Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ockhama']Bilbo pewnie zalicza kałuże?
Jeśłi w pobliżu jest staw, to on nie uznaje półśrodków:roll:

[quote name='ockhama']
a w magicznym dziś pogodowo prawie max sweetaśnie ;) słońce, sucho i ciepły halny wiatr
U nas odpukać pierwszy dzień nie leje:multi::multi:

[quote name='ockhama']
no jak to jak? przednia prawa łapka, przednia lewa łapka a tyły mają przerwę na luzik :evil_lol:

i tak się przemieszcza dobrych kilkanaście metrów a'la lew morski ;) podłoże nieistotne...

Nawet komandosi tak nie potrafią:evil_lol:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj :loveu: zapracowana!
czy Ty chcesz wykończyć nowego laptopa nadmiarem pracy? :mad:

[quote name='Bila']Jeśłi w pobliżu jest staw, to on nie uznaje półśrodków:roll:

U nas odpukać pierwszy dzień nie leje:multi::multi:

Nawet komandosi tak nie potrafią:evil_lol:

tu Bilba rozumiem - widać mamy podobny poziom myślenia :diabloti: ...wszystko albo nic, czarne albo białe, w lewo lub w prawo... ale nie ma lekko, jak się ma taki mało sprężysty charakter :roll:

A u nas dziś od samego świtu... wiosna ;) ...prawie, bo już nie odnajduję nigdzie takich roślinek jak jeszcze 5 tygodni temu...

trzy muszkieterowe bulwy podczas dzisiejszych porannych pląsów na łąkach tez nic sobie nie wyhaczyły, oprócz zroszonych traw do tradycyjnej konsumpcji.

czwarty muszkieter zabiera mnie zaraz tam, gdzie piloci latają tak nisko że można zobaczyć ich uśmiech ;) czyli na dach magicznego m.
no to lecimy sobie...

Posted

hmmm... ano cisza Celinko

...czekamy na powrót do normy Aslana, czekamy na wyniki RTG łapy Bilba, czekamy na kolejne wyniki wymazu z ucha Margo ...czekamy, czekamy, czekamy - czekamy na lepsze dni...

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Będzie ok.! :loveu:
Tam u Was jest dużo miłości i dlatego dobre dni są zawsze!:loveu::loveu:

No nie ma innej opcji niż OK :) a dobre dni zawsze bezcenne ;)

Blisss napisał(a):
a i tu się przelotnie uśmicham :)

no na to liczyłam :razz: i dzięki za uśmiech, nawet przelotny - czekamy na następny

Bila napisał(a):
A ja czekam na foty:razz:

Marto no niedawno dojechaliśmy sobie do domu - ubłoceni na maxa :mdleje: wszyscy w pięcioro :razz: przewietrzyliśmy sobie umysły i ciała :diabloti:

foty się zgrywaja na kompa, potem polecą na fotosa i... zanudzicie się nimi jeszcze dziś :diabloti:

Posted

Ale przeca błoto nie powinno przeszkadzać we wgrywaniu. Fotosowi jest obojętnie, czy jesteście ubłoceni czy też nie:diabloti:. No ale grzecznie poczekam, pochałturzę, bo idzie mi to chałturzenie jak krew z nosa:angryy:

Posted

Bila napisał(a):

A za tego pana oboje z biszkoptem mocno, mocno trzymamy
:thumbs:

szczere, ciepłe myśli zawsze nas ratują Ewa wie że się martwicie i myślicie.

Bila napisał(a):
Ale przeca błoto nie powinno przeszkadzać we wgrywaniu. Fotosowi jest obojętnie, czy jesteście ubłoceni czy też nie:diabloti:. No ale grzecznie poczekam, pochałturzę, bo idzie mi to chałturzenie jak krew z nosa:angryy:

no ale ja już tak fotowo tradycyjnie wolna jestem... starość :diabloti:
taki dzisiaj dzień że wszystko idzie jak... choć czterołapy biegały w szalonym tempie ;) i z wiatrem i pod wiatr

no to idę na fotosa :razz:

Posted

Maupa4 napisał(a):
Nie wiem czy przysnęła ale ja dzis obchodziłam siedemdziesiąte dziewiąte urodziny ... :placz:

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Posted

Bila napisał(a):
Cheba przysnęłaś na tym fotosie:roll:

Maupa4 napisał(a):
Nie wiem czy przysnęła ale ja dzis obchodziłam siedemdziesiąte dziewiąte urodziny ... :placz:

Bila napisał(a):
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

jesteście złośliwe maupy wredne - obie! wiem - dziś pełnia :diabloti:

zwykle mam jakieś "ale" na fotosie - to skrypt coś tam, to błąd coś tam, to transfer mega wolny...

jak wiecie zwykle to wilk gania króliczka...