji" sterylkowej narkozy wylaserujemy sobie to grudkowate zapalenie trzeciej powieki w oczach - łzawią stale niestety. Quote
ockhama Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 no wiecie Laski - od wczoraj notorycznie mnie z netu wywala... mobilny mało mobilny... :roll: akucha napisał(a):Na fotkach Greta nie wygląda jak szkieletor, jest taka akurat. Kup, kup takie obróżki, wyglądają fajnie na białaskach. Ja też kupie :evil_lol: Martwię się tymi urojonymi ciążami bardzo. Belka miała identyczne i właśnie skończyły się ropomaciczem. Tak o nią dbam i nic nam nie wychodzi. Greta - bulwa a wcięcie w talii ma jak Scarlett O'Hara :mdleje: obroże to Lupin'ki, wzór z ubiegłego stulecia :diabloti: nie dostaniemy pewnie... Akucha wszystko nam wychodzi! tylko inaczej :diabloti: będzie dobrze... wiosna idzie... choć się wlecze ;) Celina12 napisał(a):Witam...idę nadrabiać zaległości....stęskniłam się za WAMI:loveu: Witaj Celinko :loveu: u Ciebie i ja foty jamoli podglądam... i czekam na foto z Twojego ogrodu ;) Quote
Bila Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Jestem sobie Miś Uszatek bo klapnięte uszko mam http://images8.fotosik.pl/1439/493c37a6956f9a42.jpg Witanko, Krakusy, zaraz lecimy chaszczować, miejmy nadzieję bez dzików, a potem.... do roboty:placz::placz::placz::placz: Quote
ockhama Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Witanko Bila :loveu: miłego chaszczowania :lol: ... może Bilbo sobie pączki wyhaczy? ;) Quote
Bila Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Hejka, Krakusy:loveu::loveu:. Już szalejecie po chaszczach od rana?:razz: My meldujemy, że wczoraj Biały jeleń się sprawdził:multi::multi:. Babole pięknie odpadają, dziś robimy powtórkę Quote
ockhama Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Bila napisał(a):Hejka, Krakusy:loveu::loveu:. Już szalejecie po chaszczach od rana?:razz: My meldujemy, że wczoraj Biały jeleń się sprawdził:multi::multi:. Babole pięknie odpadają, dziś robimy powtórkę hej :loveu: my juz po spacerkach dziś pieknie choć chłodno... ale o 12-13 będziemy chaszczować na "dachu świata" może tam będzie słońce cieplejsze ;) a kupiłaś w kostce czy płynie? biały jeleń to "wynalazek" M ;) a ja tylko wyszperałam nowocześniejszą wersję w buteleczce :diabloti: jak ucho "po" oblucjach? Quote
Bila Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A u nas gorąco:roll::razz:. My dziś tylko na kwadranse, bo pies Północy odmawia spacerów:shake:. Jelenia w płynie kupiłam. Zacieki pod oczami też mu "jeleniem" przemyłam. Ucho bardzo ładnie wygląda Quote
Maupa4 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Bila napisał(a): Zacieki pod oczami też mu "jeleniem" przemyłam. Ucho bardzo ładnie wygląda Ja jeleniem przemywam zarówno ręce jak i naczynia. Jedno i drugie ładnie wygląda. :siara: Quote
Bila Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Maupa4 napisał(a):Ja jeleniem przemywam zarówno ręce jak i naczynia. Jedno i drugie ładnie wygląda. :siara: Jeleń ma szerokie spektrum oddziaływania:diabloti: Quote
ockhama Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Bila napisał(a):Jeleń ma szerokie spektrum oddziaływania:diabloti: ale trzeba ostrożnie :diabloti: bo zwykle pejoratywne Quote
ockhama Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 ockhama napisał(a):Xero miała dzis USG za tydzień sterylka - nie czekamy na niespodzianki... no to info: niespodzianek nie było :multi: wczorajsza sterylka juz za nami... już wczoraj w nocy usilnie domagała sie spaceru :crazyeye: i kolacji :mdleje: zero dyskomfortu pozabiegowego i full sił witalnych... nówka sztuka! nie ma to jak kilkugodzinna drzemka ;) w towarzystwie... Quote
Celina12 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Uwielbiam foty z serii-do góry kołami...zacałowałabym te...BRZUCHI...:loveu::loveu:...no i ten wyraz twarzy w czasie snu....:diabloti: ...a tak na marginesie-białe uchi sterczy a czarne leniwe cy co???:evil_lol: Gorące caluski Quote
Bila Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 A Colette jakby mówiła:razz:: A ona się rozwala:shake::shake: http://images8.fotosik.pl/1651/f45f78fc32d25437.jpg Quote
ockhama Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Celina12 napisał(a): ...a tak na marginesie-białe uchi sterczy a czarne leniwe cy co???:evil_lol: tak już jest białe zawsze się stara, a czarne to w zależności od humoru ;) Bila napisał(a):A Colette jakby mówiła:razz:: [I]A ona się rozwala:shake::shake: no nie :razz: Colette naprawdę była pełna troski i opiekuńczego czuwania... a jak Twoje gardło po chaszczowaniach na wietrze? my mamy dziś słonecznie, ale mega wiaterek nadal głowy urywa... Quote
ockhama Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 prowokatorka w prowokacyjnym szale... zaczyna tak... Quote
Bila Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Rany boskie, po co mi to było:???: http://images8.fotosik.pl/1578/6c254155de3f44f7.jpg Jakaś sterylka była??? Nie pamiętam:roll: http://images8.fotosik.pl/1578/efdf20c782fd4025.jpg Ksero po prostu nówka sztuka:multi::multi::multi: Gardło boli dalej, polecieliśmy dziś na godzinkę do lasu i w słońcu upał, w cieniu zimno:shake:. Ale byli tacy, którzy, jak zwykle temperaturę powyżej 10 stopni traktują, jak falę upałów:diabloti: i nie bacząc na wszystko, zwiali właścicielce, znorali się w syfie, po czym ochoczo chcieli kontynuować spacer:razz: No i witanko, oczywiście, niedzielne:loveu: Quote
Maupa4 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 :helo: Bila !!! :helo: Luiza mówi żebyś poczekała - zaraz będą ... już kończą mopowanie :diabloti: Quote
Bila Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 My zaraz przylecimy, ale musimy iść z moczem, bo tak jest zawsze, jak ktoś od samego rana zażywa kąpieli:angryy: Kuna u nich higiena, a my mamy tak sobie:oops::oops:. Nie mopowaliśmy:roll:, w ogóle nic nie robiliśmy:roll: Quote
Bila Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Maupa4 napisał(a):To co robiliście ? :cool3: No bezczelnie nic. Gruby spał, a ja sobie czytałam książkę, choć nie tę, co powinnam:oops::roll: Quote
ockhama Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Bila napisał(a): Ksero po prostu nówka sztuka:multi::multi::multi: Gardło boli dalej, polecieliśmy dziś na godzinkę do lasu i w słońcu upał, w cieniu zimno:shake:. Ale byli tacy, którzy, jak zwykle temperaturę powyżej 10 stopni traktują, jak falę upałów:diabloti: i nie bacząc na wszystko, zwiali właścicielce, znorali się w syfie, po czym ochoczo chcieli kontynuować spacer:razz: to aspirynkowy drink koniecznie :mad: i coś do memlania na jęzor - teraz to ja&M będziemy Cie pilnować :diabloti: Maupa4 napisał(a): Luiza mówi żebyś poczekała - zaraz będą ... już kończą mopowanie :diabloti: Maupa4 napisał(a):... Posprzataliśmy szkody powichurowe ... a teraz próbujemy się rozgrzac ... :roll: jestem :lol: posprzątali"śmy" :roll: i tera się chłodzimy, sprzątanie nieco "nas" rozgrzało no bo ja to latałam tylko po domowej posesji ;) a pomagający pomagali tak: Bila napisał(a): Kuna u nich higiena, a my mamy tak sobie:oops::oops:. Nie mopowaliśmy:roll:, w ogóle nic nie robiliśmy:roll: higiena to podstawa bytu :diabloti: coby w nieład syfu nie popaść :multi: Quote
Recommended Posts