Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maupa4 napisał(a):
Blisss - powinnaś się w końcu zdecydowac na ... prosiaczka :cool3:

ja najpierw to muszę zrealizować marzenie o .... ONku :loveu::loveu:
prosiak w następnej kolejności :loveu:

tylko coś mi sprzedaz chałupy nie wychodzi :shake: - muszę kupic inną z wieeeelkim ogrodem żebyście miały gdzie z prosiakami przyjeżdżać żeby na mnie fukać, że nie mam :diabloti: i ja wtedy potulnie powiem - tak chcę natychmiast!

Posted

jesienne Dzień Dobry ;)

[quote name='Blisss']
tylko coś mi sprzedaz chałupy nie wychodzi :shake: - muszę kupic inną z wieeeelkim ogrodem żebyście miały gdzie z prosiakami przyjeżdżać żeby na mnie fukać, że nie mam :diabloti: i ja wtedy potulnie powiem - tak chcę natychmiast!

fukać na Ciebie, to i tak sobie możemy :eviltong: rynek nieruchomości uaktywni się dopiero na wiosnę :razz: a do wiosny daleko... tyle czasu bez bulwy/bulw w domu :mdleje: toż to czas stracony!

pogoda się nam dziś w magicznym usłonecznia :razz:

Posted

ockhama napisał(a):
cze Marto :loveu:

już jesteśmy i robimy tak...

foty sie wgrywają :razz: Twojej synowej też...

Booooooooooooooooooooooooosko:loveu::loveu::loveu::loveu:. To czekam.
Cze laska:loveu::lol:

Posted

ockhama napisał(a):

jesienne Dzień Dobry ;)

fukać na Ciebie, to i tak sobie możemy :eviltong: rynek nieruchomości uaktywni się dopiero na wiosnę :razz: a do wiosny daleko... tyle czasu bez bulwy/bulw w domu :mdleje: toż to czas stracony!

czy to jest jakiś pewny cynk? bo do wiosny to jeszcze jakoś wytrzymam :roll:;)

wgrywaj te foty - oriśkę chętnie popodziwiam :loveu:

Posted

Colette umordowana:lol:, to chyba szaleństwo było?
http://images8.fotosik.pl/461/df12dcb05f0ba982.jpg
My po dzisiejszym spacerku też wykończeni:diabloti:. Zawarliśmy nową znajomość:cool3:, najpierw były dzikie biegi:razz:, bo suńka młodziutka, a potem dała nogę i robiliśmy poszukiwania:roll:.
Chwała Bogu znalazła się. Opuściła nas na kilka długich minut, zeby przedzierając się przez tereny niedozwolone zażyć kąpieli:mad:, po czym wróciła:roll:. I chciała z nami wracać do domu, a nie z właścicielem:evil_lol:

Posted

Maupa4 napisał(a):
To porobiłas nowe foty ?!? :crazyeye:

no jak kazali... Marta mi wygraża od ostatnich... "nygusów fotograficznych" :placz: tzw. presja społeczna ;)

Bila napisał(a):
Booooooooooooooooooooooooosko:loveu::loveu::loveu::loveu:. To czekam.
Cze laska:loveu::lol:

bosko... bo właśnie mi prąd wyłączyli... :razz: :diabloti: ale akumulator w lapku wytrzyma jakąś godzinę - damy radę ;) więc idziemy się znowu przechaszczować!

Blisss napisał(a):
czy to jest jakiś pewny cynk? bo do wiosny to jeszcze jakoś wytrzymam :roll:;)

wgrywaj te foty - oriśkę chętnie popodziwiam :loveu:

nie - taka tradycja na tym "rynku" :lol:

Bila napisał(a):

My po dzisiejszym spacerku też wykończeni:diabloti:. Zawarliśmy nową znajomość:cool3:, najpierw były dzikie biegi:razz:, bo suńka młodziutka, a potem dała nogę i robiliśmy poszukiwania:roll:.
Chwała Bogu znalazła się. Opuściła nas na kilka długich minut, zeby przedzierając się przez tereny niedozwolone zażyć kąpieli:mad:, po czym wróciła:roll:. I chciała z nami wracać do domu, a nie z właścicielem:evil_lol:

super... :mdleje: czyli że biednej Ori "ostał się jeno sznur"... :placz: :placz: :placz: a tak się to wszystko pięknie zapowiadało... idziemy topić smutki w wysokiej trawie...