Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo jesteś miła :loveu: ale to nie moja zasługa tylko obiektów foconych :lol:

i nie podpuszczaj mojego ego bo psy na spacer nie wyjdą :diabloti:

szelki ubrane... miny wyczekujace... dreptanie znaczące... a ja tu foty wklejam zamiast iść :roll:

the end... udział wzieli ;) w kolejności alfabetycznej

;)

Posted

ockhama napisał(a):

szelki ubrane... miny wyczekujace... dreptanie znaczące... a ja tu foty wklejam zamiast iść :roll:

Kochana! Nie zastanawiałaś się nad napisaniem książki o Bulwinkach?:loveu::loveu:
Tyle na wątku fantastycznych, żartobliwych oraz celnych uwag, opinii i refleksji o psim rodzie. :lol::lol:

To byłaby książka pisana miłością...:multi:

Posted

Nie myślcie sobie, że mnie tu nie ma :nono: Wszystko czytam i oglądam, tylko pisać nie miałam czasu.
Okhamo, siedzę z rozdziawiona gębą. Podziwiam foty i obiekty fotografowane :crazyeye:
PRZEPIĘKNA forma i treść.
Gizmo zachwyca, Margolcia wydaje się być w formie bulwy sportowej. Ależ ona zasuwa!
Colette piękna i delikatna jak zawsze :loveu:
Sie narobiło...

Posted

Blisss napisał(a):
w tej kolejności wółwika zbrakło ... :evil_lol:

...czasem zapominamy o rzeczach istotnych i ważnych :oops: ;)

Monika z Katowic napisał(a):
Kochana! Nie zastanawiałaś się nad napisaniem książki o Bulwinkach?:loveu::loveu:

To byłaby książka pisana miłością...:multi:

:crazyeye: no co mnie peszysz? bo zamknę się w sobie :razz:

a kto by ją czytał? wiem :multi: moje zwierzaki - i to tylko z powodu miłości do mnie :diabloti:

Posted

ockhama napisał(a):

a kto by ją czytał? wiem :multi: moje zwierzaki - i to tylko z powodu miłości do mnie :diabloti:

ja przeczytam i Maupa pewnie i Bila i Akucha i jeszcze na pewno kilka osób - pisz i koniecznie dużo zdjęć ilustrujących temat :cool3:

Posted

akucha napisał(a):
Nie myślcie sobie, że mnie tu nie ma :nono: Wszystko czytam i oglądam, tylko pisać nie miałam czasu.

Gizmo zachwyca, Margolcia wydaje się być w formie bulwy sportowej. Ależ ona zasuwa!
Colette piękna i delikatna jak zawsze :loveu:
Sie narobiło...

no mamy nadzieję że jesteś :loveu:
i wiemy że masz tak wiele spraw i total niedoczas ...

tak - sie narobiło... tam i siam... ale na szczęście - czasem bardzo bardzo pozytywnie ;)

Posted

Piękna parka. Gizmo chyba się zakochał, bo mało mu ślepia z orbit nie wyskoczą :lol:
Marko to już zupełnie inny pies! Ślepia, mina, postawa. Wyluzowana, odstresowana bulwa.

Posted

Blisss napisał(a):
ja przeczytam i Maupa pewnie i Bila i Akucha i jeszcze na pewno kilka osób - pisz i koniecznie dużo zdjęć ilustrujących temat :cool3:

tak... Bila to na pewno - w ramach treningu zawodowego :evil_lol:

no jak tak mówisz... to nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na to wiekopomne dzieło :diabloti: do czasu mojej emeryturki :multi:

Posted

akucha napisał(a):
Piękna parka. Gizmo chyba się zakochał, bo mało mu ślepia z orbit nie wyskoczą :lol:
Marko to już zupełnie inny pies! Ślepia, mina, postawa. Wyluzowana, odstresowana bulwa.

wiesz był naprawdę szczęśliwy... każdy powinien mieć swoją prawdziwą drugą połówkę, na dobre i złe - do tańca i do różańca ;) i gadałam z nini o drugiej bulwie :razz: może kiedyś?

a Margo... czułość, troska i zaufanie każdemu dodaje skrzydeł ;)

Posted

ockhama napisał(a):
tak... Bila to na pewno - w ramach treningu zawodowego :evil_lol:

no jak tak mówisz... to nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na to wiekopomne dzieło :diabloti: do czasu mojej emeryturki :multi:

Chętnie:lol:, weź się sprzęgnij, to wydamy przed emeryturką:razz:.

Posted

Bila napisał(a):
Chętnie:lol:, weź się sprzęgnij, to wydamy przed emeryturką:razz:.

:mdleje: i Ty Brutusie... :placz: jaja sobie robisz :mad:

prędzej wydamy parę piesków/kotków do adopcji :eviltong: :diabloti:

Bila napisał(a):
Chcesz czy nie, z tego robię sobie tapetę na pulpit:loveu:

pewnie że chcę :loveu: :multi:

Bila napisał(a):
Jak ta Colette kochana:loveu::loveu:, tylko sobie zagląda, podziwia, grzeczniutka

z pierwszym słowem to się z Tobą zgodzę w 100% z drugim i trzecim to 50 na 50, ale czwarte to klasyczne pitu pitu... to tylko pozory grzeczności i niewinności :evil_lol:

Bila napisał(a):
Gdyby był tam Twój zięć, już paliłabym się ze wstydu:diabloti:

to wolny kraj... kąpiel nie jest zakazana :razz: publiczna również :hmmmm: no chyba, że miałaś na myśli samospalenie za jawne i nieokiełznane kulinarne upodobania Bilba do gadów... :diabloti:

Posted

ockhama napisał(a):
:mdleje: i Ty Brutusie... :placz: jaja sobie robisz :mad:

prędzej wydamy parę piesków/kotków do adopcji :eviltong: :diabloti:

Nie pękaj:diabloti:

ockhama napisał(a):

z pierwszym słowem to się z Tobą zgodzę w 100% z drugim i trzecim to 50 na 50, ale czwarte to klasyczne pitu pitu... to tylko pozory grzeczności i niewinności :evil_lol:

Grzeczniutka:loveu::loveu::loveu::loveu: i koniec

ockhama napisał(a):
to wolny kraj... kąpiel nie jest zakazana :razz: publiczna również :hmmmm: no chyba, że miałaś na myśli samospalenie za jawne i nieokiełznane kulinarne upodobania Bilba do gadów... :diabloti:

Jeszcze biszkoptowa gadzina nie próbowała gada:diabloti:, więc nie wiem, czy lubi

Posted

Blisss napisał(a):
:crazyeye::crazyeye:

aaaale tornadoooo

tupot też pewnie niezły co? :cool3:

ja to jestem chyba głucha jak one bo tupotu nie słyszałam ;) ale sie za to kurzyło :mdleje:
a białasy stały się szare :diabloti: pomijam już fakt że S tradycyjnie skorzystał z okazji naturalnej perfumerii ciała... zapach w samochodzie był prawie morski... pachniał jak kuter wracający do portu kuter pełny ryb...

jeszcze się drań mały za mną oglądał czy wiem jak on teraz pięknie pachnie... :evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Ależ grzecznie maleństwo popyla:loveu::loveu::loveu::lol:

tak popylała że zdziwiła się że do domu wracamy... :evil_lol:

wszystkim orne pole bardzo sie spodobało :mdleje: miękko i wiele ciekawych pyszności realnych bądź złudnych... do pożarcia lub obserwacji :evil_lol: