ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 bateryjki rozładowane :razz: "sie" ładują :eviltong: ale za to "fotograficzny leń" wewnętrzny i zewnętrzny naładowany na maxa :diabloti: siakoś tak "sie" porobiło no... :oops: mam tylko tę niepublikowaną jeszcze Śpiącą Królewnę Grubcie - tak wyglądała jak spała 2 tygodnie temu ;) Quote
Bila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ockhama napisał(a):bateryjki rozładowane :razz: "sie" ładują :eviltong: O nie, moja droga, od tego to ja jestem specjalistką:diabloti: ockhama napisał(a):ale za to "fotograficzny leń" wewnętrzny i zewnętrzny naładowany na maxa :diabloti: siakoś tak "sie" porobiło no... :oops: To tak jak u nas:razz: Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 poszło edit postu 651 z fotami C. - specjalnie dla Ciebie - choć pewnie wolałabyś Ori :razz: a co do specjalistki - no czy ja nie mogę sobie czasem próbować dorównać lepszym ode mnie? :diabloti: Quote
Bila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ockhama napisał(a):poszło edit postu 651 z fotami C. - specjalnie dla Ciebie - choć pewnie wolałabyś Ori :razz: A gdzie tam ona Grubcia:roll:. A zmachane maleństwo:razz:. Foty Ori zawsze mile widziane:lol: ockhama napisał(a):a co do specjalistki - no czy ja nie mogę sobie czasem próbować dorównać lepszym ode mnie? :diabloti: W dziedzinie lenistwa zdjęciowego absolutnie nie:diabloti: Quote
Bliss Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 mam nadzieję, że Colette już wstała :diabloti: upały odpuściły więc czas na focenie :multi: wreszcie można gdzieś połazić ... może i Bilba nam dadzą :roll: Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='Bila']A gdzie tam ona Grubcia:roll:. W dziedzinie lenistwa zdjęciowego absolutnie nie:diabloti: no M ją tak szkaluje stale :placz: no taaak... czemu ja zawsze mam być chętna, silna, zwarta i gotowa...? a inni to mogą sobie mieć lenia, doła, opad i co tam jeszcze im przyjdzie do głowy? No przeca mam tylko fotowego lenia! nic mi nie opadło, ani tu, ani tam (jeszcze :diabloti:) nie mam doła - wszyscy mamy się ok. i energia jest :multi: choć trzeba przyznać, że u mnie doładowywana kawą i red bullem :lol: szkoda trochę że tylko takim zamiast takim Quote
Bila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Bliss napisał(a):mam nadzieję, że Colette już wstała :diabloti: upały odpuściły więc czas na focenie :multi: wreszcie można gdzieś połazić ... może i Bilba nam dadzą :roll: Może dadzą:razz:, ale nie wiem, czy dziś:oops::oops: Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Bliss napisał(a):mam nadzieję, że Colette już wstała :diabloti: upały odpuściły więc czas na focenie :multi: wreszcie można gdzieś połazić ... może i Bilba nam dadzą :roll: Cze :lol: podglądałam :razz: macie zarąbisty basen! a spanie w zlewie, umywalce i wannie to norma i tradycja dla niektórych tygrysków ;) Bila nic nam nie sfoci bo bateryjki ładuuuuuuuje! siła wyższa... :mdleje: Colette wstaje pierwsza ale porannych spacerów to ona nie lubi zaliczać... zanim się dobudzi na mykanie to inni już zaliczają 2 spacer :diabloti: w magicznym m. właśnie teraz pada... a zielsko takie wszędzie powyrastało, że z tymi mini bulwami alergikami nie ma gdzie pojechać na chaszczowanie - jeszcze głucholce pogubię w trawie, a czego nie pogubię to wraca różowe i opryszczone ze ślipiami opuchniętymi... Quote
Bila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ockhama napisał(a):no M ją tak szkaluje stale :placz: Ale tylko M., a u mnie każdy sąsiad i niesąsiad ma nam do powiedzenia kilka "ciepłych" słów na temat wagi:angryy:. O wczoraj chociażby, babsztyl taki mówi " ale on to przy tuszy jest, nie?":mad::mad: Na co uprzejmie odpowiedziałam "NIE" i poszłam w cholerę:roll: Quote
Bila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 A Luiza, gdyby Ci się skończył Caniviton, to najtańszy jest w Krakvecie, właśnie sobie zamówiliśmy puchę Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 no to puść - do tych sąsiadów i niesąsiadów - choć raz stosowną wiązankę przez zęby :diabloti: (służę radą i wzorami tekstów na PW lub przez telefon) to się więcej nie odważą... moi sąsiedzi to Colette uwielbiają :lol: bo jest urocza, piekna, miła, kochana, przytulasta, zawsze uśmiechnięta... no ma miliony zalet które okazuje wszem i wobec bez ograniczeń :lol: Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Bila napisał(a):A Luiza, gdyby Ci się skończył Caniviton, to najtańszy jest w Krakvecie, właśnie sobie zamówiliśmy puchę a ile zapłaciłaś? bo jeszcze tydzień pojadania i Margo mnie pogoni na zakupy procha... Quote
