ockhama Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 to było łapanie świeżych info przy samej glebie :razz: Quote
Bila Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 A tu coś się przy faflu przymroziło:lol: http://images8.fotosik.pl/882/74fb70e1a6b6e485.jpg Quote
ockhama Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 to jest... lodowy glut ślinowy :diabloti: Quote
ockhama Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 dziś magiczne laski zbiorowo wypuściły sie "na miasto" :evil_lol: wszystkie trzy ledwo się zmieściły na jednym przednim fotelu w aucie - ciasno jak cholera, ale mus to mus, są jednakowo ważne :razz: tylna kanapa nie wchodzi w grę. myślały, że znowu jadą na łąkowo-śniegowe chaszczowanie, że są "narodem wybranym"... że im właśnie się trafiło z całej bandy pięciorga, a tu niespodzianka... owszem, wybrane ale w innym celu niż sobie wymarzyły... trafił im się gabinet vet :roll: towarzysze a raczej towarzyszki niedoli :diabloti: na sofie w poczekalni do tradycyjnie nielubianego i realnie nieuniknionego naruszania cielesnego pola ochronnego... stan techniczny lasek: ok.! :multi: no jest jeden minus... laski sobie przytyły ;) Quote
Bila Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 No tu już patrzą z wyrzutem na mamunię:diabloti: http://images8.fotosik.pl/896/b507edfb7eb60583.jpg Quote
Bila Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Hejka, magiczni:loveu::loveu::loveu:. Foty nowe są?:cool3: Quote
akucha Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 o rany, ale Gerda szaleje z Oriską :crazyeye: Pięknie się odnalazła u was. A jak zdrowo wygląda! Białaski to baletnice :lol: Lubię takie kanapowe sesje. Zazdroszczę takich grzecznych bulwek. Quote
ockhama Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='Bila']Hejka, magiczni:loveu::loveu::loveu:. Foty nowe są?:cool3: są :siara: dziś rano na górze było tak... na dole było tak... a w domu tak... [quote name='akucha']o rany, ale Gerda szaleje z Oriską :crazyeye: Pięknie się odnalazła u was. A jak zdrowo wygląda! Białaski to baletnice :lol: Lubię takie kanapowe sesje. Zazdroszczę takich grzecznych bulwek. jaki pan taki kram :razz: :diabloti: a tak szeptem ;) to kto powiedział że ONE są grzeczne? :diabloti: Quote
Bila Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Cudne:loveu::loveu::loveu::loveu: http://images8.fotosik.pl/909/9e3d8aa21568a730.jpg A ja myślałam,że już śpisz po melisce:razz: Quote
akucha Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ockhama napisał(a): a tak szeptem ;) to kto powiedział że ONE są grzeczne? :diabloti: Wzrokowo to ustaliłam :p Oj, oj, ojjjjj... jak Gerdzie dobrze, oj. Jakie z niej śliczne chuściątko jest :loveu: Szanowna Pani pięknie foci! Quote
ockhama Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='Bila'] A ja myślałam,że już śpisz po melisce:razz: nie, jeszcze wcześnie ;) [quote name='akucha']Wzrokowo to ustaliłam :p Oj, oj, ojjjjj... jak Gerdzie dobrze, oj. Jakie z niej śliczne chuściątko jest :loveu: no to... wzrok Cie nie myli ;) i dla Bilba ;) Quote
ockhama Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 na dobranoc... i na dzień dobry... ;) Quote
ockhama Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 to może zamiast kolejnej kawy :diabloti: trochę ruchu :razz: Quote
Recommended Posts