Bila Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='ockhama']Bilbo pewnie zalicza kałuże? Jeśłi w pobliżu jest staw, to on nie uznaje półśrodków:roll: [quote name='ockhama'] a w magicznym dziś pogodowo prawie max sweetaśnie ;) słońce, sucho i ciepły halny wiatr U nas odpukać pierwszy dzień nie leje:multi::multi: [quote name='ockhama'] no jak to jak? przednia prawa łapka, przednia lewa łapka a tyły mają przerwę na luzik :evil_lol: i tak się przemieszcza dobrych kilkanaście metrów a'la lew morski ;) podłoże nieistotne... Nawet komandosi tak nie potrafią:evil_lol: Quote
ockhama Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Witaj :loveu: zapracowana! czy Ty chcesz wykończyć nowego laptopa nadmiarem pracy? :mad: [quote name='Bila']Jeśłi w pobliżu jest staw, to on nie uznaje półśrodków:roll: U nas odpukać pierwszy dzień nie leje:multi::multi: Nawet komandosi tak nie potrafią:evil_lol: tu Bilba rozumiem - widać mamy podobny poziom myślenia :diabloti: ...wszystko albo nic, czarne albo białe, w lewo lub w prawo... ale nie ma lekko, jak się ma taki mało sprężysty charakter :roll: A u nas dziś od samego świtu... wiosna ;) ...prawie, bo już nie odnajduję nigdzie takich roślinek jak jeszcze 5 tygodni temu... trzy muszkieterowe bulwy podczas dzisiejszych porannych pląsów na łąkach tez nic sobie nie wyhaczyły, oprócz zroszonych traw do tradycyjnej konsumpcji. czwarty muszkieter zabiera mnie zaraz tam, gdzie piloci latają tak nisko że można zobaczyć ich uśmiech ;) czyli na dach magicznego m. no to lecimy sobie... Quote
Bila Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Hejka:loveu::loveu::loveu:. Fotasków nie budjet???:razz::razz::razz: Quote
ockhama Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 cze :loveu: co ma nie być :diabloti: są na doranoc :oops: ...albo raczej na dzień dobry - Aslan do porannek kawy ;) Quote
ockhama Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 no i sie okazało że wielkopsy też latają tylko wolniej i niżej ;) Quote
Bila Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Hejka, Krakusy:loveu::loveu::loveu:. Pozdrówka od kuśtykającego:loveu: Quote
Celina12 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 ....a w magicznym jakoś cicho....hejka i WAM-od nas.....opolskich Muszkieterów Quote
ockhama Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 hmmm... ano cisza Celinko ...czekamy na powrót do normy Aslana, czekamy na wyniki RTG łapy Bilba, czekamy na kolejne wyniki wymazu z ucha Margo ...czekamy, czekamy, czekamy - czekamy na lepsze dni... Quote
Monika z Katowic Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Będzie ok.! :loveu: Tam u Was jest dużo miłości i dlatego dobre dni są zawsze!:loveu::loveu: Quote
Bila Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ładujesz już na fotosa:razz::razz::razz:? A za tego pana oboje z biszkoptem mocno, mocno trzymamy :thumbs: Quote
ockhama Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Będzie ok.! :loveu: Tam u Was jest dużo miłości i dlatego dobre dni są zawsze!:loveu::loveu: No nie ma innej opcji niż OK :) a dobre dni zawsze bezcenne ;) Blisss napisał(a):a i tu się przelotnie uśmicham :) no na to liczyłam :razz: i dzięki za uśmiech, nawet przelotny - czekamy na następny Bila napisał(a):A ja czekam na foty:razz: Marto no niedawno dojechaliśmy sobie do domu - ubłoceni na maxa :mdleje: wszyscy w pięcioro :razz: przewietrzyliśmy sobie umysły i ciała :diabloti: foty się zgrywaja na kompa, potem polecą na fotosa i... zanudzicie się nimi jeszcze dziś :diabloti: Quote
Bila Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ale przeca błoto nie powinno przeszkadzać we wgrywaniu. Fotosowi jest obojętnie, czy jesteście ubłoceni czy też nie:diabloti:. No ale grzecznie poczekam, pochałturzę, bo idzie mi to chałturzenie jak krew z nosa:angryy: Quote
ockhama Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Bila napisał(a): A za tego pana oboje z biszkoptem mocno, mocno trzymamy :thumbs: szczere, ciepłe myśli zawsze nas ratują Ewa wie że się martwicie i myślicie. Bila napisał(a):Ale przeca błoto nie powinno przeszkadzać we wgrywaniu. Fotosowi jest obojętnie, czy jesteście ubłoceni czy też nie:diabloti:. No ale grzecznie poczekam, pochałturzę, bo idzie mi to chałturzenie jak krew z nosa:angryy: no ale ja już tak fotowo tradycyjnie wolna jestem... starość :diabloti: taki dzisiaj dzień że wszystko idzie jak... choć czterołapy biegały w szalonym tempie ;) i z wiatrem i pod wiatr no to idę na fotosa :razz: Quote
Maupa4 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Bila napisał(a):Cheba przysnęłaś na tym fotosie:roll: Nie wiem czy przysnęła ale ja dzis obchodziłam siedemdziesiąte dziewiąte urodziny ... :placz: Quote
Bila Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Maupa4 napisał(a):Nie wiem czy przysnęła ale ja dzis obchodziłam siedemdziesiąte dziewiąte urodziny ... :placz: :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Quote
ockhama Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Bila napisał(a):Cheba przysnęłaś na tym fotosie:roll: Maupa4 napisał(a):Nie wiem czy przysnęła ale ja dzis obchodziłam siedemdziesiąte dziewiąte urodziny ... :placz: Bila napisał(a)::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: jesteście złośliwe maupy wredne - obie! wiem - dziś pełnia :diabloti: zwykle mam jakieś "ale" na fotosie - to skrypt coś tam, to błąd coś tam, to transfer mega wolny... jak wiecie zwykle to wilk gania króliczka... Quote
ockhama Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 ale czasem... niezgodnie z tradycją i ku zaskoczeniu wszystkich, a zwłaszcza owego wilka, role sie odwracają :diabloti: Quote
Recommended Posts