Bila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Maupa4 napisał(a): Ja tam na fotkach - tych co były sto lat temu Jakie sto lat temu?????????:mad::mad: Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 no sorry bardzo :calus: wybacz sie zagadałam :oops: o kocich sprawach u Biedrony... no zobacz co mi przed domem przybyło, a raczej ubyło :diabloti: był trawniczek - nie ma trawniczka za to jest wykop :multi: od poniedziałku... ale wczoraj zabrali mega górkę wykopanej ziemi, sięgająca 1-ego piętra, a dzisiaj przywieźli nową, więc może trawniczek jeszcze kiedyś będzie... i wolałabym, żeby mega wykopu przy fundamentach nie było. A koparki to ekipa zmienia jak rękawiczki - codziennie jest inny model. no to nadejszła wiekopomna chwila... zmuszone do pozowania... w porze kolacji :diabloti: powiedziałam im, że to wszystko to Twoja wina :diabloti: zamiast kolacji focenie :multi: Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 no więc czekali, czekali i czekali... przysypiali lub zmieniali pozycję do obserwacji punktu wydawania darmowych śniadań i kolacji ;) a z góry może lepiej widać? a co bedziemy energie tracić na łażenie po schodach... bliżej szafy - pewniej... Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 czy niejadki... czy mega jadki... wszuscy byli zdezorientowani zaistniałą i skandaliczną sytuacją... Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 no i powiedz mi czy ja mogę focić? no nie mogę - stres jest okrutny :diabloti: u kotowatych też :razz: wszyscy łazili góra-dół, nie wiedząc co jest grane - emocje psów udzieliły się kotom... nawet Kika była wyczekująca... Troll dla zabicia czasu - chciał zabić siebie... Matisse pilnował misek z góry... a niektórzy to się nawet do szafy - gdzie są pojemniki z karmą - włamać usiłowali... :mdleje: dogo muli... lecimy pochaszczować sobie ;) Quote
Bliss Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 noooo cudne te fotki :loveu: warto było znieść te wygłodniałe spojrzenia :evil_lol: Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 wygłodniałe... no wychodzi na to, że fociłam z narażeniem życia :diabloti: Quote
Bliss Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ockhama napisał(a):wygłodniałe... no wychodzi na to, że fociłam z narażeniem życia :diabloti: felieton z serii blondynka w dżungli - conajmniej :evil_lol: Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Bliss napisał(a):felieton z serii blondynka w dżungli - conajmniej :evil_lol: powaga - bo tym razem w miejskiej dżungli :razz: Beata P. - literatura faktu... :diabloti: Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 dubelek postu... ...muli, dubluje, przeskakuje - to znak że koniec świata coraz bliżej :diabloti: Quote
Bila Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='ockhama']no sorry bardzo :calus: wybacz sie zagadałam :oops: o kocich sprawach u Biedrony... no zobacz co mi przed domem przybyło, a raczej ubyło :diabloti: był trawniczek - nie ma trawniczka za to jest wykop :multi: od poniedziałku... ale wczoraj zabrali mega górkę wykopanej ziemi, sięgająca 1-ego piętra, a dzisiaj przywieźli nową, więc może trawniczek jeszcze kiedyś będzie... i wolałabym, żeby mega wykopu przy fundamentach nie było. A koparki to ekipa zmienia jak rękawiczki - codziennie jest inny model. A co będziesz miała w tym dołku?:cool3: [quote name='ockhama'] zmuszone do pozowania... w porze kolacji :diabloti: powiedziałam im, że to wszystko to Twoja wina :diabloti: zamiast kolacji focenie :multi: Jędza:angryy::angryy::angryy:. Ale i tak Ci nie uwierzyły:eviltong: Quote
Bila Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Tak patrzę na te fotki..., a dajesz Ty im w ogóle kiedyś jeść??:shake: http://images8.fotosik.pl/428/f2fc1ab29ef87b78med.jpg http://images8.fotosik.pl/428/afae90f14a2025c2med.jpg http://images8.fotosik.pl/428/ebb29e554bb54951med.jpg :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ockhama Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Bila napisał(a):A co będziesz miała w tym dołku?:cool3: dołek jest celowy :diabloti: żeby innych zdołować... :razz: Bila napisał(a):Jędza:angryy::angryy::angryy:. Ale i tak Ci nie uwierzyły:eviltong: ja? jędza? kto z kim przystaje... :eviltong: Bila napisał(a):Tak patrzę na te fotki..., a dajesz Ty im w ogóle kiedyś jeść??:shake: nie, prawie wcale... bo M twierdzi że wszystkie są za grube... :placz: a przyjaciół się słucha i się im wierzy :lol: wiec... stale maja szlaban na fool wypas :diabloti: Quote
akucha Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Portretowe fotki Colette i Oriski są przepiękne, po prostu. Niesamowity klimat. Stworzyłaś swoim ukochańcom krainę szczęśliwości. Troll przyprawiłby mnie o zawał, szaleniec! Okhamo,Margo jest niejad??? Quote
Monika z Katowic Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 O jaki piękny i wesoły wątek! :) :lol: Pozdrawiam serdecznie cały Zwierzęcy Raj z Krakowa! :loveu::loveu: Quote
Bliss Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 dziś wieczorem wieści niet - dziś zwierzęta dostały upragnioną kolację :D Quote
ockhama Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [quote name='akucha']Portretowe fotki Colette i Oriski są przepiękne, po prostu. Niesamowity klimat. Stworzyłaś swoim ukochańcom krainę szczęśliwości. Troll przyprawiłby mnie o zawał, szaleniec! Okhamo,Margo jest niejad??? wiesz Joanno, że pełna/wieczna kraina szczęśliwości to tylko w naszych marzeniach istnieje ;) no i w bajkach... ale to nie znaczy, że nie mamy próbować jej tworzyć, drobnymi kroczkami, całe życie - sobie i innym - wg marzeń i życzeń. Raz pod wozem raz na wozie... A nawet jak czasem opadają emocje, euforia i chęci, marzenia stają się kosmicznie nierealne, mamy stale pod górkę na każdym froncie i wszystko co złe wali się nam naraz na głowę, to tym bardziej trzeba się wtedy wziąść w garść i zmusić. Pozytywnie zmusić do wszystkiego i w każdej dziedzinie. Bo najgorsze chyba, co może się nam przydarzyć, to psychiczne samookaleczanie - taka auto-lobotomia mózgu i serca - brak chęci i działań. Łatwo się pisze/mówi a gorzej robi :diabloti: wiem, sama tak mam ;) często się muszę zmuszać, ale zawsze przynosi to dobry skutek... więc warto ;) mimo lenia, załamki czy dołków i kłód pod nogami - mimo wszystko i w każdych okolicznościach przyrody ;) Margo jest super, mega niejad! Ale zmuszam :diabloti: siebie do cierpliwości w tym względzie, a ją zmuszam do jedzenia :lol: i jeszcze jej nie zatłukłam :evil_lol: a ona powoli nabiera cennych dkg. [quote name='Monika z Katowic']O jaki piękny i wesoły wątek! :) :lol: Pozdrawiam serdecznie cały Zwierzęcy Raj z Krakowa! :loveu::loveu: Dziękujemy baaardzo za miłe słowa i pozdrawiamy po sąsiedzku Katowice :loveu: [quote name='Bliss']dziś wieczorem wieści niet - dziś zwierzęta dostały upragnioną kolację :D tak! tak! tak! :multi: skąd wiedziałaś? :diabloti: a brak wiadomości, to podobno dobre wiadomości... kolacja im smakowała :lol: cze wszystkim :loveu: i lecę do roboty :placz: zmuszam się zatem do biznesowego działania ;) Quote
Bila Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 cze, wszystkim laskom:loveu::loveu::loveu:, my tam sobie nie pracujemy:multi: Quote
Bila Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Witanko, a Ty co dalej w robocie siedzisz????:crazyeye::crazyeye: Quote
ockhama Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 cze ;) no niestety, a może stety - pracowicie bardzo mam ostatnio... spacery i praca, praca i spacery - ale może doczekamy jakoś/kiedyś urlopu... a teraz podaję oficjalne newsy - bo ktoś już nie mógł wytrzymać, z przyczyn "biznesowych", owego obraku info w temacie co tam w trawie piszczy - wynik wymazu u Margo: gronkowiec zwalczony :multi: ale proteus nadal jest, ale fizycznie bezobjawowo... więc będziemy tłuc nadal, wg nowego biogramu. A za miesiąc kolejny wymaz. Quote
Bliss Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 witam :loveu: cieszę się, że jedna gadzina mniej :multi: piekna Margolcia :loveu: Quote
Bila Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Dobrze, że chociaż jednego świństwa się udało pozbyć:multi:. Dacie radę i z drugim:loveu: Quote
Bila Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Krakusy, a Wy co ??? Dalej pracujecie??:placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts