Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bliss napisał(a):
ale ma fantastyczną zakładkę na nosie :loveu:

tak :evil_lol: Margo ma taką zakładkę/czapeczkę

Colette tez ma ;)

a Szekspir nie ma :oops:

i Ori też nie ma :evil_lol:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ori jest powalająco piękna - jak tylko zmienię chałupę na większą z większym ogrodem to natychmiast ,,zorganizuję sobie" Onka

mój pies - najkochańszy był Onkiem i za każdym wodzę wzrokiem tęsknie :loveu:

Posted

Bliss napisał(a):
Ori jest powalająco piękna - jak tylko zmienię chałupę na większą z większym ogrodem to natychmiast ,,zorganizuję sobie" Onka

mój pies - najkochańszy był Onkiem i za każdym wodzę wzrokiem tęsknie :loveu:

W imieniu Ori - dzięki :lol:

ale ze zwierzakami to tak jak z ludźmi, każdy jest jeden i jedyny w swoim rodzaju... nigdy nie znajdziemy już takich samych... mogą być tylko podobni.

Posted

Bliss napisał(a):
aaaaaaaa jakie śliczne :))
tylko Kika to ma usmarowany dziób :diabloti:

farbowana... :diabloti:

dla lubiących ONki i DONki ;)

i z psiapsiółą Nefrą

Posted

ockhama napisał(a):
W imieniu Ori - dzięki :lol:

ale ze zwierzakami to tak jak z ludźmi, każdy jest jeden i jedyny w swoim rodzaju... nigdy nie znajdziemy już takich samych... mogą być tylko podobni.

pewnie tak - ale onki mają taką dobroć w sobie :) - jeśli oczywiście jakiś ,,człowiek" im nie przestawi natury ...

moja biedronka w swojej małej kociej głupocie zasnęła w trakcie mordowania pluszaka :diabloti: - wyczerpała się :roll:

Posted

Bliss napisał(a):
pewnie tak - ale onki mają taką dobroć w sobie :) - jeśli oczywiście jakiś ,,człowiek" im nie przestawi natury ...

moja biedronka w swojej małej kociej głupocie zasnęła w trakcie mordowania pluszaka :diabloti: - wyczerpała się :roll:

a ja myślę że dobroć nie zależy od rasy... i że czasem jest czy w człowieku czy w psie tak głęboko zakorzeniona że nawet wielka krzywda fizyczna czy psychiczna jej nie wykorzeni...

A Twoja Biedroneczka jest mądra :razz: bo ładuje akumulatory... na dalszy mord pluszaka :diabloti:

Posted

ach jakby tego nie tłumaczyć - pewnie mam sentyment i już ;)

moje Biedronka jest bardzo bystra - pierwszego dnia opanowała lokalizację lodówki, garów itp
po kolejnych 10 minutach wiedziała, że należy mnie molestować wrzaskiem żeby miseczka się napełniła :diabloti:

Posted

Bliss napisał(a):
moje Biedronka jest bardzo bystra - pierwszego dnia opanowała lokalizację lodówki, garów itp
po kolejnych 10 minutach wiedziała, że należy mnie molestować wrzaskiem żeby miseczka się napełniła :diabloti:

no to jesteś na darmowym, pozytywnym i podświadomym... domowym szkoleniu - mała mistrzyni manipulacji rośnie ;)

Posted

Bila napisał(a):
Zgadzam się:p:p. To moja synowa:loveu::loveu:

...no tak musiało być zapisane w gwiazdach... lub gdzieś tam :lol:

Bila napisał(a):
Nefra piękna:loveu:. Ale Ori może spać spokojnie:diabloti:

ale mi nie chodziło o sen Ori tylko o sen Bilba... :razz: :diabloti:

Posted

Haszczakowe panny raczej mu się nie śnią;). On się husky boi, objętnie czy pies, czy suka. Wyjątkiem jest taka starsza sunia, grubsza jeszcze niż Bilbo:lol:. Przygarnięta przez ludzi, miała złamane dwie łapy, dlatego jest z tych spacerujących, a nie goniących i Bilbo ja lubi, ale żeby śnić... to nie:lol:

Posted

Bila napisał(a):
Haszczakowe panny raczej mu się nie śnią;). On się husky boi, objętnie czy pies, czy suka. Wyjątkiem jest taka starsza sunia, grubsza jeszcze niż Bilbo:lol:. Przygarnięta przez ludzi, miała złamane dwie łapy, dlatego jest z tych spacerujących, a nie goniących i Bilbo ja lubi, ale żeby śnić... to nie:lol:

Dzięki Ci Panie... Bilbo!

...a bejzbola chowamy pod materac :razz: tak na wszelki...

Posted

Bila napisał(a):
:loveu:hejka. Co dziś w krakowskiej trawie piszczy?:cool3:

ciiiiisza, cichosza .... :candle:
Bila nie masz wrażenia, że ostatnio na dogo zanikły bulwy? są kudłaci i inni ale bulwy nie uświadczysz ...:placz:

Posted

Bliss napisał(a):
ciiiiisza, cichosza .... :candle:
Bila nie masz wrażenia, że ostatnio na dogo zanikły bulwy? są kudłaci i inni ale bulwy nie uświadczysz ...:placz:

Bo się obie dwie lenią:mad::mad::mad: (znaczy Maupa i Ockhama)

Posted

Bila napisał(a):
A potem możemy się razem poawanturować:cool3:

taaaaa będziemy się awanturowały w stereo :diabloti:
idę porzucam kudłatych ...

Posted

Bila napisał(a):
:loveu:hejka. Co dziś w krakowskiej trawie piszczy?:cool3:

Bliss napisał(a):
no cóż - pozostało nam ćwiczyć cierpliwość ...:roll:

hej Laski :multi:

no trawniki u mnie wczoraj i dzisiaj cały dzień kosili... wszystko co popiskiwało sobie mniej lub bardziej wesoło dopiero teraz wieczorową porą/ciszą nieśmiało wyłazi ;)

Bila napisał(a):
A potem możemy się razem poawanturować:cool3:

A awanturki to są już wszędzie wokoło :huh: więc może my sobie między sobą darujmy :smokin:
...już mnie opiurkowano wczoraj... :placz:

Bliss napisał(a):

był spacer :lol: było sprzątanie :razz: było spotkanie biznesowe :lol: i była wczesna kolacja:

Bila napisał(a):
Bo się obie dwie lenią:mad::mad::mad: (znaczy Maupa i Ockhama)

więc... nie było lenia :mad:
...a M to ma dziś końskie chaszczowania - będą jutro foty :razz: