ockhama Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 nie :mdleje: ale mam batoniki ;) pączki i pizza za mną chodzą :razz: Quote
ockhama Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 a ja nie jednego :diabloti: z różą i lukremmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mniammmmmmmmmmmmmmmm! :oops: Quote
Bila Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Idę spać:shake::shake::shake:. Wyskoczyłaś mi tu z tymi pączkami:placz::placz: Quote
ockhama Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 miłych zielonych snów ;) dobranoc Quote
Bila Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Wleciałam buźnąć synową:loveu:. I wyściskać całą bandę czworga wieczornie Quote
ockhama Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.... ;) no to polataliśmy sobie dziś zbiorowo-bulwowo :multi: ;) Quote
Blisss Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 :razz: imponująca paszcza latający, wesoły, szczęśliwy pies :loveu: Quote
ockhama Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 paszcza tego tygryska... a Margo dziś miała wybitnie dobry dzień, może dlatego że jest bardzo piękny dzień a teraz odpoczywa ;) Quote
Bila Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Słodzias chaszczujący:loveu::loveu: http://images8.fotosik.pl/461/0f507c052f5a805e.jpg Quote
Blisss Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 a mnie się tu podoba http://images8.fotosik.pl/461/ee05fa1581c321fa.jpg to spojrzenie ścina z nóg :loveu::loveu::loveu: całować i kochać - wyłącznie :razz: Quote
Maupa4 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Blisss - powinnaś się w końcu zdecydowac na ... prosiaczka :cool3: Quote
Blisss Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Maupa4 napisał(a):Blisss - powinnaś się w końcu zdecydowac na ... prosiaczka :cool3: ja najpierw to muszę zrealizować marzenie o .... ONku :loveu::loveu: prosiak w następnej kolejności :loveu: tylko coś mi sprzedaz chałupy nie wychodzi :shake: - muszę kupic inną z wieeeelkim ogrodem żebyście miały gdzie z prosiakami przyjeżdżać żeby na mnie fukać, że nie mam :diabloti: i ja wtedy potulnie powiem - tak chcę natychmiast! Quote
ockhama Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 jesienne Dzień Dobry ;) [quote name='Blisss'] tylko coś mi sprzedaz chałupy nie wychodzi :shake: - muszę kupic inną z wieeeelkim ogrodem żebyście miały gdzie z prosiakami przyjeżdżać żeby na mnie fukać, że nie mam :diabloti: i ja wtedy potulnie powiem - tak chcę natychmiast! fukać na Ciebie, to i tak sobie możemy :eviltong: rynek nieruchomości uaktywni się dopiero na wiosnę :razz: a do wiosny daleko... tyle czasu bez bulwy/bulw w domu :mdleje: toż to czas stracony! pogoda się nam dziś w magicznym usłonecznia :razz: Quote
ockhama Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 no to sobie lecimy... ale wrócimy ;) Quote
Bila Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Rany boskie, gdzie lecicie:placz::placz::placz::placz: Quote
Bila Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Piekne trio:loveu::loveu::loveu:, a zdjęcie to im pewnie Oriśka robiła:cool3: http://images8.fotosik.pl/461/e36111419585acb4.jpg Quote
Bila Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Już z wróciliście z tego lotu??????????????:roll::roll::roll: Quote
ockhama Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 cze Marto :loveu: już jesteśmy i robimy tak... foty sie wgrywają :razz: Twojej synowej też... Quote
Maupa4 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 To porobiłas nowe foty ?!? :crazyeye: Quote
Bila Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 ockhama napisał(a):cze Marto :loveu: już jesteśmy i robimy tak... foty sie wgrywają :razz: Twojej synowej też... Booooooooooooooooooooooooosko:loveu::loveu::loveu::loveu:. To czekam. Cze laska:loveu::lol: Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 ockhama napisał(a): jesienne Dzień Dobry ;) fukać na Ciebie, to i tak sobie możemy :eviltong: rynek nieruchomości uaktywni się dopiero na wiosnę :razz: a do wiosny daleko... tyle czasu bez bulwy/bulw w domu :mdleje: toż to czas stracony! czy to jest jakiś pewny cynk? bo do wiosny to jeszcze jakoś wytrzymam :roll:;) wgrywaj te foty - oriśkę chętnie popodziwiam :loveu: Quote
Bila Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Colette umordowana:lol:, to chyba szaleństwo było? http://images8.fotosik.pl/461/df12dcb05f0ba982.jpg My po dzisiejszym spacerku też wykończeni:diabloti:. Zawarliśmy nową znajomość:cool3:, najpierw były dzikie biegi:razz:, bo suńka młodziutka, a potem dała nogę i robiliśmy poszukiwania:roll:. Chwała Bogu znalazła się. Opuściła nas na kilka długich minut, zeby przedzierając się przez tereny niedozwolone zażyć kąpieli:mad:, po czym wróciła:roll:. I chciała z nami wracać do domu, a nie z właścicielem:evil_lol: Quote
ockhama Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Maupa4 napisał(a):To porobiłas nowe foty ?!? :crazyeye: no jak kazali... Marta mi wygraża od ostatnich... "nygusów fotograficznych" :placz: tzw. presja społeczna ;) Bila napisał(a):Booooooooooooooooooooooooosko:loveu::loveu::loveu::loveu:. To czekam. Cze laska:loveu::lol: bosko... bo właśnie mi prąd wyłączyli... :razz: :diabloti: ale akumulator w lapku wytrzyma jakąś godzinę - damy radę ;) więc idziemy się znowu przechaszczować! Blisss napisał(a):czy to jest jakiś pewny cynk? bo do wiosny to jeszcze jakoś wytrzymam :roll:;) wgrywaj te foty - oriśkę chętnie popodziwiam :loveu: nie - taka tradycja na tym "rynku" :lol: Bila napisał(a): My po dzisiejszym spacerku też wykończeni:diabloti:. Zawarliśmy nową znajomość:cool3:, najpierw były dzikie biegi:razz:, bo suńka młodziutka, a potem dała nogę i robiliśmy poszukiwania:roll:. Chwała Bogu znalazła się. Opuściła nas na kilka długich minut, zeby przedzierając się przez tereny niedozwolone zażyć kąpieli:mad:, po czym wróciła:roll:. I chciała z nami wracać do domu, a nie z właścicielem:evil_lol: super... :mdleje: czyli że biednej Ori "ostał się jeno sznur"... :placz: :placz: :placz: a tak się to wszystko pięknie zapowiadało... idziemy topić smutki w wysokiej trawie... Quote
Recommended Posts