ockhama Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 ...jeden za/na wszystkich, wszyscy za/na jednego :diabloti: Quote
ockhama Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 i czekanie na... śniadanie... lub kolację Quote
ockhama Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 u nas po staremu :razz: żadnych nowych wieści ;) Quote
Bila Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Oriśka nawet przy jedzeniu część damską ma na oku http://images8.fotosik.pl/1034/3e2e9f4d71e6535f.jpg A potem sprawdza, czy jedzenie się nie marnuje http://images8.fotosik.pl/1034/f6b9fdd1277bccb5.jpg I przyjaźnie kwitną http://images8.fotosik.pl/1034/36ebb853a984e3ff.jpg Quote
akucha Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ockhama napisał(a): u nas po staremu :razz: żadnych nowych wieści ;) I to jest najlepsza wiadomość!!! Okhamo, białaski tak trochę sztamę trzymają, nie? Reszta bandy też się widać spiknęła i rozrabiają aż miło. Ale zasuwają! A Greta, to już szatan. Biedny Szekspir, wykończą go te baby. Bila, twoja synowa wyżera Grecie, widziałaś? :cool3: Xero słodziaczek :loveu: I brudas przy jedzeniu jak moja Tolka. Quote
Bila Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 akucha napisał(a): Bila, twoja synowa wyżera Grecie, widziałaś? :cool3: Zaraz wyżera:diabloti:. Sprawdza po prostu, czy dziecko wszystko zjadło:cool3: Quote
akucha Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Taaak? To popatrz na minę Grety :razz: Odgoniła malutką, bezbronną :diabloti: bulwę. Quote
Monika z Katowic Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Miło popatrzeć na "bulwinki" malutkie, ale zaradne... Quote
akucha Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 A Bila uciekła. Zabrakło jej argumentów. Hihihihi. Okhama, a podajesz komendę START przy karmieniu? Quote
Bila Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 akucha napisał(a):A Bila uciekła. Zabrakło jej argumentów. Hihihihi. Okhama, a podajesz komendę START przy karmieniu? No ale może Greta ma taki wyraz twarzy:roll: Quote
Celina12 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Witajcie! Cudne foty i te w śniegu i w domowych pieleszach no i te w stołówce. Ostatnio mało mam czasu na pisanie-więcej czytam,przeglądam moje ulubione wątki. Trzymajcie się bajkowa Rodzinko...i niech WAM stale w duszy gra-tak slodko,cieplutko...tak cudnie Quote
ockhama Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Cze Laski ;) no wiesz Akucha komendy "start" dawać nie muszę, one wzajemnie się mobilizują do startu ;) konkurencja :razz: Jedni czekają siedząc inni stojąc, a jeszcze inni mają chodzonego - każdy inaczej rozładowuje swoje śniadaniowo-kolacyjne napięcie ;) Kometą nr 1 jest najmłodsza niewykwalifikowana czyli Xero, biega za mną od pojemnika z karmą do kolejnych miseczek, kontroluje chyba ile komu sypię ;) Robi to pod Arcyczujnym Nadzorczym Okiem Szekspira, który "no musi" pilnować dodatkowo jeszcze wyimagonownych/urojonych kocich podchodów/zapędów na psiego Pro-Plana Colette pilnuje zawsze swojej, nawet pustej miseczki i na swoim stanowisku czeka na witaminowe i lekowe "gratisy po". Margo też nie krąży bez sensu bo ma w sobie taką szlachetność i godność, której nie potrafiły w niej zabić nawet owe 5 letnie pseudo-kontakty :diabloti: Greta zachowuje pokerową twarz, tonuje swoje emocje na siedząco, po co ma biegać i tak do niej "samo" przyjdzie :lol: Ori w ekspresowym tempie opróżnia swoją miseczkę i zawsze jest chętna służyć pomocą innym :diabloti: i to głównie dzięki jej usłużności nie muszę wcale myć misek :razz: Ta synowa Bili to cwana bestia :mad: a Marta nic nie widzi :mad: chyba pod mega presją Bilba ;) Celinko i ja głównie czytam, mało piszę, a u Ciebie zawsze jestem jak tylko jakiś post się pojawi. Oby do wiosny Celinko i aby zawsze w duszy pozytywnie nam grało ;) Moniko bulwinki baaardzo zaradne a w rodzinnym stadzie to jeszcze im to lepiej wychodzi niż solo ;) chaszczujemy więc już w siedmioro :multi: Quote
Bila Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Maupa4 napisał(a):O ja cie ... Robi wrażenie ... :razz: Robi:lol::lol:, ale gdyby nie Oriśka byłoby jednostajnie:loveu: Quote
Bila Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 ockhama napisał(a):ze Laski ;) Ori w ekspresowym tempie opróżnia swoją miseczkę i zawsze jest chętna służyć pomocą innym :diabloti: i to głównie dzięki jej usłużności nie muszę wcale myć misek :razz: Ta synowa Bili to cwana bestia :mad: a Marta nic nie widzi :mad: chyba pod mega presją Bilba ;) Cze laska:lol: Na tę moją synową to wszyscy jak... na psa:mad::diabloti:, a tu proszę jaka oszczędność na wodzie i środkach czystości:multi:. Ja miski myję tylko w celu usunięcia kłaków :evil_lol:. U mnie nic nie zostaje:shake: Quote
ockhama Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Maupa4 napisał(a):O ja cie ... Robi wrażenie ... :razz: no coś o tym wiesz ;) Bila napisał(a):Robi:lol::lol:, ale gdyby nie Oriśka byłoby jednostajnie:loveu: no i po to właśnie jedni "mają" Migotki a inni Oriśki ;) cze ;) Quote
ockhama Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Bila napisał(a): Na tę moją synową to wszyscy jak... na psa:mad::diabloti:, a tu proszę jaka oszczędność na wodzie i środkach czystości:multi:. Ja miski myję tylko w celu usunięcia kłaków :evil_lol:. U mnie nic nie zostaje:shake: no jak wszyscy to coś w tym musi być :diabloti: u nas też nic nie zostaje :razz: ale wiesz tak na lustro "trzeba" dolizać... mus to mus :diabloti: Quote
Bila Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 ockhama napisał(a):no jak wszyscy to coś w tym musi być :diabloti: u nas też nic nie zostaje :razz: ale wiesz tak na lustro "trzeba" dolizać... mus to mus :diabloti: O nie, nie wszyscy, ja nie dam złego słowa na Oriśkę powiedzieć:razz:. oriska dolizuje, a ja przed chwilą miałam skok na regał:roll:, troszku się książeczki posypały:mad:, bo tam leżała czekolada. Chwała Bogu zdążyłam, sprawy nie udało się załatwić cichutko :p Quote
ockhama Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Bila napisał(a):O nie, nie wszyscy, ja nie dam złego słowa na Oriśkę powiedzieć:razz:. oriska dolizuje, a ja przed chwilą miałam skok na regał:roll:, troszku się książeczki posypały:mad:, bo tam leżała czekolada. Chwała Bogu zdążyłam, sprawy nie udało się załatwić cichutko :p no... ale kto nie lubi czekolady? :lol: to że Bilbo biszkoptowy, a nie czekoladowy w umaszczeniu, nie znaczy że nie może sobie kosteczki/tabliczki przyhaczyć ;) białą czekoladę też lubi? a nawiasem "ciemne sprawki" zwykle nie dają się "załatwić cichutko" :diabloti: Ori przesyła Tobie i Bilbo buziaki za to wsparcie :lol: bo czasem wszyscy coś robią za jej plecami... :evil_lol: Quote
Bila Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 ockhama napisał(a):no... ale kto nie lubi czekolady? :lol: to że Bilbo biszkoptowy, a nie czekoladowy w umaszczeniu, nie znaczy że nie może sobie kosteczki/tabliczki przyhaczyć ;) białą czekoladę też lubi? a nawiasem "ciemne sprawki" zwykle nie dają się "załatwić cichutko" :diabloti: Ori przesyła Tobie i Bilbo buziaki za to wsparcie :lol: bo czasem wszyscy coś robią za jej plecami... :evil_lol: My ja też mocno ściskamy i buziakujemy:loveu::loveu::loveu: Ciekawe, co Colette tam kombinuje:-o, za plecami:razz: razem z Xero Co do białej czekolady to nie mam pewności, bo ja jem tylko ciemną:evil_lol:, ale zważywszy na to,że nie lubi tylko cytryny i sałaty... Białą połknąłby jak nic:roll: Quote
Monika z Katowic Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Psiaczki wygladają jak ... słynna "Drużyna A"! :):):) Quote
Bila Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 No bombowa drużyna w tym Kraku:multi::lol: Hejka magiczni:loveu: Quote
Celina12 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Witam Magicznych....Co u WAS? Mnie pogoda dobija...:shake: Quote
ockhama Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 dobry wieczór ;) u nas szaro buro i ponuro i deszczyk w gratisie :diabloti: błocko wszędzie masakryczne :mdleje: i wiatr jakiś taki nieprzyjemny... no to spacery mega ekspresowe i mega długaśne posypianie odchodziło... z mini przerwami na domowe zabawy nową petstegesową piłeczkę :razz: Quote
Recommended Posts