Bila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Chyba trzeba będzie. ja nie twierdzę, że on nie utył, bo tak jest, ale co poradzę, że w upały się nie chce ruszać:shake:, a jeść to chce. Dziś byliśmy na porządnym spacerku ponad godzinę trwał:razz: i teraz chrapie i zrywa się co jakiś czas, żeby sprawdzić, czy się już czasem nie przynależy drugie żarcie:oops: Quote
Bila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ockhama napisał(a):a ile zapłaciłaś? bo jeszcze tydzień pojadania i Margo mnie pogoni na zakupy procha... z rabatem 161,89 za kilogramową puszkę Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='Bila']Chyba trzeba będzie. ja nie twierdzę, że on nie utył, bo tak jest, ale co poradzę, że w upały się nie chce ruszać:shake:, a jeść to chce. Dziś byliśmy na porządnym spacerku ponad godzinę trwał:razz: i teraz chrapie i zrywa się co jakiś czas, żeby sprawdzić, czy się już czasem nie przynależy drugie żarcie:oops: zapytaj M co robi - bo apetyt wielki i niezmienny ma WBM ;) a swoją drogą to wszystko przez to zrywanie się... energię wielką traci i musi nadrabiać stale :razz: sprawdzę cenę mojego źródła zakupu procha C forte i podam Ci na PW - mam chyba o 10 zeta taniej... Quote
Bila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ockhama napisał(a):zapytaj M co robi - bo apetyt wielki i niezmienny ma WBM ;) Ja wiem, co robi, po prostu nie ulega żarłokowi:shake: ockhama napisał(a):sprawdzę cenę mojego źródła zakupu procha C forte i podam Ci na PW - mam chyba o 10 zeta taniej... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Patrz, a ja myślałam, że tak tanio mam:evil_lol: Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Bila napisał(a):Ja wiem, co robi, po prostu nie ulega żarłokowi:shake: bingo! ale zawsze zapytać można ;) Bila napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Patrz, a ja myślałam, że tak tanio mam:evil_lol: sprawdzę czy się nie przechwalam... w gabinetach vet jest po 180 zeta :mdleje: Ty masz wielko psa to pewnie więcej/szybciej Wam schodzi:razz: Margo szamta 1/2 miarki dziennie Quote
Bila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ockhama napisał(a): sprawdzę czy się nie przechwalam... w gabinetach vet jest po 180 zeta :mdleje: Ty masz wielko psa to pewnie więcej/szybciej Wam schodzi:razz: Margo szamta 1/2 miarki dziennie Ja u weta jeszcze więcej płaciłam, jak pierwszy raz kupowałam. Biszkopt półtorej dziennie zżera, przez pierwsze dwa tygodnie, a potem tak coś koło miarki Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 to Margo dawkę poczatkową miała przez 2 tygodnie chyba i wtedy szamała pełną miarkę. no małe pieseczki bardziej ekonomiczne... miniaturyzacja... Quote
Bila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ockhama napisał(a):to Margo dawkę poczatkową miała przez 2 tygodnie chyba i wtedy szamała pełną miarkę. no małe pieseczki bardziej ekonomiczne... miniaturyzacja... No, w to biszkoptowe cielsko to trzeba napchać:evil_lol: Quote
ockhama Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 no zaraz cielsko - jak możesz ziecia mi obrażać? nawet Ty nie kochasz jego lekkiej puszystości? :placz: Quote
Bila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ockhama napisał(a):no zaraz cielsko - jak możesz ziecia mi obrażać? nawet Ty nie kochasz jego lekkiej puszystości? :placz: Ja to kocham:loveu::loveu::loveu:, ale inni to już nie:roll:. Ori oczywiście do tej grupy nie zaliczam:razz: Quote
Maupa4 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 No własnie - czepiają się Bilba ... :shake: Ja tam na fotkach - tych co były sto lat temu - to nie widziałam żeby on był puszysty ... ... no chyba że teraz ostatnio mu sie przytyło ... i dlatego nie ma fotek ... :siara: Quote
Bila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Maupa4 napisał(a): ... no chyba że teraz ostatnio mu sie przytyło ... i dlatego nie ma fotek ... :siara: Nie potwierdzam, nie zaprzeczam:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts