ockhama Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 bardzo jesteś miła :loveu: ale to nie moja zasługa tylko obiektów foconych :lol: i nie podpuszczaj mojego ego bo psy na spacer nie wyjdą :diabloti: szelki ubrane... miny wyczekujace... dreptanie znaczące... a ja tu foty wklejam zamiast iść :roll: the end... udział wzieli ;) w kolejności alfabetycznej ;) Quote
Blisss Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 w tej kolejności wółwika zbrakło ... :evil_lol: Quote
Monika z Katowic Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ockhama napisał(a): szelki ubrane... miny wyczekujace... dreptanie znaczące... a ja tu foty wklejam zamiast iść :roll: Kochana! Nie zastanawiałaś się nad napisaniem książki o Bulwinkach?:loveu::loveu: Tyle na wątku fantastycznych, żartobliwych oraz celnych uwag, opinii i refleksji o psim rodzie. :lol::lol: To byłaby książka pisana miłością...:multi: Quote
akucha Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Nie myślcie sobie, że mnie tu nie ma :nono: Wszystko czytam i oglądam, tylko pisać nie miałam czasu. Okhamo, siedzę z rozdziawiona gębą. Podziwiam foty i obiekty fotografowane :crazyeye: PRZEPIĘKNA forma i treść. Gizmo zachwyca, Margolcia wydaje się być w formie bulwy sportowej. Ależ ona zasuwa! Colette piękna i delikatna jak zawsze :loveu: Sie narobiło... Quote
ockhama Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Blisss napisał(a):w tej kolejności wółwika zbrakło ... :evil_lol: ...czasem zapominamy o rzeczach istotnych i ważnych :oops: ;) Monika z Katowic napisał(a):Kochana! Nie zastanawiałaś się nad napisaniem książki o Bulwinkach?:loveu::loveu: To byłaby książka pisana miłością...:multi: :crazyeye: no co mnie peszysz? bo zamknę się w sobie :razz: a kto by ją czytał? wiem :multi: moje zwierzaki - i to tylko z powodu miłości do mnie :diabloti: Quote
Blisss Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ockhama napisał(a): a kto by ją czytał? wiem :multi: moje zwierzaki - i to tylko z powodu miłości do mnie :diabloti: ja przeczytam i Maupa pewnie i Bila i Akucha i jeszcze na pewno kilka osób - pisz i koniecznie dużo zdjęć ilustrujących temat :cool3: Quote
ockhama Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 akucha napisał(a):Nie myślcie sobie, że mnie tu nie ma :nono: Wszystko czytam i oglądam, tylko pisać nie miałam czasu. Gizmo zachwyca, Margolcia wydaje się być w formie bulwy sportowej. Ależ ona zasuwa! Colette piękna i delikatna jak zawsze :loveu: Sie narobiło... no mamy nadzieję że jesteś :loveu: i wiemy że masz tak wiele spraw i total niedoczas ... tak - sie narobiło... tam i siam... ale na szczęście - czasem bardzo bardzo pozytywnie ;) Quote
akucha Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Piękna parka. Gizmo chyba się zakochał, bo mało mu ślepia z orbit nie wyskoczą :lol: Marko to już zupełnie inny pies! Ślepia, mina, postawa. Wyluzowana, odstresowana bulwa. Quote
ockhama Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Blisss napisał(a):ja przeczytam i Maupa pewnie i Bila i Akucha i jeszcze na pewno kilka osób - pisz i koniecznie dużo zdjęć ilustrujących temat :cool3: tak... Bila to na pewno - w ramach treningu zawodowego :evil_lol: no jak tak mówisz... to nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na to wiekopomne dzieło :diabloti: do czasu mojej emeryturki :multi: Quote
ockhama Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 akucha napisał(a):Piękna parka. Gizmo chyba się zakochał, bo mało mu ślepia z orbit nie wyskoczą :lol: Marko to już zupełnie inny pies! Ślepia, mina, postawa. Wyluzowana, odstresowana bulwa. wiesz był naprawdę szczęśliwy... każdy powinien mieć swoją prawdziwą drugą połówkę, na dobre i złe - do tańca i do różańca ;) i gadałam z nini o drugiej bulwie :razz: może kiedyś? a Margo... czułość, troska i zaufanie każdemu dodaje skrzydeł ;) Quote
Bila Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ockhama napisał(a):tak... Bila to na pewno - w ramach treningu zawodowego :evil_lol: no jak tak mówisz... to nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na to wiekopomne dzieło :diabloti: do czasu mojej emeryturki :multi: Chętnie:lol:, weź się sprzęgnij, to wydamy przed emeryturką:razz:. Quote
Bila Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Chcesz czy nie, z tego robię sobie tapetę na pulpit:loveu: http://images8.fotosik.pl/472/cd65565f7361b8e1.jpg Jak ta Colette kochana:loveu::loveu:, tylko sobie zagląda, podziwia, grzeczniutka http://images8.fotosik.pl/472/34496d747c7bb8ed.jpg. Gdyby był tam Twój zięć, już paliłabym się ze wstydu:diabloti: Quote
ockhama Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Bila napisał(a):Chętnie:lol:, weź się sprzęgnij, to wydamy przed emeryturką:razz:. :mdleje: i Ty Brutusie... :placz: jaja sobie robisz :mad: prędzej wydamy parę piesków/kotków do adopcji :eviltong: :diabloti: Bila napisał(a):Chcesz czy nie, z tego robię sobie tapetę na pulpit:loveu: pewnie że chcę :loveu: :multi: Bila napisał(a):Jak ta Colette kochana:loveu::loveu:, tylko sobie zagląda, podziwia, grzeczniutka z pierwszym słowem to się z Tobą zgodzę w 100% z drugim i trzecim to 50 na 50, ale czwarte to klasyczne pitu pitu... to tylko pozory grzeczności i niewinności :evil_lol: Bila napisał(a):Gdyby był tam Twój zięć, już paliłabym się ze wstydu:diabloti: to wolny kraj... kąpiel nie jest zakazana :razz: publiczna również :hmmmm: no chyba, że miałaś na myśli samospalenie za jawne i nieokiełznane kulinarne upodobania Bilba do gadów... :diabloti: Quote
Bila Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 ockhama napisał(a)::mdleje: i Ty Brutusie... :placz: jaja sobie robisz :mad: prędzej wydamy parę piesków/kotków do adopcji :eviltong: :diabloti: Nie pękaj:diabloti: ockhama napisał(a): z pierwszym słowem to się z Tobą zgodzę w 100% z drugim i trzecim to 50 na 50, ale czwarte to klasyczne pitu pitu... to tylko pozory grzeczności i niewinności :evil_lol: Grzeczniutka:loveu::loveu::loveu::loveu: i koniec ockhama napisał(a):to wolny kraj... kąpiel nie jest zakazana :razz: publiczna również :hmmmm: no chyba, że miałaś na myśli samospalenie za jawne i nieokiełznane kulinarne upodobania Bilba do gadów... :diabloti: Jeszcze biszkoptowa gadzina nie próbowała gada:diabloti:, więc nie wiem, czy lubi Quote
Blisss Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 :crazyeye::crazyeye: aaaale tornadoooo http://images8.fotosik.pl/474/6d51c52fbb30cedf.jpg tupot też pewnie niezły co? :cool3: Quote
Bila Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ależ grzecznie maleństwo popyla:loveu::loveu::loveu::lol: http://images8.fotosik.pl/474/a353e95cc9b830c8.jpg Quote
ockhama Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Blisss napisał(a)::crazyeye::crazyeye: aaaale tornadoooo tupot też pewnie niezły co? :cool3: ja to jestem chyba głucha jak one bo tupotu nie słyszałam ;) ale sie za to kurzyło :mdleje: a białasy stały się szare :diabloti: pomijam już fakt że S tradycyjnie skorzystał z okazji naturalnej perfumerii ciała... zapach w samochodzie był prawie morski... pachniał jak kuter wracający do portu kuter pełny ryb... jeszcze się drań mały za mną oglądał czy wiem jak on teraz pięknie pachnie... :evil_lol: Quote
ockhama Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Bila napisał(a):Ależ grzecznie maleństwo popyla:loveu::loveu::loveu::lol: tak popylała że zdziwiła się że do domu wracamy... :evil_lol: wszystkim orne pole bardzo sie spodobało :mdleje: miękko i wiele ciekawych pyszności realnych bądź złudnych... do pożarcia lub obserwacji :evil_lol: Quote
Bila Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 A skąd ryba na takich polach:crazyeye: Quote
Bila Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 A skąd ryba na takich polach:crazyeye:. A synuś jaki uchachany:evil_lol:. Super impreza była http://images8.fotosik.pl/474/bed8b1f7b4aa422b.jpg Quote
Recommended Posts