Bila Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 :mad::mad::mad:No, skandal:mad::mad::mad: Quote
ockhama Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 jak to nie ma? jak wszyscy są ;) tylko milczą... ale żeby zaraz skandal... :oops: no nie można sobie trochę w kącie posiedzieć przy świecach i dźwiękach chrapów... no to... koto-Daktyl i senny misz-masz psio-Margo-Coletto-koto-Toro oraz wymęczona Ori Quote
Maupa4 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 A czy ja moge sobie pozwolic na "drobną" złośliwośc ? :hmmmm: http://images8.fotosik.pl/456/7866f41ac944bac8med.jpg Toro to chyba już większy niż Wielka Biała Matka ... :crazyeye: A Grubencja to przy Toro - że tak powiem - normalnie ... szczupaczek ... :diabloti: Quote
Blisss Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 :loveu::loveu::loveu: Ty już wyłaź z tego konta! po co tam siedzisz co? Toro ma konkretny bębenek :diabloti:, kooondle przepiekne jak zawsze - grzech przed światem chować!! :mad: Quote
Bila Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Blisss napisał(a): Ty już wyłaź z tego konta! po co tam siedzisz co? Toro ma konkretny bębenek :diabloti:, kooondle przepiekne jak zawsze - grzech przed światem chować!! :mad: Wyłaż, Bliss dobrze gada:multi::multi::multi: No Toro taki dobrze odżywiony, jak mój biszkopt:p Quote
Bila Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 A czmuż to moja synowa taka wykończona?? Quote
ockhama Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='Maupa4']A czy ja moge sobie pozwolic na "drobną" złośliwośc ? :hmmmm: Toro to chyba już większy niż Wielka Biała Matka ... :crazyeye: A Grubencja to przy Toro - że tak powiem - normalnie ... szczupaczek ... :diabloti: drobną? :diabloti: no to chyba odchudzać trzeba :hmmmm: tylko powiedz mi jeszcze jak bo inna żywina kocia w normie - jak pochowam michę z suchym to inni z głodu padną... :placz: [quote name='Bila']No teraz już mniejszy skandal:loveu: no jak mniejszy? :roll: jak małego Toro wyzywają od WBM Quote
Bila Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 rany boskie, wszystkie trzy się czępiłyśmy Torowego bęboła:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Blisss Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Bila napisał(a):rany boskie, wszystkie trzy się czępiłyśmy Torowego bęboła:crazyeye::crazyeye::crazyeye: żeby tylko on tego nie przeczytał!!! w kompleksy jeszcze wpadnie czy inną depresję!!! Quote
Bila Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 A może po prostu jemu się tak brzuch rozpłaszczył na leżąco. No wiecie, jak człowiek siada to też mu się na ten przykład uda robią takie szersze, przynajmniej mnie:oops: Quote
ockhama Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Blisss napisał(a): Ty już wyłaź z tego konta! po co tam siedzisz co? Toro ma konkretny bębenek :diabloti:, kooondle przepiekne jak zawsze - grzech przed światem chować!! :mad: szykuję się do snu zimowego ;) konkretnie rozlany... no ale głuchemu kotu nie wytłumaczysz - nic mnie nie słucha :diabloti: Bila napisał(a):Wyłaż, Bliss dobrze gada:multi::multi::multi: No Toro taki dobrze odżywiony, jak mój biszkopt:p a w sumie, to Wasze porównanie do WBM i do Bilba jest miłe :lol: bo je kochacie :loveu: Bila napisał(a):A czmuż to moja synowa taka wykończona?? chaszczowaniami trzydniowymi :multi: Quote
Blisss Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Bila napisał(a):A może po prostu jemu się tak brzuch rozpłaszczył na leżąco. No wiecie, jak człowiek siada to też mu się na ten przykład uda robią takie szersze, przynajmniej mnie:oops: ja nie muszę siadać żeby mieć ,,takie szersze" :diabloti: Quote
Bila Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Blisss napisał(a):żeby tylko on tego nie przeczytał!!! w kompleksy jeszcze wpadnie czy inną depresję!!! Luiza nie może dopuścić Toro do kompa:shake::shake:, bo my na niego jak , jak na ...psa:placz::placz: Quote
ockhama Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='Blisss']żeby tylko on tego nie przeczytał!!! w kompleksy jeszcze wpadnie czy inną depresję!!! [quote name='Bila']Luiza nie może dopuścić Toro do kompa:shake::shake:, bo my na niego jak , jak na ...psa:placz::placz: już przeczytał :razz: ale on jest bezstresowy :lol: [quote name='Bila']A może po prostu jemu się tak brzuch rozpłaszczył na leżąco. No wiecie, jak człowiek siada to też mu się na ten przykład uda robią takie szersze, przynajmniej mnie:oops: o to to to :multi: tak dokładnie było :diabloti: Quote
Bila Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ockhama napisał(a):szykuję się do snu zimowego ;) No ale dopiero jesień jest:crazyeye: ockhama napisał(a): a w sumie, to Wasze porównanie do WBM i do Bilba jest miłe :lol: bo je kochacie :loveu: No własnie:loveu::loveu:, kochamy bardzo mocno ockhama napisał(a): chaszczowaniami trzydniowymi :multi: Sama chaszczowała czy z jakimiś kolegami???:roll: Quote
Bila Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Blisss napisał(a):ja nie muszę siadać żeby mieć ,,takie szersze" :diabloti: No ja też nie, ale jak usiądę, to szerokość jest jeszcze szersza:roll::razz: Quote
Blisss Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Bila napisał(a):No ja też nie, ale jak usiądę, to szerokość jest jeszcze szersza:roll::razz: póki szerokość nie jest szersza od długości to postanowiłam się nie martwić - wyluzuj Bila :evil_lol: Quote
Bila Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Blisss napisał(a):póki szerokość nie jest szersza od długości to postanowiłam się nie martwić - wyluzuj Bila :evil_lol: Masz rację:diabloti:. Dlatego jutro będzie kurczaczek na obiad:multi: Quote
Blisss Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='Bila']Masz rację:diabloti:. Dlatego jutro będzie kurczaczek na obiad:multi: ciiiiiiiiiii bo jeszcze Maupa usłyszy :nerwy: ps ja udusiłam udka w kurkach na jutro :loveu: Quote
ockhama Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 moje Drogie Panie... tylko nielicznym z nielicznych ;) jest dane nie mieć kompleksów a'propos wyglądu tego czy owego :razz: Bila napisał(a): Sama chaszczowała czy z jakimiś kolegami???:roll: głównie ze mna :diabloti: i czasem z Margo :razz: Quote
Bila Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ockhama napisał(a):moje Drogie Panie... tylko nielicznym z nielicznych ;) jest dane nie mieć kompleksów a'propos wyglądu tego czy owego :razz: głównie ze mna :diabloti: i czasem z Margo :razz: To Bilbo może spać spokojnie:multi::multi: Quote
Bila Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='Blisss']ciiiiiiiiiii bo jeszcze Maupa usłyszy :nerwy: ps ja udusiłam udka w kurkach na jutro :loveu: Zmęczona i w niedoczasie, to może nie zauważy:cool3: Quote
ockhama Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Bila napisał(a):To Bilbo może spać spokojnie:multi::multi: spoko spoko - Ori jest w kwestii wierności grzeczną laską :lol: żadne tam szlajanie i wyhaczanie innych labków i nie labków :razz: ale już w temacie "słuchanie mamusi" to grzeszna z niej laska... :diabloti: zrobiłam się głodna... :hmmmm: Jędze Wredne Kulinarnie :mad: Quote
Recommended Posts