Bila Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Na pewno wpadnie, bo jest coraz bardziej towarzyska:lol: Quote
Bila Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 To teraz na Margowym wątku poprosimy info, co wetka gadała Quote
ockhama Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Bila napisał(a):Tak zdecydowanie Margo musi mieć swój wątek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Maupa4 napisał(a):Zdecydowanie tak ale ... ... ale miło by było jakby nadal wpadała w gości ... ;) to teraz będziemy gadać na obu wątkach? :diabloti: Bila napisał(a):Na pewno wpadnie, bo jest coraz bardziej towarzyska:lol: to prawda, tak jakoś jej się zachciało chcieć ;) magiczny wpływ Szekspira i Colette ;) że o Ori i kociej bandzie już nie wspomnę ... :razz: Quote
Bila Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 No komitywa pełna:lol:. Będziemy gadać na dwóch wątkach:cool3: Quote
Maupa4 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ockhama napisał(a):to teraz będziemy gadać na obu wątkach? :diabloti: Bila napisał(a): Będziemy gadać na dwóch wątkach:cool3: No to jak tak mówicie to ... to będziemy gadac na dwóch watkach :siara: Ale zdjęcia też wklejamy na dwóch wątkach ... :mad: Quote
ockhama Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Bila napisał(a):To teraz na Margowym wątku poprosimy info, co wetka gadała Doktoressa nadal potwierdza konieczność wykonania korekty/poprawek po poprzednich 3 zabiegach... Dziś dostała kolejną Convenię (8 raz) a za dwa tygodnie następna iniekcja z tego antybiotyku. Ucho drożne nadal ma być koniecznie codziennie czyszczone i odkażane płynem Otodine oraz dalej mamy codziennie szamtać do kolacji Caniviton Forte i Ecomer. To ostatnie Margo uwielbia jak cukiereczki ;) Za miesiąc kontrolnie wymaz z ucha tak pro-forma bo Proteus Mirabilis tak łatwo nie odpuści... ale może przynajmniej Gronkowca już nie ma... obie mi powtarzacie: trzeba myśleć pozytywnie :diabloti: Quote
lucySxy Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dzisiaj dopiero zobaczylam wszystkie zdjecia Majeczki, te z podrozy i z domku! ona jest taka slodka i sliczna.I jest naprawde drobniutka, widac na niej ta bide i niedostatek .....ale teraz juz tylko dobrze bedzie... Caluski dla Majeczki,:p Quote
Bila Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ockhama napisał(a):Doktoressa nadal potwierdza konieczność wykonania korekty/poprawek po poprzednich 3 zabiegach... Dziś dostała kolejną Convenię (8 raz) a za dwa tygodnie następna iniekcja z tego antybiotyku. Ucho drożne nadal ma być koniecznie codziennie czyszczone i odkażane płynem Otodine oraz dalej mamy codziennie szamtać do kolacji Caniviton Forte i Ecomer. To ostatnie Margo uwielbia jak cukiereczki ;) Za miesiąc kontrolnie wymaz z ucha tak pro-forma bo Proteus Mirabilis tak łatwo nie odpuści... ale może przynajmniej Gronkowca już nie ma... obie mi powtarzacie: trzeba myśleć pozytywnie :diabloti: I nie pękaj. Damy radę:multi: Quote
ockhama Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='lucySxy']Dzisiaj dopiero zobaczylam wszystkie zdjecia Majeczki, te z podrozy i z domku! ona jest taka slodka i sliczna.I jest naprawde drobniutka, widac na niej ta bide i niedostatek .....ale teraz juz tylko dobrze bedzie... Caluski dla Majeczki,:p dziękujemy ;) wycałuję... A na marginesie... zmiana imienia nie ma dla niej żadnego znaczenia... bo Margo nie słyszy - przyjechała z Warszawy do Krakowa z jednym kanałem słuchowym zarośniętym całkowicie a drugim z uszkodzoną błoną bębenkową. [quote name='Bila']I nie pękaj. Damy radę:multi: jak już nie pękłam w lutym... no to teraz tym bardziej nie pęknę :diabloti: wiem że damy... i dzięki :loveu: że jesteś z nami od samego początku... Quote
akucha Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Okhama :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu: MUSZĘ CI SIĘ PRZYZNAĆ, ŻE TAK PO CICHU, TO MYŚLAŁAM SOBIE, ŻE JEJ NIE ODDASZ. Ogladałam filmiki i fotki, ona tam taka u siebie, wpatrzona w Ciebie, szczęśliwa. Inny, zupełnie inny pies. O rety, jak się cieszę! Dawaj fotki! Quote
ockhama Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 no tak :oops: można było się tego spodziewać Margo się zadomowiła :evil_lol: - mała szmonda - dzisiaj zamiast biegać z łośkami to zwiedzała dokładnie przez godzinę wszystkie osiedlowe zakamary i nagle nie ma psa... dwie białe bulwy... zipiące a trzeciego chrapu nie ma :razz: dopiero Ori ze swoim wielkim nochalem ją wyhaczyła... w piaskownicy :mdleje: wśród dziecięcych zabawek :crazyeye: uchachana i speszona śmigiem przypomniała sobie gdzie mieszka ;) przez te ostatnie upały fot niet - mam dwa filmy z dziś rano (wkleję na Czterołapach), ale głównie białe łośki widać bo Margo miała Bardzo Ważne Osiedlowe Sprawy ;) z ostatniej soboty w poczekalni u veta - wspólna kontrola wchodzących czyli pilnowanie kolejki ;) Quote
Bila Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Wiadomo, kto jest "miszczu" i znalazł Margo - moja synowa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou: Quote
ockhama Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Bila napisał(a):Wiadomo, kto jest "miszczu" i znalazł Margo - moja synowa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou: wiedziałam że tak powiesz :eviltong: "miszczu" z baaardzo długimmm nochalkiem - a może Ori też lubi piaskownice :evil_lol: Quote
Bila Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ale bulwy na tych fotach rzeczywiście wyglądają, jakby pilnowały, żeby nikt się bez kolejki nie wepchnął:evil_lol: Quote
ockhama Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='Bila']Może i lubi, ale efekt się liczy.:diabloti: no jak chodzi o Ori to chyba raczej - afekt :diabloti: Quote
Bila Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 ockhama napisał(a):no jak chodzi o Ori to chyba raczej - afekt :diabloti: No wiesz, musi być afekt, żeby był efekt:evil_lol: Quote
ockhama Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Bila napisał(a):No wiesz, musi być afekt, żeby był efekt:evil_lol: to prawda, zwłaszcza że ona "lekko" gamoniowata - po mnie :diabloti: Quote
Bila Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Kto gamoń - moja synowa????? :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
ockhama Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Bila napisał(a):Kto gamoń - moja synowa????? :mad::mad::mad::mad::mad: no podobno rodziny się nie wybiera... Bilbo wybrał i tym samym... :diabloti: no co Ori ma taki mały defekt... :lol: Quote
ockhama Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 akucha napisał(a):Dawaj fotki! voilà ;) po dzisiejszym porannym i popołudniowym spacerze... Dobranoc Quote
Bila Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Po numerze z piaskownicą Oriśka doszła do wniosku, że nie zawadzi Margo i w domu przypilnować:evil_lol: Quote
ockhama Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 A czy Margo wygląda na taką co to ją trzeba pilnować? ;) Tak nawiasem to jest coraz pewniejsza - szczególnie na własnym chaszczowym terenie :razz: choć z pewną nieśmiałością ale i zarazem z ciekawością zwiedza nowe tereny ...a trawa w magicznym m. puszcza farbę :diabloti: Quote
Recommended Posts