Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bila napisał(a):
Tak zdecydowanie Margo musi mieć swój wątek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Maupa4 napisał(a):
Zdecydowanie tak ale ...
... ale miło by było jakby nadal wpadała w gości ... ;)

to teraz będziemy gadać na obu wątkach? :diabloti:

Bila napisał(a):
Na pewno wpadnie, bo jest coraz bardziej towarzyska:lol:

to prawda, tak jakoś jej się zachciało chcieć ;) magiczny wpływ Szekspira i Colette ;) że o Ori i kociej bandzie już nie wspomnę ... :razz:

Posted

ockhama napisał(a):
to teraz będziemy gadać na obu wątkach? :diabloti:

Bila napisał(a):
Będziemy gadać na dwóch wątkach:cool3:

No to jak tak mówicie to ... to będziemy gadac na dwóch watkach :siara:

Ale zdjęcia też wklejamy na dwóch wątkach ... :mad:

Posted

Bila napisał(a):
To teraz na Margowym wątku poprosimy info, co wetka gadała

Doktoressa nadal potwierdza konieczność wykonania korekty/poprawek po poprzednich 3 zabiegach...

Dziś dostała kolejną Convenię (8 raz) a za dwa tygodnie następna iniekcja z tego antybiotyku.
Ucho drożne nadal ma być koniecznie codziennie czyszczone i odkażane płynem Otodine oraz dalej mamy codziennie szamtać do kolacji Caniviton Forte i Ecomer. To ostatnie Margo uwielbia jak cukiereczki ;)

Za miesiąc kontrolnie wymaz z ucha tak pro-forma bo Proteus Mirabilis tak łatwo nie odpuści... ale może przynajmniej Gronkowca już nie ma... obie mi powtarzacie: trzeba myśleć pozytywnie :diabloti:

Posted

Dzisiaj dopiero zobaczylam wszystkie zdjecia Majeczki, te z podrozy i z domku! ona jest taka slodka i sliczna.I jest naprawde drobniutka, widac na niej ta bide i niedostatek .....ale teraz juz tylko dobrze bedzie...
Caluski dla Majeczki,:p

Posted

ockhama napisał(a):
Doktoressa nadal potwierdza konieczność wykonania korekty/poprawek po poprzednich 3 zabiegach...

Dziś dostała kolejną Convenię (8 raz) a za dwa tygodnie następna iniekcja z tego antybiotyku.
Ucho drożne nadal ma być koniecznie codziennie czyszczone i odkażane płynem Otodine oraz dalej mamy codziennie szamtać do kolacji Caniviton Forte i Ecomer. To ostatnie Margo uwielbia jak cukiereczki ;)

Za miesiąc kontrolnie wymaz z ucha tak pro-forma bo Proteus Mirabilis tak łatwo nie odpuści... ale może przynajmniej Gronkowca już nie ma... obie mi powtarzacie: trzeba myśleć pozytywnie :diabloti:

I nie pękaj. Damy radę:multi:

Posted

[quote name='lucySxy']Dzisiaj dopiero zobaczylam wszystkie zdjecia Majeczki, te z podrozy i z domku! ona jest taka slodka i sliczna.I jest naprawde drobniutka, widac na niej ta bide i niedostatek .....ale teraz juz tylko dobrze bedzie...
Caluski dla Majeczki,:p

dziękujemy ;) wycałuję...

A na marginesie... zmiana imienia nie ma dla niej żadnego znaczenia... bo Margo nie słyszy - przyjechała z Warszawy do Krakowa z jednym kanałem słuchowym zarośniętym całkowicie a drugim z uszkodzoną błoną bębenkową.

[quote name='Bila']I nie pękaj. Damy radę:multi:

jak już nie pękłam w lutym... no to teraz tym bardziej nie pęknę :diabloti:

wiem że damy... i dzięki :loveu: że jesteś z nami od samego początku...

Posted

Okhama :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu:
MUSZĘ CI SIĘ PRZYZNAĆ, ŻE TAK PO CICHU, TO MYŚLAŁAM SOBIE, ŻE JEJ NIE ODDASZ.

Ogladałam filmiki i fotki, ona tam taka u siebie, wpatrzona w Ciebie, szczęśliwa. Inny, zupełnie inny pies. O rety, jak się cieszę!

Dawaj fotki!

Posted

no tak :oops: można było się tego spodziewać Margo się zadomowiła :evil_lol: - mała szmonda - dzisiaj zamiast biegać z łośkami to zwiedzała dokładnie przez godzinę wszystkie osiedlowe zakamary i nagle nie ma psa... dwie białe bulwy... zipiące a trzeciego chrapu nie ma :razz: dopiero Ori ze swoim wielkim nochalem ją wyhaczyła... w piaskownicy :mdleje: wśród dziecięcych zabawek :crazyeye: uchachana i speszona śmigiem przypomniała sobie gdzie mieszka ;)

przez te ostatnie upały fot niet - mam dwa filmy z dziś rano (wkleję na Czterołapach), ale głównie białe łośki widać bo Margo miała Bardzo Ważne Osiedlowe Sprawy ;)

z ostatniej soboty w poczekalni u veta - wspólna kontrola wchodzących czyli pilnowanie kolejki ;)

Posted

Bila napisał(a):
Wiadomo, kto jest "miszczu" i znalazł Margo - moja synowa:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou:

wiedziałam że tak powiesz :eviltong:
"miszczu" z baaardzo długimmm nochalkiem - a może Ori też lubi piaskownice :evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Kto gamoń - moja synowa?????

:mad::mad::mad::mad::mad:

no podobno rodziny się nie wybiera... Bilbo wybrał i tym samym... :diabloti:

no co Ori ma taki mały defekt... :lol:

Posted

A czy Margo wygląda na taką co to ją trzeba pilnować? ;)

Tak nawiasem to jest coraz pewniejsza - szczególnie na własnym chaszczowym terenie :razz:
choć z pewną nieśmiałością ale i zarazem z ciekawością zwiedza nowe tereny

...a trawa w magicznym m. puszcza farbę :diabloti: