Monika z Katowic Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jak się szybko przesuwa poprzednią stronę - to prawie powstaje film!!! Proponuję tytuł: "Piękne, piękniejsze, najpiękniejsze"... Quote
Bila Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Hejka, Krakusy:loveu::loveu:, a Wy gdzie latacie, ze Was nie ma???:roll: Quote
ockhama Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Bila napisał(a):Hejka, Krakusy:loveu::loveu:, a Wy gdzie latacie, ze Was nie ma???:roll: tradycyjnie jesteśmy u M :lol: Quote
Bila Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 No ale ja was tam nie widziałam:placz::placz::placz:. Foty macie??:cool3: Quote
ockhama Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='Bila']No ale ja was tam nie widziałam:placz::placz::placz:. Foty macie??:cool3: bo my się tradycyjnie nie rzucamy w oczy :diabloti: mamy :siara: Quote
Bila Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Jedną???????????????? Oburzające:mad: Moja synowa:loveu::loveu::loveu: Quote
ockhama Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Bila napisał(a):Jedną???????????????? Oburzające:mad: Moja synowa:loveu::loveu::loveu: no jedna... a ile chciałabyś mieć synowych? :mad: :diabloti: Quote
Bila Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ockhama napisał(a):no jedna... a ile chciałabyś mieć synowych? :mad: :diabloti: Ty mi tu bez takich podchwytliwych:razz::diabloti:. Synową mam jedną, ale zdjęć chce więcej:razz:, nie-synowych i nie-ziecia też Quote
ockhama Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='Bila']Ty mi tu bez takich podchwytliwych:razz::diabloti:. Synową mam jedną, ale zdjęć chce więcej:razz:, nie-synowych i nie-ziecia też hmmm... ja też bym chętnie zobaczyła mojego zięcia :razz: Quote
Bila Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 No porobię coś, ale nie dziś:oops::oops:. Wczoraj miałam gości, a dziś odgruzowywałam chatę:angryy:, padam na mój Bilowy pysk:placz: Quote
Bila Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 A Oriśka tu wygląda jak pani przedszkolanka, która czeka na marudera:lol: http://images8.fotosik.pl/902/52a68fd73eee4edc.jpg A dziewczyny coś kombinują:razz: http://images8.fotosik.pl/902/65e080a96bc60801.jpg Oj, ktoś się zamajtał w ogonek http://images8.fotosik.pl/902/5c7b2a65cae0e6c1.jpg Quote
ockhama Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 wiesz Ori niby owczarek ;) to i stado prosiaczków nadzoruje :diabloti: a czasem to swoje owieczki w owczy pęd wprowadza: gonić intruza na horyzoncie... :roll: laski C&G sie zaprzyjaźniły więc teraz razem kombinują :evil_lol: bulwy czasem to pod brzuchem Oriśki przechodzą :lol: może będzie mi dane kiedyś sfocić... Quote
ockhama Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Jak się szybko przesuwa poprzednią stronę - to prawie powstaje film!!! specjalnie dla Moniki - filmowo ;) Quote
Bila Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ockhama napisał(a):wiesz Ori niby owczarek ;) to i stado prosiaczków nadzoruje :diabloti: a czasem to swoje owieczki w owczy pęd wprowadza: gonić intruza na horyzoncie... :roll: I co lecą i gonią?:lol: Quote
ockhama Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 z rozkoszą i ochotą wielką i chęcią niespożytą :multi: Quote
Bila Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ockhama napisał(a):z rozkoszą i ochotą wielką i chęcią niespożytą :multi: A co wtedy Ty robisz?:razz: No i intruz, co robi?:razz: Quote
ockhama Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 intruz spie... a ja? cóż ja biedna mogę? podrzeć się mogę, postać, poczekać grzecznie... sobie mogę - głusi napaleni i Ori... mogę? mogę sobie: :siara: Quote
Bila Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ockhama napisał(a):intruz spie... a ja? cóż ja biedna mogę? podrzeć się mogę, postać, poczekać grzecznie... sobie mogę - głusi napaleni i Ori... mogę? mogę sobie: :siara: To musi być boski widok:evil_lol: Quote
ockhama Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Bila napisał(a):To musi być boski widok:evil_lol: jak lecą "za" czy jak ja sobie kwitnę? :diabloti: Quote
Bila Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ockhama napisał(a):jak lecą "za" czy jak ja sobie kwitnę? :diabloti: I jedno, i drugie:diabloti: Quote
ockhama Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='Bila']I jedno, i drugie:diabloti: sie śmiej :mad: czekanie niby chwilowe, choć wiesz jak ja nie lubię czekać, ale to odliczanie: poleciało 5 - wraca: 1, 2, 3, 4, 5... ufff - ekipa w komplecie :multi: Ori wypatruje intruza... ;) Quote
ockhama Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 ponieważ dziś było wyjątkowo nie magicznie, wyjątkowo śpiąco-dołująco, szaro-buro i ponuro mgliście... to mimo przeciwności losu :diabloti: Quote
Bila Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Uuuuu, to u Was taki sam syf jak u nas:razz: Quote
Recommended Posts