Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']No ale ja was tam nie widziałam:placz::placz::placz:. Foty macie??:cool3:

bo my się tradycyjnie nie rzucamy w oczy :diabloti:

mamy :siara:

Posted

Bila napisał(a):
Jedną???????????????? Oburzające:mad:

Moja synowa:loveu::loveu::loveu:

no jedna... a ile chciałabyś mieć synowych? :mad: :diabloti:

Posted

ockhama napisał(a):
no jedna... a ile chciałabyś mieć synowych? :mad: :diabloti:

Ty mi tu bez takich podchwytliwych:razz::diabloti:. Synową mam jedną, ale zdjęć chce więcej:razz:, nie-synowych i nie-ziecia też

Posted

[quote name='Bila']Ty mi tu bez takich podchwytliwych:razz::diabloti:. Synową mam jedną, ale zdjęć chce więcej:razz:, nie-synowych i nie-ziecia też

hmmm... ja też bym chętnie zobaczyła mojego zięcia :razz:

Posted

No porobię coś, ale nie dziś:oops::oops:. Wczoraj miałam gości, a dziś odgruzowywałam chatę:angryy:, padam na mój Bilowy pysk:placz:

Posted

wiesz Ori niby owczarek ;) to i stado prosiaczków nadzoruje :diabloti: a czasem to swoje owieczki w owczy pęd wprowadza: gonić intruza na horyzoncie... :roll:

laski C&G sie zaprzyjaźniły więc teraz razem kombinują :evil_lol:

bulwy czasem to pod brzuchem Oriśki przechodzą :lol: może będzie mi dane kiedyś sfocić...

Posted

ockhama napisał(a):
wiesz Ori niby owczarek ;) to i stado prosiaczków nadzoruje :diabloti: a czasem to swoje owieczki w owczy pęd wprowadza: gonić intruza na horyzoncie... :roll:

I co lecą i gonią?:lol:

Posted

intruz spie... a ja? cóż ja biedna mogę? podrzeć się mogę, postać, poczekać grzecznie... sobie mogę - głusi napaleni i Ori... mogę? mogę sobie: :siara:

Posted

ockhama napisał(a):
intruz spie... a ja? cóż ja biedna mogę? podrzeć się mogę, postać, poczekać grzecznie... sobie mogę - głusi napaleni i Ori... mogę? mogę sobie: :siara:

To musi być boski widok:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']I jedno, i drugie:diabloti:

sie śmiej :mad: czekanie niby chwilowe, choć wiesz jak ja nie lubię czekać, ale to odliczanie: poleciało 5 - wraca: 1, 2, 3, 4, 5... ufff - ekipa w komplecie :multi:

Ori wypatruje intruza... ;)